Деца с очни проблеми - тема 8

• 150 274
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
  • гр. София
Здпавей, Animaani,

На опаковката пише Ortopad,  купувам ги от оптиката - 0.40лв бели и 0.60лв с картинка,

Shocked Shocked Shocked 0,40 лв.??? Във Варна тези лепенки навсякъде са  по 2 лв. за брой !!!

Кутия с 50 бр. я купувам за 20 лв. от Joy или Grang. Провери в тези оптики, тази цена, която казваш е направо страшна  Shocked

# 571
Здпавей, Animaani,

На опаковката пише Ortopad,  купувам ги от оптиката - 0.40лв бели и 0.60лв с картинка,

Shocked Shocked Shocked 0,40 лв.??? Във Варна тези лепенки навсякъде са  по 2 лв. за брой !!!

Кутия с 50 бр. я купувам за 20 лв. от Joy или Grang. Провери в тези оптики, тази цена, която казваш е направо страшна  Shocked

Става въпрос за тези нали? В началото купувахме от тях за по 2 лв. броя от оптики "Юниглас",но ми идваха адски скъпо.В последствие една позната ми предложи да ги купува от някакъв склад за по 1 лв. ,но пак е скъпо в сравнение с тези,които ползваме в момента и като се има предвид,че на ден заминават по 2 лепенки (поне) !
Скрит текст:

В момента ползваме такива,поръчвам ги по интернет идват пак около 0,40-0,45лв,но кожата му доста често се зачервява от тях,но за сметка на това пък по-трудно успява да ги сваля сам.
Скрит текст:

Благодаря ви момичета,като свършат сегашните ще проверя в оптика Joy  Hug

# 572
  • гр. София
Точно тези са Simple Smile

# 573
  • София
На моята слагах от шарените. Взимахме ги по 0.60лв бройката,  на моменти имаше и промоции. Понасяше ги добре, преди да спре да вижда с окото и да не търпи и минутка нещо.

Ние сме в токуда.  Утре ще махат конеца след операцията евентуално. Предстои нова пълна упойка и тн.
Днес за първи път видях детското в токуда и др Димитрова. Вероятно ще сме при нея по- натам. Дано, защото останах с добри впечатления. А самата чакалня е като детско клубче.

# 574
  • гр. София
Искрено се надявам всички трудности и притеснения да си заслужават. Каквото и да кажем само ти си знаеш какво ти е, но поне можем да изпратим позитивни мисли и подкрепа. Бъдете здрави и от тук нататък само радости  Hug

# 575
  • София
Интересно защо трият постове тук.

# 576
  • планетата Земя

Едва ли.Какво смяташ,че ти е изчезнало

# 577
  • София

Едва ли.Какво смяташ,че ти е изчезнало

След поста ми, какво предстои утре, няколко потребителя ни пожелаха успех и от своя страна благодарих. Даже се спомена и от какво е оперирана малката и за финал бях споделила колко ме е страх от предстоящата пълна упойка.  Всичко това го няма.

# 578
Вярно и мои постове ги няма...  Rolling Eyes

# 579
Моят пост също е изтрит  newsm78.Днес или утре ще отида до тези оптики Джой, да потърся лепенките, а и рамки на по-нормални цени.Вчера минах през мола еми най-евтините бяха 200лв., а стъклата ми обясниха ,че стигали до 1000лв.

# 580
  • Ruse, Bulgaria
лелел какви са тези рамки и стъкла.На малката общо и излязоха очилата 130лв,като избрах по-евтините стъкла сега,защото тепърва свиква.
Да попитам за трикове как да я преуча да носи очилата.Принудих се да пускам твто и  по време на рекламите да и ги слагам.От  4 дни се мъчим с тях.надявам се да свикне.
И още нещо : Някой давали витамини тип Ескимо на детето си?

# 581
  • гр. София
И нашите очила излязоха към 110 лв, направо не знам какви са тия цени за лепенки и очила  Shocked относно свикването при нас за сега минава номера само с гледане на детски. Не пускам ако не сложи очилата и успяваме по час, два да е с тях. Това си е голям напредък, но не знам дали не е вредно да гледа толкова много... В началото не искаше да ги види дори. Надявам се да са започне и без детски да ги носи скоро, даже мисля да опитам навън да му ги сложа.

# 582
  • София
Мина, махнаха конеца. След 7 дни започвам пак закриването и тоя път трябва да е по цял ден...това е таргета. ..след 6 месеца сме при др Димитрова.

# 583
лелел какви са тези рамки и стъкла.На малката общо и излязоха очилата 130лв,като избрах по-евтините стъкла сега,защото тепърва свиква.
Да попитам за трикове как да я преуча да носи очилата.Принудих се да пускам твто и  по време на рекламите да и ги слагам.От  4 дни се мъчим с тях.надявам се да свикне.
И още нещо : Някой давали витамини тип Ескимо на детето си?
Ще свикне имай търпение.
А относно Ескимо имаш предвид рибено масло нали?Аз давам от няколко месеца,първо давах от рапица - Омега 3,6 и 9 ,а сега от черен дроб на треска на LYSI.

# 584
  • Ruse, Bulgaria
Радваме се,че всичко и минало добре.
Да, за рибено масло питах.

Общи условия

Активация на акаунт