Отговори
# 585
# 586

Покрай вас и на мен ми се обажда нарцистичната страна  Joy

Брей този Ча  Mr. Green

# 587
# 588
Гришо се разписа: Thanks for an amazing month. The support I got was amazing. Yesterday was tough for me, but I can't wait to be back next year! #workharder

И другото олтарче  Laughing Laughing

# 589
# 590
Новый сериал на канале Д!!!!

В сентябре на канале Д, стартует новый сериал " Poyraz Karayel". Продюсер сериала " Лимон Фильм", режиссер Хайри Аслан.

Сериал повествует, о свекре который разлучает ребенка и отца- бывшего полицейского. Пойраз Караэль- бывший полицейский, который отстранен от дела. Чтобы забрать своего ребенка, Пойраз ввязывается в мафию. Он влюбляется в дочь мафиози Айшегюль, но он не знает, что Айшегюль- дочь главного мафиози Бахри.

Туй ми ареса Laughingама кои ше играят Rolling Eyes

# 591
Гришо се разписа: Thanks for an amazing month. The support I got was amazing. Yesterday was tough for me, but I can't wait to be back next year! #workharder

И другото олтарче  Laughing Laughing

сладурите ми те  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 592
Здравейте на вси4ки Hug Hug Hug Hug
Няма да ви изброявам 4е сте се насъбрали много и ше опущим некоя Laughing Тенкю за пожеланията за приятно изкарване Heart Eyes Ше видим как ше изкарам, 4е никой не познавам от сватбарите Mr. Green
Минавам на прибежки само, защото имам още работа. До сега гладих на тая жега Tired сега ше влизам да се къпя и пудра Mr. Green Фифи Hug нема да се напия, щото пияниците аз ги изривам и ме ползват кат маршрутка нон стоп. Аз само в темата оплитам краци Joy В реала, един Бейлис, можем да го клатим два дена Mr. Green Оби4ам ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Из4езвам Hug

# 593
Миче,мноу хора да изтанцуаш  Peace приятно иазкарване  Peace

# 594
Релакс4е Hug аз само "право" мога Mr. Green и4 ме нема у хората Joy Joy

# 595
и ти като мене  Mr. Green даже като се сетя как ме учиха и за него и ме избива на смях  Mr. Green

# 596
и ти като мене  Mr. Green даже като се сетя как ме учиха и за него и ме избива на смях  Mr. Green
МноУ сте зле хахха как може да те учат на право хоро хаха

Миме  Hug той за тва Бу нИ тъ ще. Ти ни може да пиеш ни да танцуваш Joy  сигурно и да пееш не можеш Joy

Влъх туй твойто олтарчи много студен бе в тоя сериал иде ми да му плеснем една да се осефери малко хаха

# 597
МноУ сте зле хахха как може да те учат на право хоро хаха

И мене ме учиха Naughty

По Филм+ дават Хвърчила Heart Eyes много готин и тъжен индийски филм Heart Eyes Ирка Heart Eyes беше пуснала една гръцка песен Heart Eyes с негов клип Laughing

# 598
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мичке, Heart Eyes си изкараш супер и да се върнеш читава Mr. Green ОрО нема да рипаш се излагаш...аз последно рипах некво на сватбата ми....щот беше задължително...не знаех кви права, ама знам, че ме развеваха кат Самарското знаме из дансинга. Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 599
Мичке, Heart Eyes си изкараш супер и да се върнеш читава Mr. Green ОрО нема да рипаш се излагаш...аз последно рипах некво на сватбата ми....щот беше задължително...не знаех кви права, ама знам, че ме развеваха кат Самарското знаме из дансинга. Joy Joy Joy hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт