К.О.Т.К.И.-те - 8

• 28 479
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Привет !  Hug
Не знам дали ми е критичен денят, но определено ми е мързелив ! А имах много ходене и много нещо за вършене точно понеделнишки. Свърших, каквото трябваше и се наградих - купих си нова роклА !  Flutter

Беличке, направо ти съчувствам - никак, ама никак не обичам ремонтите . Преди няколко години правихме основен ремонт у дома, но тогава живеехме в друг апартамент и беше ок . Сега само се ослушвам, че като гледам още малко и ще има нужда от освежаване, ама ще почака засега.

Чефи- то я гледам, че си прекарва екстра, сигурно и Цлете си пече още д ...то на морето.
Адашчето се изгуби, Ексайдетчето сигурно по цял ден е на разходка с прелестният Борко, Добруджанка и Фиоре и те не са се обаждали скоро....А бе , лято !  Hug

А аз много, ама много искам там !  Heart Eyes

# 106
  • Варна
ЧЕкай да изпея Mr. Green Добруджанка ФанА пътеките... пак. Отиде да провери дали Родопите са готови да ни посрещнат.  Mr. Green И тя иска да маже тая година... ама има време да се откаже Wink Пък после може да обединим едно Одене...

Пък и имаме едни идеи... ама ММ и нейното М не знаят... още Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Госпожата,
Скрит текст:
в друго жилище ако живееш, е добре, особено, ако можеш да си намериш (и да платиш на) свестни майстори. Но ние сме тук, с баба сме... по-миналата година извън плана правихме кухня, миналата, пак неочаквано - сервизни помещения. Е, време беше да освежим стаите. Междувременно едни неща ме притесняват в миналогодишните ремонти, чак стресница ми излезе... Абееееееееее, боядисваме и палим колата! Писна ми!

# 107
Беличке, вече и ние сме баба и в едно жилище, а и майсторите ми вече не работят . Та затова и аз отлагам, колкото мога освежаването, че този път ще е оле, Марийо !  Crazy

Браво на Добруджанка- само така !  Peace

# 108
  • Варна
Отлагах, отлагах, ама станаха 8 години... последните 2 по непредвидени причини. Ти отложИ, колкото можеш. Wink
Скрит текст:
А баба си има нейни стаи (леле, там пък какво еееее ooooh!), та не пречи, физически. Обаче обича в такива напрегнати моменти да проявява и без това тежкия си характер. Миналата година посред ремонта искаше да се изнесем...
Добре, че натрупаните натурии в стаите й не позволяват да правим ремонт там, че това ще ме довърши.

Чакам я да пише, Добруджанка... отбелязала се е от Перущица, май. newsm78

# 109
Приземих се. Много бързо с магистралата, ей. Laughing Миналата година не успях да дочакам откриването, та сега сефтосах. Да ви кажа, Обзор ме очарова. Много подредено, изключително чисто. Била съм там в 4клас  ooooh! Не смятайте! Мнооого са годините. Ще пусна няколко снимки после във фейса. Обаче ММ ме изненадА - не му се ходеше на плаж! А той е тоя дето мрънка за море. Та май ще имам повод да си планирам пътувания , а не неговите морски почивки  Joy

Госпожо, честита роклА! И аз си купих оня ден, фук.

Хелън, Сосче, и аз се включвам в трудовите редици от утре.

Беличке, направо ти съчуствам. А аз съм тая дето все предвиждам ремонти! ooooh! Хващай мечето и да се свършва.

Приятна вечер, мили дами!  Hug Утре ще ви се явя по-раничко. Laughing

# 110
Хелън, Сосче, и аз се включвам в трудовите редици от утре.-съчувствам ти искрено Hug
Момичета Heart Eyes Hug да не ви изброявам-знаете се Heart Eyes

# 111
  • Велико Търново

Тук съм си и аз, ама бездействам, или по друг начин казано - мързелувам.  Mr. Green

Цлете, ние едно време все в Обзор ходехме и много ни харесваше, ама скоро не съм била там.

Госпожата, и аз много искам на това място да се озова.  Wink Heart Eyes

За всички котани Hug Hug Hug

# 112

От кога ни чака това котаче на Хайдар паша !  Heart Eyes

Цлете, добре си дошла !   bouquet Ще чакам снимки ! Честита ти роклА и на теб, на другата среща - с тях !  Wink

Фиорче, почивай активно !  Hug

Хел, Сосче, няма ли отпуск за вас, момичета ?

# 113
Няма,няма отпуск-чак август Wink че и септември ще има Laughing

# 114
Уж по-рано щях да се впиша, а... И аз отпуск края на август чак. Ама то като имам работа, тези три дни хич не ми беше отпуснато и релаксиращо.

Блазя ви, че можете да мързелувате. Аз явно нещо не съм в ред. ooooh! Мога да изкарам максимум ден в нищонеправене. И после лудвам. За това не си падам по лежане на плаж. То мойто си е диагноза  ooooh!
За всички  Hug Hug

# 115
Охх момичета съчувствам ви Hug мислех си, че само аз съм потънала в битовизми. Утре боядисват апартамента, няма да ви казвам каква драма, латекси, марки, цветове вече съм експерт, а след това ме очаква голямото чистене. Не съм приключила обаче в началото на другия месец започва ремонта в къщата, че за ЧНГ качих на тавана един тиган с мазнина /метнах го горещ в мивката, а тя водата течала, предполагам си представяте каква я нагласих/.

АСАМАРИС, котката я видях, но защо не казваш нищо за тази снимчица ???

# 116
Ми, познах си шапката и очилата.

# 117

Да стягам ли куфарите #Crazy тук виждам хотел кръстен на теб /чистенето с кеф ще го зарежа/ Joy???

# 118
  • България, София
Привет котарани  Hug
Госпожо, Цлете, честити ви роклИ  Simple Smile

Диди, тези снимки, дето си ги постнала ... Как ми се приходи пак на гръцкото моренце  Heart Eyes Инфото от Цлете за Обзор ми звучи обнадеждаващо, но нещо все ме тегли къмто Егейско море напоследък  Mr. Green

И ние уж ще освежаваме хола, ама кога ще се наканим  newsm78 Иначе цял ферман със задачи съм си подготвила, но не ме питайте до къде съм го докарала. Само част от шкафовете в кухнята ( и то мноооого малка част) съм успяла да почистя, а още колко работи ме чакат  ooooh! А как ме мързииии. Но ако не я свърша лятото тази работа, после хич време не остава Sad И само да ми изникне нещо по - интересно, с кеф зарязвам досадните занимания  Mr. Green
Хич ми не пречи да се излежавам на плажа и така поне една седмица. Мноооого си ми е добре, ама нямааа

Хайде, прегръдки на всички и хубава вечер  Hug

# 119
 Вели   bouquet аз към Обзор имам сантимент. През детството ми всеки юни месец с баба бяхме там. А каква мекичарница имаше ....  food002 преди няколко години я търсих, но уви.

Общи условия

Активация на акаунт