К.О.Т.К.И.-те - 8

• 28 489
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Добро да е ! Благодарско за кафенцето, пийвам си го с кеф !   bouquet
Тези дни се се отдала на четене на книги, че съм накупила доста и само вечер прочитах по някоя страничка, ама така не си е работа. Сега, като съм си в къщи по цял ден, ми е идеално - книжката, кафенцето .....и кой като мен !  bowuu Щеше да е още по- хубаво, ако не се налагаше от време на време да свърша някоя домакинска работа, ама....

Хайде, хубав и усмихнат ден от мен !  Hug

Скрит текст:

# 91
Аз пак за Добър ден! Тъй като утре паля джапанките към морето, не мога да се измъкна за минута при вас ooooh! То не, че ще свърши света като ме няма три дни, ама...
 Hug Сосче, ей сега ще си пийна едно кафенце с теб. Снощи бях пощръкляла да ходим на трето класиране, но девойката като ревна и аз кандисах.
Целувки от мен, мили мои!

# 92
Добро утро! Какво ще кажете тази сутрин кафето да е от мен? newsm03

# 93
 Hug мерси за кафето и успешен ден!

# 94

Гръцките котки поздравяват истанбулските. Снимката не е фотошопирана  Joy.

# 95
Уау,като пума в клетка! Shocked

# 96
От снимките на Чефи във фейса установявам, че тя все още е в Истанбул  Shocked.
Вие кво праите? Simple Smile Heart Eyes

# 97
Делово на въпроса-работим!
Поне аз,де Rolling Eyes

# 98
  • Варна
А аз нищо не правя Embarassed

Днес изобщо не мога да си наложа да свърша нещо. Не, че предните дни се преработих, но днес вече съвсем прекалих. А след две седмици трябва да сме приключили с боядисването... Пък преди него има още толкова много...

# 99
Сосче, на теб днес ти е критичен ден! Hug

Беличке, ти си почивай. А колко стени имате да боядисвате?

# 100
  • Варна
Две стаи, Хелънче.
Скрит текст:
Преходни. С всичкия ни багаж вътре. Всичко трябва да ми мине през ръцете, да изнесем част от него на тавана, да оправим стените, където има подпухнала боя, да боядисаме... И тавани има - 3 метра високи.

А на Сосчето премяната е уникална. Направо ми останаха очите.

# 101
Денят критичен,та критичен ooooh!
Беличке,много обичам ремонтите,но определено след тях ми е по-добре Joy И малко уточнение-стените са вероятно три метра високи или иначе написано таванът е на три метра от пода hahaha
Явно става въпрос или за търговски обект,а то не е или за строителство от преди доста време.Сега като напишеш ,че и стените са 50см дебели,ще ахна Flutter

# 102
  • Варна
Като знам преди колко работа вършех, при такива случаи... Какво ми стана, да му се не види?! Остарявам, явно! Mr. Green

И аз обичам след тях, но последните години следват един след друг, а все нещо не е както трябва и ми дойде в повече. Но сме си приготвили награда, затова трябва да успеем до края на месеца.

# 103
Охооо, каква е наградата?

# 104
  • Варна
Познай!

П.П. Ммм, не! Не е Истанбул! Този път две пътувания (макар и кратки) из Родината.

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 17:13 от beljata

Общи условия

Активация на акаунт