К.О.Т.К.И.-те - 8

• 28 565
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
Обаче трябва и да я демонстрираш, щото нищо няма да разберем  Joy

# 211
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Фиоре, пу първа за тирамисуто  newsm64

Довечера ще имаме истанбулска вечер - купих баклава преди малко, има наблизо едни Дюнер Истанбул и сме готови  Mr. Green

Цлете, благодаря, ще прочета и току виж и масло почна да претопявам. Ама то у нас не се ползва много, та не знам дали някой ще изяви желание да го хапва.

# 212
buona giornata!
ti amo!
Превеждайте си и се радвайте Joy

# 213
  • България, София
Привет момичета  Hug
За жалост синоптиците познаха днес времето  Cry Но при вас ми е хубаво  Hug

Диди, благодаря за пожеланията. Дай Боже да имам и задгранични пътувания. Аз на връщане покарах, да свиквам и с извънградското, че съм си основно градски шофьор  Mr. Green

Фиорче, и аз съм на опашка за тирамисуто  Hug И за рецитала на италиански. Много ми харесва звученето на този език.

Николче, то и аз не съм хич навътре в науката аюрведа, видях в линка от Цлете, че гхи е по такава рецепта. А и при нас в миналото хората са знаели как да живеят по - здравословно. Сега всичко е толкова забързано, всичко сякаш се претупва, за жалост и храната.
За вкуса докладвам, намазано на препечена филийка е много вкусно  Heart Eyes Но като е на стайна температура, стои по - втечнено. После прочетох, че е нормално  Mr. Green Освен за мазане, може да се използва и за готвене.
Николче, пожелавам ти и някоя екскурзийка на връщане. И аз искам пак да пътешествам, ама няма нищо в графата предстоящи  Rolling Eyes  Аааа и да ви е сладко всичко, което си закупила  Heart Eyes

# 214
Добро утро!
Вали Confused
За вас,котаранки Laughing

Последна редакция: ср, 23 юли 2014, 09:32 от Sause baus!

# 215
Добро утро!
Сосче, не виждам снимката  Sad
Ох, аман от тоя дъжд!

# 216
Цлете, ето я книгата, но ... не съм сигурна, че я препоръчвам.  hahaha

Скрит текст:

Хубавото в нея е, че има снимки на негови произведения, но повече са стиховете, които на български не звучат много ... ритмично да кажем.  Laughing
И да кажа, че е малък формат тази книжка.

Хайде дъжда спря.  Grinning

# 217
Коригирах се Laughing

# 218
Сосче, снимката е  Joy hahaha

# 219
# 220
Уф, в Истанбулската пак се вихрят некви случайно преминаващи.
Ко праите?
Мимии и Мимето, на море ли сте вече?

Добре, че си гледам някви сериалчета, та да има повод да влизам във форума! То тва вашто безхаберие никакво го няма  smile3534

# 221
  • София
Хелънче  Hug Мими може да е вече на морето, но аз съм още тук в събота сутрин трябва вече да съм на плажа дано и уцеля хубаво време, че тази година лятото е кът.
А в Истанбулската след като прочетох за Козия рог не съм влизала, така се смях на това, че не е истина  Joy Joy Joy
А ти няма ли да ходиш на моренце преди Милано?

# 222
За ... Козия рог гледам си приказвате.  hahaha

Хелън, не съм стигнала още до морето. Даже не знам дали ми се ходи...

Пускам ви едно весело поздравче:

# 223
  • София
Мими   Hug Много готина песничка  Party Party Party

А като тръгнеш да приготвяш багажа за морето бързо ще ти се приходи  Simple Smile и аз нямах желание, но понеже вече наближи и се настроих отпускарски.  Grinning

# 224
Вярно е весела песничка Мимии, благодаря!
 Напомня ми нещо много познато, но не мога да се сетя newsm78. Да не е кавър на нЕкой наш хит Laughing

Препоръчайте някое мобилно приложение за навигация - офлайн. Гледах, гледах - много са, а аз съм  Embarassed да кажем неразбиращ новак.
Лека нощ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт