На море в ТУРЦИЯ - тема 32

• 116 259
  • 777
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Здравейте, някой купувал ли си е къна от Турция?

# 346
Моля ,ако някой е почивал тази година във Веноса бийч Дидим ,да сподели впечетления.Ще почиваме там цялото семейство 26 септември и ще съм благодарна на всякакви впечетления.До сега съм ходила два пъти в Кушадасъ-х-л Адъкуле и съм доволна.

Ако не ви се четат няколко страници назад, или сте пропуснали 1-ва страница - ето информация и мнения

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g1182247-d1943936-Review … Aegean_Coast.html

# 347
Здравейте, някой купувал ли си е къна от Турция?

А тук, макар и малко старичка, има тема за турска, индийска и всичко около къносването

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433278.15

# 348

Сега ще се изкажа моето виждане, защо се промени...

Промени се, защото се напълни с поставени лица, питащи и хвалещи някого си...
Промени се, защото започна повечко да се върти търговия тук...

И за това спираха да пишат други....  Sad ...и ги разбирам!

И аз все очаквам да прочета някой и друг коментар "от първа ръка" за новите хотели в Анталия и след това да си направя мой рисърч, но....

За съжаление и във Фейс-а стана така - някой си вижда "'нам-къв" си хотел, "'нам-къде" си на изгодна цена и давай да питаме, ама че вече някой е писал, че има търсачки.... Така е по-лесно...В темата поне има по-систематизирана информация, ама и тук - тцъ Sad

# 349
  • в сърцето на държавата
 Хотел Sunbay 4*, Мармарис, Турция-Може ли мнение на някой за хотела , храната и др

# 350
Аз се интересувам от Анталия, защото не съм ходила там.

Здравей. Мисля че аз мога да ти помогна за Анталия,стига да формулираш някакво питане. За съжаление доста хора които са в час по темата вече не пишат тук. Но аз съм готов да помогна с каквото зная.  Wink thumbsup

# 351
  • Бургас
Според мен дразнещите постове трябва да бъдат тотално игнорирани. Вместо това половината пишещи в темата започват да се занимават с дразнителя, от което: 1. Темата от супер положителна става негативна; 2. На хората, които съветват и разбират най-много от почивки, им се отщява да пишат повече в темата; 3. Стимулираме и други дразнители; 4. Отклоняваме се от темата; 5. Стимулираме мързела (редно е да си изчел поне tripadvisor-а и да си препитал 1-2 тур.агента преди да задаваш елементарни въпроси). Така, че вместо да си разваляме настроението просто даваме един голям  ИГНОР и не си разваляме настроението и хубавата тема.

Прави ми впечатление, че всяка година в темата преобладават коментарите за дадени курорти. Миналата година, като трябваше да избирам хотел в Бодрум, сякаш не видях да има /много/ почиващи там. Основно беше за Кушадасъ. Тази година пък сякаш повечето от темата ще почиват в Мармарис. Анталия наистина доста се губи като дестинация. Моя колежка ще ходи в Лара началото на септември. Обещавам да напиша отзиви за хотела /IC Green/, като се върне и разкаже подробности.

Между другото намерих страхотен сайт за пътешествия и съвети при пътуване. Страхотен е. Статиите са много полезни, увлекателни и приятни за четене Който иска да ми пише на лични да му пратя линк.

П.П. Извинете ме за лиричното отклонение  Peace

# 352
liv1892,
Знам, че мога да разчитам...След някой и друг месец Wink

# 353
  • в сърцето на държавата
в Tripadvisor.com.tr  нищо няма за Хотел Sunbay 4*, Мармарис, Турция

# 354
# 355
  • Бургас
в Tripadvisor.com.tr  нищо няма за Хотел Sunbay 4*, Мармарис, Турция

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298033-d581240-Reviews- … Aegean_Coast.html
Преди хотела се е казвал Sun Maris Park. Търси и под това име за коментари в сайтовете.

На мен лично този хотел въобще не ми харесва. Изглежда супер комунистически и занемарен. А и цената му според мен е висока. За още 100-200лв може да получиш нещо много по-добро. Това е само мое мнение, разбира се.

# 356
  • Варна
в Tripadvisor.com.tr  нищо няма за Хотел Sunbay 4*, Мармарис, Турция

http://www.booking.com/hotel/tr/sunbay.bg.html

Тук поне има снимки и само 9 отзива,прочети и разгледай,явно не е много посещаван от българите хотел Peace

Изпревариха ме  Embarassed

Може би отзиви ще има след октомври,защото тогава ще има доста завърнали се от анталийските почивки или поне аз обещавам да пиша за Папилон Белвил  Peace

# 357
Пресни мнения за vogue bodrum или orange county resort?

# 358
Пресни мнения за vogue bodrum

На 1ва страница има линк към прясно мнение от този месец.  Rolling Eyes

Ориндж Каунти е доста различен хотел и като концепция, и като местоположение. В холидейчек отзивите са добри но си личи че са писани в Турция - или под натиск на хотела (може и да е имало конкурс  Rolling Eyes) или....  Whistling

# 359
Пресни мнения за vogue bodrum или orange county resort?
Ако става дума за orange county resort-Kemer,със сигурност не го препоръчвам за семейства с деца.Това е хотел предимно за младежи,здрав купон и силна младежка анимация.Класен хотел,но за хора които търсят забавления.

Общи условия

Активация на акаунт