Абсурди и куриози за България по филмите

• 27 937
  • 96
  •   1
Отговори
# 90
Съвсем близките изминали години в Английски вестник бяха назовали България - Vulgaria във връзка беше разбира се Слънчев бряг.

# 91

А това ще го оставя без коментар.

Коя е тази жена и защо пее химна?

Аз наскоро гледах епизод от сериала Better things, в който главната героиня се опитваше да се отърве от една маса. Една от фирмите за изкупуване на мебели, които извика, беше представена от двама българи. Естествено, не бяха най-симпатичните образи, за които можете да се сетите, обаче ми стана много смешно, когато серийката завърши с песен на дует Ритон.  Laughing

# 92
  • София
Извън някои от споменатите в предните постове, се сещам за "Черна котка, бял котарак", в който Дадан твърдеше, че българите казвали "Това, което не се купува с пари се купува с много пари"  Grinning  Може и да е бил прав човекът.

# 93
  • Русе
Извън някои от споменатите в предните постове, се сещам за "Черна котка, бял котарак", в който Дадан твърдеше, че българите казвали "Това, което не се купува с пари се купува с много пари"  Grinning  Може и да е бил прав човекът.

Специално тази фраза е била предложена да бъде включена в сценария от един българин - този, който играе българския митничар ( и който, мисля, не е актьор, както и почти всички участници във филма). Кустурица я харесал и я включил.

# 94
Fargo S03E02 към 9-10' Grinning

Нищо чудно и песента да е българска Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 19:17 от svansmods

# 95
  • На високо
Много интересна тема! Hug
Във финалната сцена на 4-тия епизод  "Black Blizzard" на първия  сезон на сериала "Carnivàle" на НВО звучи българска народна песен, изпълнена от "Мистерията на българските гласове"

Песента е използвана само като фон на разиграващите се драматични събития. България и българите нямат нищо общо с тях Simple Smile. А сериалът е много, много добър!

# 96
В Let's be cops сякаш, когато учат единия да е гангстер и да каже реплика от типа "да ми духаш...." негъра май я каза на български тая реплика.

Общи условия

Активация на акаунт