Обичам свекърва си!

• 23 009
  • 82
  •   1
Отговори
Форумът е пълен с теми за лоши свекърви, изцепки и бисери на свекърви и тем подобни Wink Потърсих назад, но не видях такава тема, затова реших да пусна Simple Smile Нека това да е тема за добрите свекърви! Flutter

Ами... обичам свекърва си! Simple Smile Накратко - от 6 месеца живея в Перу, страната на мъжа ми. За момента живеем в тяхното жилище - домът където са израснали той и братята му и където все още живее майка им. В началото бях предубедена, мислех, че няма да издържа под един покрив с нея и го ръчках по-бързо да си излизаме в собствено жилище. По една или друга причина този момент за сега се отлага във времето, а моите страхове и притеснения се оказват неоснователни. Тя ме кара да се чувствам обичана, грижи се за мен, помага ми с каквото може (дори с пари понякога), прави ми подаръци, а понякога усеща ако с ММ нещо сме се сдърпали и веднага говори с него, като винаги е на моя страна и го вразумява Simple Smile Казвала ми е, че ме обича като собствена дъщеря Heart Eyes Всичко това прави адаптацията ми към новото място по-лесна и липсата на моята майка и приятелките ми по-поносима. Щастлива съм, че ми се "падна" такава свекърва! Simple Smile

Е, има ли някой друг като мен - щастлив със свекърва си?  Grinning Hug

# 1
Мимченце браво на теб, че в тази много различна нация, те приемат отлично. Интересно би било да опишеш, ако имаш желание де, как попадна в тази толкова далечна страна, хората какви са като отношение....

# 2
Радвам се, че сте добре там Simple Smile
И аз се чувствах много добре с моите свекъри. Не съм живяла с тях, това вече щеше да ми е малко по-трудно, защото имаме някои различия, не е да нямаме. Но ги виждах често, ходехме на почивки заедно, и мен ме гледаха като тяхно дете, че и по-добре. Сега ми липсват Confused С мъжа ми се разделихме и вече ги виждам много рядко. Но не мога да намеря начин да поддържам постоянен контакт с тях без мъжа ми. Колкото и да сме се разбирали, те не са ми дружки да изляза на кафе с тях, а и усещам една студенина, особено у баща му и не ми е удобно да им се натрисам.
Чувствам се виновна освен това, смятам, че те ме винят до известна степен за раздялата ни, а и ги разбирам, няма как да не е така, мъжът ми доста страда и един вид аз му го причиних това Sad

# 3
Я, каква тема Grinning
Бухтичка, разбирам те много добре.  Имах преди години приятел, живеехме заедно с него и техните.  Много исках да живея с тях без него Laughing Много бяха готини, особено майка му. Е, два-три пъти да ме е подразнила с нещо, но беше перфектна свекърва.  Кафета, вечери с нея, пътували сме заедно,  учи ме да плувам, подаряваше ми какво ли не. Приемаше ме като дъщеря. Бях много привързана към нея. Едва ли ще ми се падне друга такава свеки някога.

# 4
  • out of space
Трудно ми е да твърдя, че обичам някой извън децата и мъжа ми. Не съм много по чувствата.
Факт е, че дълбоко уважавам свекърва си, жената е...с една дума- печена.  Simple Smile
Не винаги се разбираме, не винаги се харесваме, имаме пререкания, но и чудесни моменти. Когато сме заедно, рядко правим усилия да се разбираме, получава ни се без проблем. Не зная дали я обичам, но е твърде вероятно....

# 5
И аз си обичам моята. Само хубави неща съм видяла от нея и я оценявам по достойнство и без предразсъдъци.

# 6
Да се похваля и аз с моята. Страхотна и разбрана жена. Никога няма да забравя думите които ми каза когато официално влязох в къщата и: Винаги съм си мечтала за дъщеричка /мъжът ми има брат/ сега вече си имам и ще направя и невъзможното да си винаги така щастлива както днес. Вече 14 години сме женени веднъж не ме е ядосала за нещо, как да не обичаш такъв човек.

# 7
Ех, радвам се, че писахте, момичета Simple Smile Пускайки темата, за момент се притесних да не си остана сама в нея Mr. Green Laughing

Бухтичке, не знаех, че сте се разделили.. В такъв случай предполагам, че и на тях не им е лесно - колкото и да са те харесвали и обичали, в крайна сметка ще застанат на страната на сина си. Въпреки, че причините за една раздяла, според мен, са колкото в единия, толкова и в другия... Rolling Eyes

Hawaiian Islands,
Скрит текст:
накратко, с моя мъж се работихме заедно на пасажери и там се запознахме Simple Smile Станахме гаджета, две години по-късно се сгодихме и аз забременях и се прибрах в БГ да си бременея и да раждам Wink Така изкарахме няколко години - ние в БГ, той 6 месеца на кораба, 2 - ваканция, в които или идваше при нас в БГ, или ние пътувахме до Перу и ги прекарвахме тук. В крайна сметка решихме, че е време да променим тоя начин на живот. Едно, че сме разделени много време, и второ - похарчихме сума ти грешни пари за самолетни билети, които хич не са евтини за нашите дестинации. Той слезе от корабите, ние подготвихме багажи и документи и тази година януари месец се пренесохме тук Simple Smile
А пък за перуанците - много топли, мили и сърдечни хора Simple Smile Освободени от предразсъдъци и излишна суета. Когато съм тук, ми е супер спокойно, много неща тук са уредени в пъти по-добре от БГ, няма излишни нерви и напрежение, има много слънце, настроение и време за семейството Simple Smile Heart Eyes
Извинявам се за отклонението! Blush Hug

# 8
Ей, една положителна тема! И аз в клуба на обичащите. Свекърва ми беше най-подкрепящия ме човек покрай болестта и смъртта на майка ми и до ден днешен (9 години вече) така си остана. С днешна дата освен че работи и е отличен професионалист, тя е човекът, на когото благодаря за възможността да се забавлявам и занимавам с хобитата си, защото никога не е отказвала да погледа децата. Колко ни угажда и глези всички няма да описвам ... Винаги ми е много уютно като й отидем на гости. Откакто нямам майка, при нея се чувствам най-"детски". Буквално е помагала да ми се сбъдне голяма мечта. С голямо уважение и благодарност кръстихме дъщеря си на нея. Да ни е жива и здрава, миналата година навърши 60 и й подарихе пътешествие до края на света.   

# 9
В такъв случай предполагам, че и на тях не им е лесно - колкото и да са те харесвали и обичали, в крайна сметка ще застанат на страната на сина си.
Всъщност нямам идея какво се е случило между тях. Май той се е скарал с родителите си, но за какво точно не ми е ясно, никой не ми казва. А те май са го обвинили за раздялата...поне така чух. Тя майка му говори с мен в началото като се разделихме, тогава ме пита защо не съм й се оплаквала на нея като сме имали проблеми, тя щяла да му се скара...и може би щеше да има ефект, но аз за съжаление бях понаплашена и дума не обелвах, никой не знаеше за проблемите ни.
А те за мен бяха семейството, което никога не съм имала преди това.

# 10
  • София
Момичета, просто искам да ви кажа, че искрено ви завиждам.  Hug

# 11
elroy, много е хубаво това, което си писала, радвам се за теб! Hug И аз се надявам да сме все така с моята, че ни предстои да живеем много близо Grinning

Бухтичке, сега като каза това и се замислих, наистина има вероятност да му са се "скарали" задето се е разделил с теб Rolling Eyes Ох, каквото и да е.. много съжалявам, че си ги изгубила.. Sad Но явно с него не е било писано.. Много силни гушки ти пращам Hug Сигурно така е трябвало да стане и още по-хубави неща ти предстоят Hug Heart Eyes

tonkabonka Hug

# 12
Момичета, просто искам да ви кажа, че искрено ви завиждам.  Hug
    Тони,  радвай се че си случила на мъж.  Hug
    Ако можеше човек да е женен за свекърва си, първият ми брак нямаше да е минало. Въпреки че продължавам да я обичам и сме близки, моят живот продължи. Отдавна съм щастлива с нов съпруг, ... чиято майка не е за тази тема.  Wink

# 13
Явно имаш добра карма с Перу, със свекърва си! Чудесно! Рядко се среща! Свекърва ти те обича също! И е на твоя страна!

# 14
Чудесно е,че чужденци те приемат,с широко отворени обятия (абе не знам ние ли българите сме си такива,или на всякъде по света ,го има това да не може да се раздели един мъж и,винаги да има един вид състезание между майка и жена п.с. някой с опит да сподели). Thinking

Общи условия

Активация на акаунт