Настоящи третокласници Тема 4 - Успех в Трети клас!

• 62 096
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Дъщеря ми също прави вчера тест по ЧП. Карам я да разказва след като си научи, трябва да свикват! Peace

Иначе сама си цъка видеоуроците от ucha.se.
Peace аз се чудя дали да се регистрираме, заслужава ли си?

# 421
  • София
С уроците по ЧО и ЧП няма проблем да разкаже важните неща , но не разказва последователно, при вас как е ?
По тези предмети разбрах, че оценките ще се формират от тестове и засега не искам разказване от нея на тези уроци, а точно да разбере и научи основните факти.
Това ми звучи странно. На нашата РС специално ни обърнаха внимание да ги караме да разказват по тези 2 предмета, че сега градят основата за по-натам. Вече ги и изпитват - каза ми, че стават прави на място и разказват. Има по 1 оценка и по двата "човека".
J_M_M, според мен с практиката ще дойде и правилната подредба.
За краснописа се поуспокоих като ви чета, че не е само моя синковец. Simple Smile Като бърза е доста нечетливо, като се старае вкъщи особено, може и доста по-добре.

# 422
  • Ямбол
Нашите утре ще ходят в с.Кабиле - Национален археологически резерват.
Там ще поставят добра основа и то нагледна на часовете по ЧО.

Иначе моята е сред първите изпитани по желание и по двата разказвателни - ЧО и ЧП с отлични оценки.

# 423
  • Бургас
И при нас се разказва по ЧО и ЧП.Вчера господина по ЧО започнал да я изпитва,но не стигнало времето и казал ,че днес ще довършат.Голямо напрежение,та чак и сълзи снощи.Била казала толкова много неща.Какво още щял да я пита? Crazy

# 424
При нас също разказват уроците по ЧО и ЧП, а определенията в карето "речник" учат наизуст. Правят почти всеки час тестове, но не всички оценки им нанасят в бележниците (по-скоро средно-аритметична оценка от няколко теста).

Моят юнак след манията по мумиите през лятото се прехвърли на драконите. Де що е дракон е изгледано, прочетено, купено и пр. Снощи преди да легне набързо ми драсна един дракон от класа гронкъл като подарък (да си го нося в чантата)  Crazy Ей го:
Скрит текст:

# 425
  • Бургас
Тези дракони ние чак ги плетем с ластичките.

# 426
Много готин дракона! Laughing

# 427
Тея дракони ние чак ги плетем с ластичките.
Много яко! Е това не ми е хрумвало да му го предложа (Иначе и той има всичко необходимо за плетене с ластици. През лятото обзаведе цялата рода с гривни и пръстени Simple Smile)

Много готин дракона! Laughing
Hug

# 428
  • Sofia
уникален е дракона, много е талантлив малкият художник!

# 429
  • София
Нашите деца на зеленото училище работят по човеците в естествена среда - екскурзии в Пловдив и Асеновград, поход в Родопите, посещение на мандра да видят как се прави сирене и т.н. newsm10
С правописа е горе-долу добре, но краснописа на нищо не прилича - както вече сте писали в клас е потресателно, а в къщи или занималнята ако се старае бива.

# 430
  • София
*paper cake*, уникална рисунка, детето ти явно има вроден талант, дано го развиете.
И Мартин ще ходят на екскурзия в Земен в някаква мандра. По ЧО и по ЧП - всичко се преразказва, а по четене всеки път имат отговор на литературен въпрос. ЗАпочват да правят разкази по картинка и на английски. Не им е лесно изобщо на децата, нищо общо с първи и втори клас.

# 431
  • някъде ... тук ...
В Земен има много хубаво козе сирене и кашкавал.

Гого утре е на екскурзия в Плевен. За първи път изявява желание да ходи на еднодневна екскурзия от училище. Твърди, че не помни нищо от преди 4 години, когато ги водихме точно на 3ти март там.

Борим се с кракописа и правописа му  ooooh!

# 432
  • Габрово
Хм, като ви чета все повече се убеждавам, че при моя син го дават много лежерно - нито се разказват уроци, нито се пишат съчинения и преразкази, пък по английски имам чувството, че са още на преговор, а и като цяло домашните са скромно количество и проекти за в къщи нямат.

# 433
  • Варна
 Обема на домашните при сина ми винаги е бил голям. В училище също работят много. Преразказва се почти всеки час  по Четене или имат за домашно да преразкажат нещо. ПО ЧП и ЧО мисля, че не преразказват по цял урок, а отговарят на въпроси по него. Определенията в карето "речник" учат наизуст. По АЕ е много зле работата, добре че ходи на уроци.
*paper cake* детето ти рисува страхотно  Peace .

# 434
Дъщеря ми също прави вчера тест по ЧП. Карам я да разказва след като си научи, трябва да свикват! Peace
Иначе сама си цъка видеоуроците от ucha.se.
Peace аз се чудя дали да се регистрираме, заслужава ли си?
Към момента без регистрация гледа видеоуроците. Peace Ето напр. за ЧП по раздели, всеки завършва с тест - http://ucha.se/videos/chovekat-i-prirodata/3-klas/

*paper cake*, направо като илюстрация от книжка!

По ЧО днес правихме проект за Тракийската гробница по желание на дъщеря ми, тъй като има баба и дядо там в Казанлък и голяма част от лятото прекарва там. Проявява голям интерес към всичко в района, особено се вълнува по време на Празника на розата и искаше да пише и за това, но й казах, че със сигурност отново ще има възможност... Завърши проекта с "Посетете Долината на тракийските владетели!". Simple Smile По нейна идея ще занесе и няколко нара - тракийските плодове. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт