Настоящи третокласници Тема 4 - Успех в Трети клас!

• 62 063
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
и у нас всичко е дракони и ластичета  Laughing

имат ново дете в класа от няколко дни - бяха кротки и мирни, доста дисциплиниран клас без да се бият
днес моята мома е изяла три юмрука в корема, за това, че гледа лошо в някаква произволна посока  Shocked; две други момичета се втурнали да я спасяват, момъкът ступал и тях  Rolling Eyes ; става дума за момче с по една глава по-малко от трите момичета, те просто не са свикнали на такива отношения в класа  Confused ; утре ще говоря с класната, но до колкото разбрах вече има и доста други оплаквания от това дете
много ме е яд! чуден клас бяха  Tired
оплаках се  Blush

Последна редакция: чт, 16 окт 2014, 18:21 от bubanka

# 436
Благодаря ви за милите думи към моя малък художник!   bouquet
Той действително много обича да рисува, конструира, апликира и т.н. Жалко, че през учебната година рядко остава време за това. Но пък през ваканциите е в стихията си Simple Smile

bubanka, изключително неприятна случка. Дано класната ви вземе мерки своевременно.

... а по четене всеки път имат отговор на литературен въпрос.
Писмено ли го правят? Нашите още не са писали дори преразказ тази година.

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 08:03 от *paper cake*

# 437
И ние по четене почти винаги имаме отговор на въпрос, като госпожата иска минимум 2-3 изречения.

bubanka, при нас е аналогичен случай, също досега бяха чудесен, спокоен клас, без проблемни и агресивни деца, но вече имаме ново точно такова дете. Всички се оплакват от него, атмосферата в час определно явно не е същата, а поведението му със сигурност влияе и на качеството на учебния процес! Последно пък ходил при сестрата уж, че го боли корем, след това излъгал учителката, че трябвало да си тръгне, направил си аларма на телефона и като звъннал, обяснил, че това е майка му, която го чака долу! Децата са разбрали, за пръв път обаче се сблъскват подобни действия, направо са си като за гимназист.. Това не е първото ново дете, имали са и други нови, добре си ги приемат и интегрират като цяло, т.е. не е проблемът в класа. Някой майки са решили да правят подписка, за да го махнат. За съжаление не това е решението..

# 438
новото дете е мулатче - класната днес каза: нищо не мога да направя, защото веднага идва обвинение в расизъм
училището ни има и други цветнокожи деца и от арабски произход, преподавател от арабски произход, деца с увреждания ... расизъм и каква да е дискриминация реално не би имало и никога не е имало Rolling Eyes

# 439
  • София

... а по четене всеки път имат отговор на литературен въпрос.
Писмено ли го правят? Нашите още не са писали дори преразказ тази година.

Писмено, да. Госпожата им на родителската среща ни заяви, че ако отговора на въпроса е от едно-две изречения, ще счита, че детето е без домашно.

# 440
  • Разпиляна във въображението
Драконът наистина е страхотен. Peace

Прегледах календара със състезания. Благодаря  bouquet  Сега предстои "ЧЕРНОРИЗЕЦ ХРАБЪР", но в Плевен не се провежда.

Вики има проблем с краснописа. Правописът й е добър и не се оплаквам.

# 441
Някой има ли представа от състезанието "Таралеж", интересува мене само по математика?Има ли деца, които са участвали?

# 442
  • София
светкавица , сина ми миналата година се явява ако не се лъжа на две математически състезания "таралеж". Интересно ми се видя това, че задачите от първата до последната са свързани. Тоест ако детето сгреши в самото начало до края отговорите няма да бъдат верни.

# 443
 slan4ogled, а има ли ги някъде качени задачите?

# 444
  • ПАЗАРДЖИК
Има ли майки на дечица, които се обучават с Envision?

# 445
  • Ямбол
Не съм майка на такова дете, но бях на тяхна конференция и имам някаква представа. Какво те интересува конкретно, може да помогна.

# 446
Пък аз днес подписвах входните нива на дъщеря ми. Госпожата ми избра едни и ми ги даде. На обяд питам госпожицата защо се е пошегувала с професиите ни: на мен и баща й, а тя твърдо отрича да е писала тате сервитьор и мама продавачка в хранителен магазин. Та явно госпожата ми е дала всичко с кривичък почерк и аз си го подписах.

# 447
  • ПАЗАРДЖИК
Не съм майка на такова дете, но бях на тяхна конференция и имам някаква представа. Какво те интересува конкретно, може да помогна.
От миналата седмица влезе това обучение в класа на дъщеря ми. Исках да знам дали децата го приемат по-добре и ефекта върху постигнатите резултати, но не това, което казват производителите, а от опит майките и децата.

# 448
Пък аз днес подписвах входните нива на дъщеря ми. Госпожата ми избра едни и ми ги даде. На обяд питам госпожицата защо се е пошегувала с професиите ни: на мен и баща й, а тя твърдо отрича да е писала тате сервитьор и мама продавачка в хранителен магазин. Та явно госпожата ми е дала всичко с кривичък почерк и аз си го подписах.

То вече даже е края на октомври, спокойна вашата госпожа, още с входните се занимава Wink

Аз имам чувството, че учебната година е започнала не преди месец, а поне преди три! И сега уж мини ваканция, но единия ден е състезание, а за понеделника след нея трябва да подготвим проект за Паисий. Целият ноември е посветен на будителите, тези две седмици тече подготовка за Хелоуин. Даже щерката ще е на дискотека на 31.10 и ме покани с нея:)

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 18:33 от MIK

# 449
  • Ямбол
От миналата седмица влезе това обучение в класа на дъщеря ми. Исках да знам дали децата го приемат по-добре и ефекта върху постигнатите резултати, но не това, което казват производителите, а от опит майките и децата.
Е, аз мога да ти кажа само мнението на производителите и поканените учители на конференцията. По техни думи, децата го приемат с голям интерес, забавно им е, интерактивно и съответно научават повече неща.
Може да разкажеш след като имаш вече впечатления дали това е вярно при твоето дете, ще ми бъде интересно.

Общи условия

Активация на акаунт