Север-Юг - тема 22

• 28 859
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро в новата темичка Hug

Роминка  bouquet

Скрит текст:
Момичета благодаря ви за подкрепата Hug Heart Eyes Hug

Кузей ни носи закуска  Wink

Ванчe-Калпазанче Heart Eyes пак ли имаше чок гюзел сънища Mr. Green Joy Joy

# 16
Гюнайдъъън  Hug Hug Hug
Ко праите
Тая па Фена сабах сабах заспамила  ooooh! ooooh! ooooh!  hahaha

# 17
Здравейте!
Приятен вторник!

Криси, Фенче, Ванче, Airra, Ина, привет! Hug

Много приятни емоции за вас и днес!

"...Когато вече не можеш да се сетиш за някоя причина да продължиш напред, тогава трябва да се замислиш за причина да започнеш отначало..."

И продължението на тази мисъл в статия, доста интересна в случая по мое мениие и с връзка със СЮ. За мен е и много подходящо и удачно и за Джемре написаното, поне аз асициирах всичко с образа й за себе си като зрител.
9 начина да превърнете края в ново начало
Скрит текст:
Когато вече не можеш да се сетиш за някоя причина да продължиш напред, тогава трябва да се замислиш за причина да започнеш отначало. Има голяма разлика между това да се откажеш и да решиш да започнеш отначало в правилната посока. Има три думи, които могат да те освободят от съжалението по миналото ти и да те водят напред към позитивното ново начало, пише блогърът Марк за marcandangel.com. Тези думи са: “От сега нататък...”

И така от сега нататък:

1. Освободи се от нещата, които не можеш да контролираш – повечето неща са само част от живота ти, защото продължаваш да мислиш за тях. Позитивните неща се случват в живота ти, когато се отдалечиш емоционално от негативните. Така че спри да задържаш в себе си, това от което те боли и направи място за това, което те кара да се чувстваш добре. Не позволявай това, което е извън контрола ти да се набърка в живота ти и да обърка всичко друго, което би могъл да контролираш.

2. Приеми и прегърни реалността – животът е прост. Всичко се случва за теб, а не на теб. Всичко се случва в точния и подходящ момент, нито твърде късно, нито твърде рано. За всичко, което губиш, получаваш нещо друго в замяна; а за всичко, което получаваш губиш нещо друго. Не е задължително това да ти харесва, но за теб ще е по-лесно, ако го приемеш. Така че обръщай внимание на начина, по който гледаш на живота. Ти можеш или да съжаляваш, или да се радваш; изборът е твой.

3. Промени си мисленето – промяната е като дишането – тя не е част от процеса, тя е самият процес. В реалността единственото нещо, за което можем да сме сигурни е промяната. И първата стъпка в посока на позитивната промяна е да смениш начина си на мислене. Подготви се за позитивните неща в живота. Подготви се за новите неща. Позволи на неизвестното да те отведе до свежи и непознати черти на теб самия. Ръстът е невъзможен без промяна. Ако не можеш да си промениш мисленето, не можеш да промениш нищо в живота си. Понякога това, което трябва да направиш, е да погледнеш нещата от друг ъгъл.

4. Дръж се здраво за добрите неща – когато нещата в живота се объркат здравата, когато си толкова дълбоко забит в земята, че не можеш да видиш нищо друго освен тъмнина, недей да хабиш ценната си енергия, опитвайки се да си пробиеш път нагоре. Защото ако започнеш да копаеш прибързано в дупката можеш да тръгнеш в погрешната посока и само да се заровиш още по-надолу. Вместо това използвай цялата си енергия, която имаш, за да вгледаш навътре в себе си, да потърсиш дълбоко в себе си нещо наистина добро. В добрината се крие светлината; тя ще ти покаже каква е правилната посока и ще ти освети правилния път нагоре.

5. Почивай и се прегрупирай – силата не се крие в това да носиш кръста на срама и скръбта. Силата е за това да избереш своя път, да живееш с последствията и да се учиш от тях. Понякога правиш най-доброто, на което си способен и накрая пак се случва най-лошото. Когато това се случи не се обезкуражавай. Поне си опитал. Понякога това е наистина всичко, което можеш да направиш. Не си се провалил; просто си научил какво да не правиш. Така че почини си, прегрупирай се и започни от начало с това, което знаеш.

6. Приеми шанса. – да направи голяма промяна в живота си или да опиташ нещо ново може да бъде плашещо. Но знаеш ли кое е още по-страшно? Да съжаляваш. Така че трябва да осъзнаеш, че повечето от страховете ти са много по-големи в съзнанието ти, отколкото са в действителност. Сам ще осъзнаеш това в момента, в който се изправиш пред тях. Не се оставяй да те спрат. Живей живота си така, че да не съжаляваш за шансовете, които ни се оползотворил, любовта, която никога не си допуснал, и подаръците, които не си подарил.

7. Продължавай да се катериш – всеки човек, който е на върха на планината не е паднал там от небето. Хубавите неща се случват на онези, които се трудят здраво за тях. Ти събираш увереност и ставаш по-силен с всеки опит, с който наистина се опитваш да изкараш най-доброто от себе си и да постигнеш нещо, на което не си вярвал, че си способен. Ако се намираш по средата, където нямаш възможност или желание да се върнеш назад, за да продължиш напред те е много страх, помни че няма как да се насладиш на гледката, ако нямаш желание да се покатериш.

8. Оценявай това, което си научил – нищо не е по-красиво и по-въздействащо от усмивка, която си е проправила пътя през сълзите. Не съжалявай за времето си, дори за моменти, които са били изпълнени с болка. Усмихни се, защото и това е бил един урок и ти е дал сили да се изправиш. В крайна сметка не това, през което си преминал те определя кой си; а това как си преминал през предизвикателствата те е направило човека, който си днес, и човекът, който можеш да бъдеш утре.

9. Осъзнай, че всяка стъпка е нужна – нищо не е винаги грешно. Ние се учим от всяка стъпка, която правим. Каквото и да си направил днес е било задължително, за да те отведе до там, където трябва да бъдеш утре. Така че бъди горд от себе си. Може би не си толкова добър, колкото ти се иска, или толкова успял, колкото ще бъдеш някой ден; но благодарение на всичките уроци, които си научил по пътя си, ти си толкова по-добър в сравнение с преди.

Източник:

До довечера от мен! Hug

# 18
Ще ни късат нервичките някъде до септември май докато пуснат продължението на сериала...
Добре че ви има вас!  bouquet

# 19
Добро утро, момичета и хубав ден  Hug

Марги, прекрасен е текстът , който си пуснала...благодаря ти... Heart Eyes

# 20
Здравейте. Hug Hug Hug
Нови снимки от Америка публикувани от Башак в инстаграма-Beverly Hills Hotel | Luxury 5 Star Hotel...Beverly Hills, Los Angeles.

http://instagram.com/p/qKaGo-v_2h/?modal=true

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 12:38 от Neidjal

# 21
Мацкии!  Hug Хайде на следобедно кафенце  Heart Eyes Mr. Green

Скрит текст:

Башачето хубаво е публикувала снимчици от хотелче, ама нерде са те двамата?  Crossing Arms

# 22

Марги  Heart Eyes Hug благодаря!
Тая па Ванче ... ората се молят да го сънуват, тя се оплаква  Mr. Green ми кво да ти сложа като снимки, ако искаш Сами бей  Joy Joy Joy Joy Joy Никой друг не ми хваща окото от мъжете, дори и Бурак  Laughing за някои може и да е хубав, на мен не ми харесва особено... А пък късия и Баръшко съвсем  Mr. Green какво да направя ...
Инче, Алиска, Айрич, Наде  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Гости гледам се е пренесла вече в другата тема, тук дори не се е разписала днес  Crossing Arms
Роминче  Heart Eyes Hug благодаря!
Айдеее, Перличка започва! Който ще гледа - приятно гледане! Hug

# 23
Оооооооооо! Саами бей!!  Joy

# 24
Добре де ... той , че Мехмет е за бой, че пренебрегва жена си заради някаква си приятелка е ясно. Аз ако бях на мястото на Инджи щях да го подредя хубаво. Но, нали Дерин и каза, че само тя е влюбена в Мехмет, че между тях няма нищо, че той дори не подозира, че тя е влюбена в него - защо Инджи се държа така, все едно Дерин и каза, че имат връзка  newsm78 Много неадекватно държание ... и отново потвърди, че наистина говорят на различни езици ... действително бяха много различни в началото.
Роминче  Heart Eyes Сами бей ли искаш ?  Mr. Green Само кажи, за теб винаги!  Joy Joy Joy Joy

# 25
  • Варна
ехоооо, привет, златни мои!!! Hug Hug Hug Hug Hug

от ден на ден, от минута на минута тоя Мемет все по- хубав ми изглежда, просто вече не знам как да го заплювам и да му се радвам!

страхотна рокля на Шереф, за разлика от тази на булката Shocked ми хич не ми хареса, като на някоя кючекчийка с тоя гол пъп! ама това си е Пънар, тя си е такава! и с тия синджири по главата...
оф, сега Инджи ще падне и ще загуби бебенцето!

Фенче, лИбоФ моя Heart Eyes да си снимаш сандалетките и да ги покажеш, че не моа да трая, искам да ги видя! да си ги носиш със здраве, миличко!

ауу, Алисчее, страхотна снимка на Джема, направо е...много красиво това девойче бееее!!!

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 15:21 от Petenci-cvetenci

# 26
Хайде бе Петенцееее  Heart Eyes Hug Heart Eyesкъде се губиш ? Сандалетките ще ти ги покажа у фейса, там става, тук не ще  newsm78 Ей сега ще ти метна линка.
И на мен роклята на Пънар ми беше много смешна  hahaha ма тя не знаеше и какво иска  Joy Joy Joy и на края беше като  плашило. Ма нали си е красива, даже и с този смешен тоалет, пак беше много хубава. Но Шереф беше направо като кралица, много красива жена. Гюлсюн също беше много хубава. И Бахар има невероятна фигура ... Сега па Мемет се държа като ошашавен, но още тук показа колко го бива за драматични роли ... толкова истински плаче, че ми мина яда към него  hahaha Много подвижно лице има и знае как да го използва до съвършенство сега вече ... а това е много важно за един артист, да разполага с богат арсенал от мимики ...

# 27
Привет и на появилите се  Hug.....Hug след мен.
От коментарите Ви разбирам, че в днешния епизод е била сватбата на Пънар и Онур.
Много смешна двойка са ми двамцата. Тя висока и стърчаща над него а той като джудже пред нея.
Да не започвам за това подобие на рокля ooooh! и дранкулките по главата й. #Crazy
Права е Инджи да му се сърди, защото ако не беше давал поводи на Берил и на Дерин(много грозна жена, мноооого Sick) нямаше да са толкова смели.
Всички прегръща, #Crazy нарича ги скъпи, #Crazy праща им целувки като говори с тях по телефона......, #Crazy ятар бе, Crossing Arms даже много го търпи Инджи и все нея пренебрегва заради проблемите на другите джавки.
Дори и с Нихан, ще се държи по същия начин само, че за държанието й спрямо нея донякъде но само донякъде го оправдавам, защото тя е била жената, която е обичал до полуда преди появата на Инджи. След като първоначалния шок от появата й и на сина му премина, и се осъзна, и си изясни чувствата, и към Нихан(че вече са само приятелски), и към Инджи той продължи да се държи по начин с Нихан, който дразнеше Инджи, и в никакъв случай не го оправдавам.
Да се върна на нашето сериалче.
В тази сцена много, ама много ме беше яд на Гюлтен, че ги прекъсна.
Понякога се появява/никне навсякъде като гъба както в случая. Crossing Arms

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 16:28 от Neidjal

# 28

Добър ви след обед!
   Да ви предложа и аз едно "морско"  следобедно кафенце за ободряване. Днига да съм го направила както трябва. В буквален смисъл - да се види тук. Ако не - - важно е желанието.

[imghttps://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQjDzePw98KSZ8zqLVE7nNH1KPGrC36YgF89po66SGO86B972ZpnB9868U][/img]

Инс-Фифи - не хокай Фенче, че спами. Тя и заради мен работи, че аз не мога.
   Пит, моля те, пусни ми на лични тази феерия между котето и делфинчето. Гледах ги и направо ми олекваше на диафратмата! Срахотна, удивителна нежност! Няма да пиша повече за тях, защото то си е за без думи!
  Хванах 2/3 от Перлата.
  Много красива тази Пънар. И ексцентричният ѝ тоалет ми хареса. Особено това за тлавата. Нестандартно и ѝ отиваше на героинята Пънар!
  Шереф си е родена за кралица.
  А Инджи, и когато е била на 20 години, сигурно е изглеждала така. Хубава жена, но не ми харесва.

Спомням си коментар на Къванч навремето за целувките на актрисата по време на снимките. В смисъл харесали му бяха.
   До по-късно.

# 29
   Ох, ами не стана снимката на кафето!!!! Ако някой може - ще помоля да го сложи вместо мен!

Общи условия

Активация на акаунт