Север-Юг - тема 22

• 28 862
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Плевен / София
Инче Hug
Аз късно влязох днес в темата и черпя за прошка... hahaha hahaha
 но сега да пусна малко спам....

# 46
Инче  Heart Eyes освен две пукнати външни стъкла, няма друго ... е, и колата малко е начукана ламарината, но поне прозорците са здрави, че имаше и доста изпочупени ...
Гости , разбрах  Laughing мммм .... благодаря! Да, Инджи днес падна по стълбите, ама още не си е заминала за Афион.

# 47

Най ми харесва в Кузей. Както и сериалът е почти на 1-во място в моята ранг-листа!

Ох, пуснете алармата, когато пускате такива разкошни вкусотии!

# 48
Мацки, нашите са в Люлин, имат само счупено стъкло, но явно е било много страшно  ooooh!

# 49
  • Плевен / София
Роминче, Орси Hug

# 50
Дааа, беше си бая притеснително ... и продължи поне 20 минути ... дано не се случва отново  Praynig
На мен пък много си ми харесват като двойка, нищо, че тя си е по-голяма, той наистина е много младолик.

# 51
  • Плевен / София
За равновесие.....

Скрит текст:
Зейнеп въпреки всичко направи страхотен подарък на Кузей и Джемре за сватбата.....

# 52
  • Плевен / София
Фенче много хубави жестове измисляше Мехмед за Инджи, но трудно се осъществяваха....все нещо пречеше....а на острова имаше много романтични моменти..... Party

# 53
  • Плевен / София

каква разлика между първата и втората сватба, а за третата да не говорим.... ooooh!

# 54
# 55
  • Плевен / София
Фенче , нищо не видях... Embarassed

# 56
  • Плевен / София
 с мустак също е трепач
май сама си говоря... Thinking

# 57
Олеееее каква градушка. Shocked #Crazy ooooh!
Да Фенче има жертва, чух за една, Rolling Eyes може да има и още. Rolling Eyes
Аз така и не разбрах как така без да се развеждат Мехмет и Инджи се ожениха втори път или аз не съм разбрала, че са се развели!? newsm78
Когато бяха в Коломбо и вечерта и предложи за трети път брак(не, че първия път беше по негово желание) Инджи беше като ангел красива.
Малкия Мехмет са го намерили да прилича на баща си във филма и имат наистина видима прилика с Киво но момиченцето им с Инджи(според мен можеше да намерят по-хубаво бебче) е с тъмни очички като нейните, такива каквито искаше Мехмет. Е не, че щеше да е зле и тя да прилича на баща си като брат си.
Не ме разбирайте погрешно. Всички Кивови образи ме впечатляват по свой си начин но като казах, че най ми харесва като Мехмет и Сеит имам в предвид, че през цялото време и във всички сцени а не, че например не ми харесва в другите му образи, не, просто не винаги изглеждаше перфектно въпреки, че напълно осъзнавам, че е заради образите, които пресъздаваше и именно превъплъщенията му за мен са най-добрите от тези на другите актьори, които познавам от екрана до този момент.

# 58
  • Плевен / София

стига за тази вечер....

# 59
с мустак също е трепач
Скрит текст:
май сама си говоря... Thinking
Не му прилича само мустак(според мен), все едно е пил боза и се е изцапал. Joy
Все забравям да Ви питам, аз ли нещо не разбрах, или пък грешно чух но в последната серия Инджи май пак беше бременна след 13 години!?! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт