Север-Юг - тема 22

• 28 864
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Плевен / София
Наде, втората сватба беше като извинение, че избяга от първата....нали след това се разписаха само пред длъжностното лице и леля ме беше свидетел, но Инджи тогава не беше облечена като булка....
По-кратък развод от техния не бях виждала....май се разведоха от инат... Joy Joy Joy

# 61
Гости, явно този им развод нещо съм го пропуснала, Rolling Eyes защото нямам такъв спомен. newsm78
Сега за изпроводяк, ще потърся снимки и гифчета, на които ми харесваше като Кузей.

# 62
  • Плевен / София
Наде, наистина филма завършва както Инджи отново е бременна....нали след като дари бъбрека си имаше здравословни проблеми и Мехмед се отказа от работата, за да бъде повече време с нея....

# 63
Да, Наде, Инджи беше бременна в последния епизод. Нали се шегуваха, че Мехмет вече има опит да изражда деца  Joy Joy Joy А Мелек като голяма имаше много хубави зелени очи ... а синът му Мехмет ... по-отвратително същество не можаха ли да намерят  newsm78 А малкия Мехмет беше слънчице !

# 64
Наде, не, не се развеждат, но в Тр има доста уредени бракове и ако искаш, можеш да си потвърдиш брака пред съдия.

# 65
  • Плевен / София
Наде развода е в сериите когато паднаха с колата в пропастта, тогава се връщаха след като съобщиха на семейството.....в някоя от предишните серии е ....разведоха се тайно ....и Пънар и Онур разбраха чак когато мина заседанието....абе луди глави...

# 66
Гости за този развод знам, просто как така се ожениха за втори път без да са се развели, това питах, защото друг техен развод освен този в края не помня!?!
Значи правилно съм разбрала, че Инджи пак е била бременна.
Фенче вярно, че беше така. Мелек като голяма се разхубави а Мехмет като голям се загрози.
Още една снимка от Башак от Калифорния.
Радвам се, че сте добре и нямате големи щети след кошмарния следобед при Вас в София.

# 67
Здравейте мацкиии  Hug Hug Hug Hug Hug
Фен ами оплаквам се я ooooh!,ми то срамота,вместо любимия да сънувам,аз пак Киво,ама това на нищо не прилича Joy Joy Joy.Добре ,че не ми чете глупостите дето драскам тука. hahaha hahaha hahaha hahaha
Ааа Наде аз,на Фенка казвам,сега пък ти,ай стига дее с тези красоти,особено тези очиии,искате пак да ме развълнувате  Naughty Crossing Arms Rolling Eyes
Ама последния път,сънувам моля ти се ,че е гадже на Джема, Naughtyпредставяте ли си ooooh! ooooh! ooooh! и нея взех да я сънувам,как не я набих,че е нейн ,а не мой ,незнам...
А ..да не забравя ,купих най-накрая роклА,и сандали и све,готова съм за сватбата в събота е.Ама от 10 магазина само в един ми стана роклята,ужасссс,е големичка съм си де Rolling Eyes Blush.Ама ще съм най-красивата лелА Blush bowuu bowuu
Радвам се за всички,че нямате големи щети и  сте здрави

# 68
При уредените бракове в много случаи е като при нашите роми, само в тесен кръг или пред моллата, ако семейството иска да го узакони, викат мирови съдия и препотвърждават клетвите. Може и втори път да се извика съдия, проблем няма  Laughing

# 69
  • Плевен / София
Роминче, в последно време младите тук не се решават и по веднъж, да не говорим за втори път да препотвърдят клетвите си, не че може.....

# 70
Да си кажа,аз се впечатлих от Киво,като Кузей,отслабнал ,толкова е различен ..и хубав,а сега го харесвам всякак ,и като Секиз и пухкав,всякак  love001  love001  love001  love001  love001  love001
Да си кажа аз де,ако слуууучайно е останал някой който да не знае,че съм му фенка Simple Smile)))))

# 71
Гости, то и тук, в Германия, е така, а и много жени искат да са
и родят само дете, не искат съпруг.  Mr. Green Но в Тр е друго.

# 72
Малиииии женят се и днес, и утре тези комшии, #Crazy и всичко е ОК. ooooh!
Някои моменти, в които ми харесва като Кузей, разбира се не е възможно да изброя всичките.
С две думи, сцените в които косата му не е напред и гелосана все едно не е виждала вода му е добре.
Ай стига, че Ванчето Hug взе много да го сънува. Laughing Joy
Браво, най-накрая си намери тоалет, приятно изкарване.

С такава прическа като на тази снимка най ми харесва.

И тук много ми харесва.

И тук.
Абееееее мисля, че ме разбрахте в кои моменти ми харесва като Кузей и в кои не.

# 73
  • Плевен / София
Роминче много ми интересно значението на вечерта на къната....това т.н. моминско парти ли е и защо слагат по една монета в дланите.... newsm78

# 74
Лелеее Наде,точно тук,на лодката,дето слънцето грее в косата му и очите му,когато се закипри за снимка...еее ....неторазим,уникален,харизматичен,красив...да изреждам ли още...ето Наде ти си виновна ooooh!,пак се отнесох в мечти tooth hahaha Two Hearts
Благодаря ти за сватбата  bouquet
Гости,здравей,радвам се да те "видя",Роминка..гуш

Общи условия

Активация на акаунт