Парфюмни размисли и страсти - 182

• 57 877
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
sympathy, аз също харесвам Аметиста само през зимата.  Кристалина също го харесвам, но миризмата ми е равна(не намирам друго описание). При Аметиста усещам нещо характерно, което го отличава.
Омниа Корал и Indian Garnet не съм ги мирисала, ще наваксам пропуска Wink
Пако Рабан ще ти хареса. Аз по-напред споменах, че обичам сладникави аромати, но се чувствам стара за тях  Blush
Императрицата е чудесна за лятото, обичам да ме задушават плодовете и ,а мускуса придава голям разкош  Heart Eyes

# 481
Днес пръснах Chloe- Chloe и има нещо, което ме отблъсква и нещо, което адски ми харесва. Същото е и с Глория на Кашарел.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Chloe ми напомня на Dupont- Passenger Cruise май.  newsm78

След като любовта ми по Light Blue премина, сега новата ми любов е City Rush- Avon. Имам цели две нови шишенца, пасна ми идеално, просто любоооооов.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много ми хареса и този: http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Tomorrow-809.html
Искам го! Mr. Green

След профила ми във fragrantica- oбщото в парфюмите, които харесвам са амбър, мускус, чедър, сандалово дърво, пипер, бергамот.

Кристалин ми е в топ листата, любим аромат.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 25 юли 2014, 15:15 от Анч

# 482
  • София
sympathy, аз също харесвам Аметиста само през зимата.  Кристалина също го харесвам, но миризмата ми е равна(не намирам друго описание). При Аметиста усещам нещо характерно, което го отличава.
Омниа Корал и Indian Garnet не съм ги мирисала, ще наваксам пропуска Wink
Пако Рабан ще ти хареса. Аз по-напред споменах, че обичам сладникави аромати, но се чувствам стара за тях  Blush
Императрицата е чудесна за лятото, обичам да ме задушават плодовете и ,а мускуса придава голям разкош  Heart Eyes

newsm10 съгласна, а за "стара" това са глупости  Wink щом ти харесва облак около теб и ти повдига настроението, да не ти пука  Hug
Аметиста ми е маааалко прекалено люляков, подобен люляк, но по-нежен го предпочитам в Ланвина Апреж  Heart Eyes
Индиан Гарнет на Булгари според мен ще е доста екзотичен, към плътно-сладникави миризми, поне така ми звучи по описанието. Но и аз ще ходя да го тествам  Laughing

# 483
  • София
Момичета, къде в София мога да тествам парфюмите на Rochas и Hermes? Някой да ме насочи   bouquet

# 484
  • София
Hermes ги има в Бюти Зоун/Дъглас, за Rochas не съм гледала.

Иначе аз от няколко дни си нося Абсолю-то и ми е точно чистичък и свеж, не знам защо го пренебрегвах близо месец. Преди него карах с Императрицата, а друг "чист" аромат за мен е  She Wood Crystal Creek Wood DSQUARED²  Simple Smile

# 485
  • София
Hermes ги има в Бюти Зоун/Дъглас, за Rochas не съм гледала.

Иначе аз от няколко дни си нося Абсолю-то и ми е точно чистичък и свеж, не знам защо го пренебрегвах близо месец. Преди него карах с Императрицата, а друг "чист" аромат за мен е  She Wood Crystal Creek Wood DSQUARED²  Simple Smile

Благодаря!  bouquet Ще отида тези дни да се развихря с душенето  Laughing И Wood Crystal Creek Wood DSQUARED съм мирисала, точно свеж ми се стори. Не напразно го кръстиха "ръчейче"  Heart Eyes

# 486
Момичета някоя от вас има ли впечатления от Черути 1881? Тествах го в един магазин и се чудя дали да не си го поръчам. Притесняваме дали е траен, че май го водят тоалетна вода.Не мога и да разбера точно на какво ми мирише. Мисля, че идва малко лек. А аз искам не така лек аромат, а по-интензивен, който да прави впечатление  Simple Smile

Ползвах го преди доста години, още като излезе и го ползвах много години. Обожавах го. Беше ми много  траен. Колегите ми ме намираха в коя стая съм по парфюма. Миналата година си го поръчах отново, ей така заради добрите спомени от него и устонових, че вече не ми харесва, изобщо. Подарих го на сестра ми и тя си го изпръска с голяма радост. Вечер като се виждахме усещах все още леко аромата, нанесен сутринта. Така че мога да кажа, че за нас си беше траен парфюм.

На мен също Кристалина ми е сред любимите, не оставам без него.

А сега имам следната дилема: Много си обичам черната орхидея на ТФ. Сега покрай намаленията пробвах двата парфюма, които са на промоция Violet Blonde и Velvet Orchid и нещо се обърках.  Блондинката ми е отвратителна в началото, но след около 45 мин/час, става много различна и приятна. Трайна ми е и с времето аромата става само по-отчетлив и по-хубав.
Velvet Orchid много ми напомня на черната орхидея, но някак си ми е по-сочна, абе много ми харесва, обаче след около 3 часа на кожата си усещам само нещо като изветрял или измит парфюм. Целият чар е издухан. Парфюмите ги пробвам само по ръцете си и не мога да разбера в моята кожа ли е проблема? При черната орхидея аромата е чуден от началото до края, ама него си пръскам, като мой си - отива и по косата и по дрехите. Има ли някой подобни наблюдения?

# 487
http://www.amazon.co.uk/Womens-Fragrance-Cerruti-Toilette-Spray/ … ords=cerutti+1881
  Ето от тук ще се поръчва най-вероятно, но ме притеснява, че пише ЕДТ, а не ЕДП.Аз искам парфюм , не тоалетна вода.
Иначе обожавам Лайт Блу и в крайна сметка ще играя на сигурно и накрая ще взема него да поръчам. Знам, че е много масов, но толкова ми допада необикновената му миризма. Simple Smile Но пък в амазона също ги има само като тоалетна вода.  Rolling Eyes?

Последна редакция: пт, 25 юли 2014, 16:44 от Miss_Bingley

# 488
  • София
http://www.amazon.co.uk/Womens-Fragrance-Cerruti-Toilette-Spray/ … ords=cerutti+1881
  Ето от тук ще се поръчва най-вероятно, но ме притеснява, че пише ЕДТ, а не ЕДП.Аз искам парфюм , не тоалетна вода.
Доколкото знам, този аромат няма изобщо версия едп.

# 489
  • Седмото небе
...но ме притеснява, че пише ЕДТ, а не ЕДП.Аз искам парфюм , не тоалетна вода.
...Но пък в амазона също ги има само като тоалетна вода.  Rolling Eyes?
Както се казва "Искаш ама няма"!!! ooooh! И със сигурност няма и как да има след като въпросния аромат е произвеждан винаги и само в  Naughty ЕДТ концентрация...Тъй,че не само в Амазон,ами и навсякъде другаде,дори и на ментетата е нормално да пише,че е ЕДТ.А ако можеше всичко да се случва и да бъде,така както искаме...май щеше да трябва само ЕДП-та и ПП(
Скрит текст:
от Pure Parfum,но на БГ си го съкращавам ПП,като не знам дали така е правилно
), да има Peace

Последна редакция: пт, 25 юли 2014, 17:14 от Irina Popova

# 490
ако можеше всичко да се случва и да бъде,така както искаме...май щеше да трябва само ЕДП-та и ПП да има Peace
А, няма нужда чак пък Laughing , защото някои издания като едт са много по-добри от едп на същите. Както има и обратното. Но е добре човек като иска нещо така категорично, първо да се информира има ли, няма ли... Rolling Eyes
Черути 1881 е абсолютно незабележим ежедневен аромат, който има една особена нотка, която откривам в Пур Бланка на Ейвън. Можеш да избереш стотици други по-впечатляващи, защото прочетох, че искаш забележим аромат, Miss_Bingley.

# 491
Значи, за заинтересуваните - ТФ Коста азура и Мандарин-нещо-си ще бъдат в бутиците до две седмици!

# 492

Цитат
Но е добре човек като иска нещо така категорично, първо да се информира има ли, няма ли... rolleyes

Точно затова писах тук, за да ми кажат по-запознатите има ли иле не!  Simple Smile

# 493
Коромандел няма в БГ, нали?
Не само в бутици на Шанел. Peace

И в някои вериги луксозни магазини.
ЪН давам титлата бабичка само  на парфюм на над 25 години.Не мога да ти помогна за Диора, защото при по  старите парфюми има различни опаковки в зависимост от годините на производство.Примерно старите герлени доста години са били в еднакви бутилката и едва през 70  започват да използват различни видове .Имам Шалимар,  Митсуко,Жики, Шант Даром в старите сплескано бутилката със седефена капачка на златист шнур.
Къде ги намирам,
Повечето са ми от една парфюмерия, където съм откривалаа невероятни съкровища, понеже вече ме познават, като имам,съмнения кой е по старо издание, вадим парфюмите от кутиите, бабичките са без целофан и сравняваме цвета.С времето цвета потъмнява.я
Когато съм в отпуска и сме някъде  обикновено търся малки забутани парфюмерии, където понякога се намират чудеса.

Мерси! Освен и аз да пробвам по същия начин....Ще видя и мис Диор, може пък там нещо да ми напомни на оная прелест. Rolling Eyes Много хубави бяха някога тези аромати, защо не ги пускат дори в някаква малка лимитирана серия, но да може човек да си купи нещо, което е било масово производства преди 30 г примерно.... Flutter

# 494
  • София
Ън, препоръчвам ти моята днешна придобивка Таманго Леонард. Съвсем не е невъзможно човек да се сдобие с някоя древност, стига да се оглежда внимателно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт