Парфюмни размисли и страсти - 182

• 58 017
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
И аз всеки път треперя на лентата, докато видя куфарът ми да се задава, ама няма начин... Инак, отива директно в коша. 

# 511
Аз пак с въпросче дали едни парфюмчета ги има тук:

- на ТФ Noir de Noir и Lys Fume
- на Диор - Pure Poison Elixir

Blush

# 512
  • Там, където ме обичат

- на ТФ Noir de Noir
Blush
Този със сигурност го няма. Влюбих се в него преди година и се надявах някой да го пусне в съседната тема, но нъц. Само от чужбина.  Peace

# 513
Момичета, каква е разликата между П.Рабан XS,L'Exces  И Potion? Предполагам последния е най-захаросан?

# 514
Дамският Potion за мен не е сладък, а по-скоро билков или подправков. Усещам най-вече този ревен, който е в пирамидата и пачулито.

# 515

- на ТФ Noir de Noir и Lys Fume
- на Диор - Pure Poison Elixir

Blush
Lys Fume го има. Ноар де Ноар не.
Еликсирите на Диор са спрени отдавна и се намират трудно в нета, по магазините не съм ги виждала. Помпите са им ужасни и се развалят за няколко пръскания. Peace Текат и се изпарявят през помпата.

# 516
Търся цялата възможна серия Амариж, за моя близка подарък. Имате ли идея къде има всичко?

# 517
Моля за съвет- спешно! До утре трябва да избера парфюм за подарък за мен - от летище Дубай, живея в Манила - влажно и топло, ориентирала съм се към ботега Венета, но ще приема от сърце  всички идеи. Не обичам сухи шипри и акватици, а към алдехидите съм доста предпазлива...не ми хареса новия вариант на орхидеята, черната при мен се развива великолепно, а воалът - пълна отврат... Може би защото кадифената за мен е смес от двете ( воал и черна) - така се развива върху мен....

Благодаря предварително! След броени дни имам рожден ден и освен всички други подаръци, мисля, че заслужавам и едно парфюмче....
 Hug
 Heart Eyes

# 518
  • София
Здравейте, искам да си поръчам от ebay.co.uk спрей за тяло на Victoria's sicret.

Моля ви препоръчайте ми читав търговец, тъй като знам, че там на марката има много ментета!

Бих се радвала и на препоръки за аромат: харесвам по свежи, флорално-плодови...
Благодаря ви предварително!

# 519
Имам въпрос относно Eau des merveilles,моля който го е ползвал да сподели.Та въпроса ми е наистина ли е толкова нетраен (3-4 часа максимум) или тестера който ми е попаднал(1 мл.) е нещо ментажен.Утре смятам да го заръчам ,но това бързо изчезване просто ме шашна.Той дезодоранта ми е по устойчив.Благодяря предварително.

# 520
Victoria's sicret не е никак скъп бранд. Не мога да си представя, че някой ще тръгне да прави менте на спрей за тяло. Следиш отзивите за продавача и при достатъчно положителни просто купуваш.

# 521
Имам въпрос относно Eau des merveilles,моля който го е ползвал да сподели.Та въпроса ми е наистина ли е толкова нетраен (3-4 часа максимум) или тестера който ми е попаднал(1 мл.) е нещо ментажен.Утре смятам да го заръчам ,но това бързо изчезване просто ме шашна.Той дезодоранта ми е по устойчив.Благодяря предварително.
Трае на моята кожа над 10 часа. Peace Еликсира двойно и след душ.

# 522
  • София
Върху мен също е нетраен Peace Пръскам с емощно от тестерите в Дъглас, но слабо мирише. Все пак ще си го купя.

# 523
.
[/quote]
Трае на моята кожа над 10 часа. Peace Еликсира двойно и след душ.
[/quote]При мен елексира също,затова доста се учудих.Сигурно е менте.От Enzo.bg.съм получила тестера и пак от тях смятах да поръчвам EAU-то.Другите тестери който получих нямаха грешка и като аромат и като трайност.Да рискувам ли?

# 524
  • София
Е, точно с Еремес не рискувай Peace

Общи условия

Активация на акаунт