Парфюмни размисли и страсти - 182

• 57 837
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Аз днес се сдобих с    този  http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Reve-18074.html
Още мириша и се опитвам да свикна ,нзенма какво ми става?! Един и същ парфюм -веднъж ми харесва,веднъж ме озадачава ?! #Crazy Mr. Green Ако някой го има би ли споделил на какво му мирише?!
 и този http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Eau-Parfumee-au-The-Blanc-145.html

# 61
Пиша само, за да изразя разочарованието си от днес. Имам и използвам Жур на Ермес от близо година. Днес реших да се сдобия и с Абсолю. Бях го пробвала само на блотер и ми хареса. Купих го. Прибрах се, напръсках се и... Върху кожата ми се усеща само и предимно гарденията, както е при другия... Разочаровах се. За да се уверя - напръсках на другата ръка от обикновения - едно към едно са върху моята кожа...
Споко и аз съм с Жур абсолю и никак не ме радва.Да те подкрепя,че не си сама де.Моя 30 мл.надявам се да го очаткам бързо.Лошото е ,че нищо не ми харесва последно време.

# 62
Е как купувате парфюми, които не ви харесват? И още по-интересното е как ги ползвате след това? Не се ли чувствате кофти с неприятен парфюм, имате ли хубаво себеусещане и самочувствие? Или на принципа "пенило се не пенило, пари са хвърляни"?

# 63
Е как купувате парфюми, които не ви харесват? И още по-интересното е как ги ползвате след това? Не се ли чувствате кофти с неприятен парфюм, имате ли хубаво себеусещане и самочувствие? Или на принципа "пенило се не пенило, пари са хвърляни"?
Ами просто не ги ползваме.Имаме  си приятелки които обзавеждаме и така.

# 64
  • София

На мен много ми харесват и двата, но просто върху моята кожа стоят като един и същ...

# 65
  • някъде под слънцето...
Аз съм на другия полюс, харесвам си ги, обичам си ги, нося си ги с удоволствие, но... заобикалящите ме не винаги  споделят същите емоции. Blush
Съобразявам се, само , когато ходя на лекар  или зъболекар...В останалите случаи  гледам да не прекалявам с дозите.А когато съм на парти по задължение и не желая да комуникирам, тогава вече дозите са смъртоносни, но ми осигуряват защитен периметър. Mr. Green

# 66
Затова винаги тествам на кожата си, даже два-три пъти, докато се уверя, че е моят аромат. Има такива, с които се харесваме от първият тест, има и такива, които след време оценявам. Но никога не съм купувала на сляпо, по чужди описания или тествани само върху блотер.

# 67
  • някъде под слънцето...
Това е правилната тактика, но.... има парфюми, които са  много трудни за откриване, и опцията тест е мисия невъзможна,  когато  попадна на такъв,  гледам пирамидата , мнения и ... стрелям.Рядко уловът не ми е харесвал.

# 68
Аз днес се сдобих с    този  http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Reve-18074.html
Още мириша и се опитвам да свикна ,нзенма какво ми става?! Един и същ парфюм -веднъж ми харесва,веднъж ме озадачава ?! #Crazy Mr. Green Ако някой го има би ли споделил на какво му мирише?!
 и този http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Eau-Parfumee-au-The-Blanc-145.html

Имам Белия чай на Булгари. Ами...мирише ми на дърво, само дървесния аромат усещам при пръскане, бих казала стипчив аромат на дърво, а остатъчния е на нещо чисто и много приятно. Купих го на сляпо, след предложение на Атти и съм много доволна. В дъждовно време направо ми докарва еуфория. Подсетих се да го пробвам в горещината сега, да видим как ще се държи.
На Ван Клийф не съм взимала нищо, преди доста години имах дезодорант и беше много хубав, чакам нечий добър отзив, за да си купя и някой от парфюмите им.
По въпроса за покупките...малко смешно, но зависи от цената. Скъпите парфюми никога не купувам на сляпо, абсурд. Ще умра ако хвърля 150-200 лв и после се чудя на кого да го подаря. Даже не купувам от едно подушване или пръскане. Задължително търся проба, за да го разносвам няколко дни, с почивки между тях и да обмисля добре дали го искам. Ако няма проба, просто не купувам. Евтини взимам и на сляпо.

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 21:29 от Ън

# 69
  • Варна
Аз на сляпо никога не съм купувала. Определено пробвам няколко пъти, и то само на кожа ,докато се реша да се обзаведа. Flutter
И става така, че малко парфюми ми държат дълго време желанието да ги имам на всяка цена.
Обаче от месец и половина вече Лудата мадама не ми излиза от главата и май ще трябва да я купя. Laughing

# 70
Затова винаги тествам на кожата си, даже два-три пъти, докато се уверя, че е моят аромат. Има такива, с които се харесваме от първият тест, има и такива, които след време оценявам. Но никога не съм купувала на сляпо, по чужди описания или тествани само върху блотер.
Естествено ,че са тествани върху кожата,но днес ми харесва след 2 дни вече ми простее .Завиждам на хората които от пръв път избират парфюм и си го харесват до край.Аз явно съм с прецакан нюх.Вземете едни обикновени дезодоранти,Всичко ми удря на пудра ,супер гадно.Единствено понасям Рексона-оксижен. На Версаче версенс не ме дразни,но ми е скучен.Лоша работа.

# 71
А харесваш ли парфюма Кабошар, чийто ник носиш?

# 72
  • някъде под слънцето...
Дами,
някой познава ли тази красота?
http://www.fragrantica.com/perfume/Phaedon/Tabac-Rouge-18283.html

# 73
Аз днес съм в еуфория от покупката на Jour d`Hermes Absolu,но реших преди това да направя паралелен тест на него и Jour d'Hermes,съответно на едната и другата ръка.Ами не са ми еднакви на мен,имат прилика разбира се,но малка.Да не говорим,че Jour d'Hermes поне при мен е много по-нетраен.Вече едва го долавям,а Absolu си мирише доста силно.Да белоцветен е,макар че не съм почитателка,но много,много ми харесва.От грейпфрута във връхните нотки съм просто очарована.

# 74
Lady Vengeance, мнението ми на 100% съвпада с твоето за двата парфюма. Hug

Общи условия

Активация на акаунт