Парфюмни размисли и страсти - 182

• 57 861
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
  • Belgium
Епона, като най-голям зарибител по този аромат ще се изкаже Дени.

Но аз мога да споделя, че принципно не харесвам нищо тежко, накъртващо или зловещо шлейфово, а страшно ми допадна Кадифената Орхидея. Плътна и запомняща без да е досадна или креслива с тънка нотка лукс без простащина.

А и в момента е намалена с 20%. В темата споделиха, че 30 мл разфасовка ще се лансира в България към края на годината. Така че имаш поле за размисъл  Wink

# 361
Привет момичета! Можете ли да ме ориентирате в сладките аромати. Нещо да ми препоръчате. Но ако може да е от масовите и по-известни марки, защото откровено казано съм абсолютна невежа в марките, които вие обсъждате и да си призная доста от тях не съм и чувала. Но може би темата е с такава насоченост-не точно към известните и много разпространени аромати. Но все пак съм нова и трудно се ориентирам, а пък вие толкова вещо се изказвате за нотки, видове аромати и съдържание на парфюмите и наистина сте запознати  Simple Smile

# 362
Нещо напроследък в главата му влезе мухата, че искам Velvet Orchid. Но така и не съм го пробвала още... И се чудя дали ще ми хареса. Вие как бихте го описали? Тежък ли е? Много ли е "сладък"? И каква е цената?  Blush
Епона, добре дошла, радвам се да те видя и тук! Hug  bouquet
Парфюма е много тежък, доста сладък, цветно ванилов и в момента е на намаление за 137.60 лв. в бутиците на ЕЛ. Трябва непременно да го пробваш на кожа и то поне два пъти, за да видишдали ще ти понесе. Сега е много топло за него и не се развива добре. Трябва му хлад за да се разкрие супер женствено. Парфюма е красив, но пробите са задължителни.

Миме, ти директно от вносителя ли имаш инфо за 30- тица и за Сахарата, защото аз питах в два бутика ЕЛ дали знаят нещо и те не бяха чували. За парфюм Сахара въобще не знаят и гледат странно, а за 30 мл, въобще ме отрязаха, че няма да има.

# 363
  • Germany
И мен ме гледаха странно, не бяха чули за Сахара, но аз си го намерих сама на летището  Wink
Има само 50 мл Peace
При мен е 35 градуса и почти 90 % влага Crazy Нищо парфюмно не се задържа  Sad. В един ден бях с 4 парфюма и нищо не усещах...Дайте предложения за такова време

# 364
Не Сахара е произведена и се продава само в 50 мл., а да има 30 мл. бутилка Велвет Орхидея наесен или зимата се очаквало.
Аз вчера носих Цветния уд от ексклузивите на Том Форд. И се прецаках.... яко. Не го очаквах! Много впечатляващ, подправков парфюм на кожата ми, със супир минимална доза уд и трайност над 24 часа.
Мисля за него.

# 365
densi, мерси много!  Hug

# 366
  • София
И мен ме гледаха странно, не бяха чули за Сахара, но аз си го намерих сама на летището  Wink
Има само 50 мл Peace
При мен е 35 градуса и почти 90 % влага Crazy Нищо парфюмно не се задържа  Sad. В един ден бях с 4 парфюма и нищо не усещах...Дайте предложения за такова време
Нещо алдехидно   newsm53  Mr. Green Над 35 градуса само това оцелява.

# 367
  • Велико Търново
Вчера разносих Градската кралица - на 33 градуса ooooh! Усещах си се без проблем цял ден, ама все си мисля, че й трябва малко хладина Thinking

# 368
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ами алдехидно - моята метреса спира да се усеща след 1 час в тия жеги, хладина й трябва на нея. Иначе за температура над 30 градуса се държат чудесно Нинфео мио и Бронзовата богиня.

# 369
  • София
Miss_Bingley, за сладки масови аромати се сещам за: Prada Candy, La Vie Est Belle Lancome, Lolita Lempicka Lolita Lempicka, Alien Essence Absolue Thierry Mugler, The Taste of Fragrance Alien Thierry Mugler, Hypnotic Poison Dior, Flowerbomb Viktor&Rolf, Kenzo Amour

# 370
При нас парфюмманията(така ли следва да се пише) се разширява стремително. Щом и чистачката днес извади 50 мл. Flowerbomb... ooooh! Laughing
Днес времето е приятно хладно и аз съм с Nirmala, който неимоверно ме радва/ше, но имах неблагоразумето да си пръсна на китките от Бомбата и сега тя ме блъска по носа с мощни крошета. Ще трябва да я мия след малко, за да си усещам моя парфюм. Колегите вече отбелязаха, че целият коридор ухае на парфюм, така че явно се усеща, но прясно бомбардирана по ръцете аз го изгубих. Crazy

# 371
  • Sofia
Самсара издържа на 40 градуса, стига вие да я издържите.

# 372
  • в 1001-та нощ
Оооо, много ми хареса Самсара ЕДП в тези дни  Blush Само да ми падне от някъде  Blush

Но с огромно удоволствие си ползвам това - много ми е на място в този момент http://www.fragrantica.com/perfume/Moschino/Toujours-Glamour-8637.html

# 373
Здравейте,
за първи път пиша в тази тема , но искам да питам вас къде да си намеря ето тази Lolita
 http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/L-de-Lolita-Lempicka-455.html .
Преди време я имаше в Fragrancedirect.co.uk но отдавна липсва там.
Благодаря !

# 374
Здравейте,
за първи път пиша в тази тема , но искам да питам вас къде да си намеря ето тази Lolita
 http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/L-de-Lolita-Lempicka-455.html .
Преди време я имаше в Fragrancedirect.co.uk но отдавна липсва там.
Благодаря !

Da_nini, от българските сайтове я намирам тук: http://www.ivis.bg/lolita-lempicka-l-de-lolita-lempicka-edp-%D0% … %D0%BB-p5774.html
аз лично съм поръчвала от Ивис и нямам оплаквания, но ти си преценяш.
На други места масово намирам този: http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Coral-Flower-3005.html
но той не е буквално същия, малко по-разводнена версия е. Аз ги харесвам и двата.

Дойдоха ми пробите, които поръчах миналата седмица и най-накрая се запознах със Sahara Noir. Много хубав тамян, но си е само.....тамян и нищо друго. Определено интерпретациите на КДГ на тема тамян са по-раздвижени и интересни. Аз лично не усещам почти нищо друго в Сахарата. Поне малко канела, лабданум, ванилия да се прокрадваше, но не. Предполагам, че църковното усещане се засилва от пчелния восък, който също е типичен църковен аромат. Определено парфюмът е силно унисекс, даже повече клони към мъжки. Страшно траен, мия го вече трети път и не се маха.... Shocked

Общи условия

Активация на акаунт