Парфюмни размисли и страсти - 182

• 57 884
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Този Шалимар ще предизвика големия вълнения.  Crazy Сърцето ми заби по-силно като прочетох този пост. Joy

# 346
И мексиканския, и мадагаскарския и ...оффф, какъв беше третия  newsm78 newsm78  са един път.....

# 347
  • София
Ето с тази версия http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Fourreau-du-Soir-13600.html се запознах случайно преди време и много харесах. Не е за всеки ден, обаче.
И понеже установих, че имам твърде голям брой аромати за специални поводи и твърде обикновено ежедневие, което би ги съсипало, спрях да обмислям покупка на показаната версия.

Колкото до алдехидите нося ги само в О Премиер и то само през лятото.

И едно похвал: сдобих се най-накрая с мечтаната ми Орхидея Ванилия.

# 348
Здравейте парфюмни феи!Мисля,че вие тук ще можете да ми дадете най-точна информация!Може ли някоя от вас да ми пусне линк към сайт,в който проверявате кодовете на парфюмите?Или ако в някоя тема е вече писано и обсъждано това,къде да го прочета?До сега не съм имала съмнения,но за всеки случай искам да проверя нещичко Peace Предварително благодаря  bouquet
Ментосват се и кодовете, така че няма смисъл  Peace

# 349
Новата Бронзова Богиня е с намаление от 20% в бутиците на ЕЛ. В момента струва 95.20 лв. Видях доста бройки на Витошка в бутика.
Има намалени и други парфюми като например 30 мл. Секси Амбър Майкъл Корс за 76.80 лв., Велвет Орхидея Том Форд 50 мл, Виолетова Блондинка Том Форд 30 мл., Ябълка зелена на Дона КАрън 30 мл., Каликс Клиник и други.

# 350
Днес си взех Splendor/Сплендор на Елизабет Арден от дрогерия Лили. Съвсем на доверие (разбирайте - на сляпо), само след като прочетох няколко хубави отзиви за него в нета.
Надявам се да ми хареса,още не съм го разпечатвала.
А цената му е повече от добра, а количеството 75 мл.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 юли 2014, 00:38 от krem-karamel

# 351
  • някъде под слънцето...
Най накрая 24 Gold е при мен.
На първо пръскане, топъл  аромат.Дървесина, восък, ванилия, едва доловим уд.Никога не съм делили парфюмите на зимни и летни, но този май не е за сега.

Бях поръчала и  Nude  на Bill Blas на първо пръскане разкошно  алдехидиено бабче

# 352
Дами,споделете моля,мнение за Ели Сааб,похвалиха ми го за есента,според вас какъв аромат е и с каква трайност е?  bouquet

# 353
  • Велико Търново
За кой от всичките на Ели Сааб става въпрос? :)Le Parfum  е класическият, дървесно-цветен аромат,Le Parfum Intense е по-ориенталски според мен - и двата стават за есента, а L'Eau Couture е "свежака" - той е по-подходящ за пролетта и лятото .
На повечето места се предлага марката, най-добре е да тестваш Peace
Аз не успях да се харесам с нито една версия Confused

# 354
За кой от всичките на Ели Сааб става въпрос? :)Le Parfum  е класическият, дървесно-цветен аромат,Le Parfum Intense е по-ориенталски според мен - и двата стават за есента, а L'Eau Couture е "свежака" - той е по-подходящ за пролетта и лятото .
На повечето места се предлага марката, най-добре е да тестваш Peace
Аз не успях да се харесам с нито една версия Confused
Благодаря,за отговора питах за класическата версия.

# 355
  • Велико Търново
Хубаво е да го пробваш -аз няколко пъти му давах шанс, но не - на моята кожа не се развива добре, задушлив ми е Confused

# 356
  • Варна
Дами,споделете моля,мнение за Ели Сааб,похвалиха ми го за есента,според вас какъв аромат е и с каква трайност е?  bouquet

Доста е траен, оределено цветен. Според мен това е парфюм, който от самото начало или много ти харесва или не. Трябва да се пробва определено.
Лично аз се влюбих в началото. После белите цветя ми дойдоха в повече.
Последната година не го нося, но не бих го и разменила.
 Peace

# 357
Благодаря,дами ще го пробвам Peace Joy

# 358
Нещо напроследък в главата му влезе мухата, че искам Velvet Orchid. Но така и не съм го пробвала още... И се чудя дали ще ми хареса. Вие как бихте го описали? Тежък ли е? Много ли е "сладък"? И каква е цената?  Blush

# 359
Не е лек, сладък е, а цената му е солена.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт