Парфюмни размисли и страсти - 182

• 57 910
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • София
maria_m - абсоюлтно!  newsm10
Съжалявам и се извинявам на модераторите, ако по някакъв начин съм допринесъл за насоката на темата, макар да се старах максимално да не споменавам сайтове и тн.
Нека приемем, че нещата от онзи сайт ги прави Франц Милде в тайна работилничка и толоква. Mr. Green

Би било тъпо да допускаме марки, парфюми и сайтове да ни разделят ненужно, при положение, че всички сме тук доброволно от любов към парфюмите   bouquet

# 331
Би било тъпо да допускаме марки, парфюми и сайтове да ни разделят ненужно, при положение, че всички сме тук доброволно от любов към парфюмите   bouquet

абсолютно  Wink

# 332
И аз се извинявам, че подпалих спор за ментета или не и то в неподходящата тема. Peace

Днес, си носих Шанс ЕДТ и много хубво се разви във влагата. Показа и много сериозна трайност, от 7 сутринта и досега го усещам.
Свършва ми Градината на Покрива и се чудя дали да не си купя нова 50-тица. Много бързо го изпръсках този парфюм, за няма и 4 месеца.

# 333
Аз пък днес се поливам с Бенг и Айгнер и след един час няма никой. Аз ли се повредих, щи ли  newsm78

# 334
  • Там, където ме обичат
Мария, и аз съм пробвала какви ли не ядрени бомби,
но да комбинирам Шалимар със Самсара не съм се сещала.  Mr. Green
Да знаш, че съм ти абсолютен фен!  Hug

# 335
  • Бургас/Пз
Днес, покрай пробването на СК one summer 2014, пръснах и СК one red, и двата ми харесаха, но май трайността на втория е малко по-гголяма.

Попрочетох какво сте писали за сайтовете за парфюми и съм в голяма чуденка. Досега никога не съм поръчвала от сайт и като гледам в това енцо , за което говорите, ми то разликите са много големи.
Сега гледам на Родригес Есенса и нещо недоумявам разликата в цените на 100мл и 50мл, чак се чудя дали е възможно. http://www.enzo.bg/narciso-rodriguez/essence-parfjumna-voda-za-zheni/#  newsm78 newsm78 Rolling Eyes Също така и К.Клайн летния http://www.enzo.bg/calvin-klein/ck-one-summer-2014-toaletna-voda-uniseks/ е на доста изгодна цена . Да не взема обаче да изгоря и с двата и да се окажат ментета и 120лв да отидат по дяволите. Че то нали има една приказка, че понякога евтиното излиза скъпо Simple Smile

# 336
  • София
Момичета, може ли да споделите Велвета как е откъм трайност защото искам да се възползвам от 20 % намаление в Ести. Предварително благодаря!

# 337
  • някъде под слънцето...

sl - ще ми е интересно да споделиш/ако имаш желание де/ впечатленията ти от ScentStory 24 Gold, който по принцип си е за зима/есен.  Simple Smile Искрено се надявам да ти хареса.
О с удоволствие,  само да се добера до него.И тази година ме изненадаха с датата за въвеждане на лятното часово време на пощите.С две думи затварят в 14,30.Сега трябва да проверя, кой може да  ми го вземе.
Определено ти с тоите красиви описания ми подпали фитила.Но пък за шипри, уд, тамян, кожа и стари бабички ми е слаб ангела.
Не деля парфюмите си на зимни и  летни, защото нямам какво да сложа в графа летни, най леките ми свежаци са  баба Диорела, Нощта на хиподрума, Омбре меркюр,Градската кралица,  и Ком де Гарсон 2.Нося си тежката артилерия целогодишно и ще мога да му се насладя веднага щом стигне до мен.

Бижу, слвд разговора за хладни шипри, днес на тръгване за работа се полях с баба  Диорела.Много красива,  хладна и високомерна бабичка, която излъчва елегантност и финес.Отдавна не я бях слагала и ме изненада с трайност.Все още я усещам ясно и отчетливо.

# 338
  • Belgium
Момичета, може ли да споделите Велвета как е откъм трайност защото искам да се възползвам от 20 % намаление в Ести. Предварително благодаря!

Само имай предвид, че намалението не е 20% на всичко, а само на определени артикули.

Провери дали Velvet Orchid е сред тях.

# 339
  • София
И аз се интересувам дали намалението важи за Velvet Orchid, и ако да, каква ще е цената за 50 мл. Ако някой има информация, може да ми пише и на лични, благодаря предварително  bouquet

# 340
  • Стара Загора
Да, намалението важи и за Velvet Orchid, 50 мл. е намален на 137,60 лв., редовната цена е била 172 лв. До 15.08. Дадоха ми брошура и от там гледам цената.

# 341
  • София
Благодаря Galeta Hug

# 342
  • Седмото небе
Здравейте парфюмни феи!Мисля,че вие тук ще можете да ми дадете най-точна информация!Може ли някоя от вас да ми пусне линк към сайт,в който проверявате кодовете на парфюмите?Или ако в някоя тема е вече писано и обсъждано това,къде да го прочета?До сега не съм имала съмнения,но за всеки случай искам да проверя нещичко Peace Предварително благодаря  bouquet

# 343
Ако знаете какво съкровище открих! Шалимар "Мексиканеца". Heart Eyes
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Ode-a-la-Va … exique-18414.html
Прекрасно изпипан, с опушена ванилия, лек нюанс на карамел и черен шоколад. Красота голяма. Взех си само едно шише, едва издържах да не взема още едно, но ще си помисля една седмица.  Joy
Текстурата му е наистина вълшебна, истинска прелест.

Онзи ден пробвах Захарния Ангел и го харесах много и него, много добре изработен парфюм. Намерих си 10мл за носене, ще проверя обстойно как ми стои.
Аква Шик 2013 го срещам доста често- Shocked. Изненадана съм , защото си мислех че не прави шлейф, но и зависи дали носителката не се полива от глава до пети...

# 344
  • София
Това за Мексиканския Шалимар няма да го чета... оммммм.... оммммм....

Общи условия

Активация на акаунт