Парфюмни размисли и страсти - 182

• 57 927
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
  • София
densi - жалко, че си разочарована от L`Erbolario - Myrrhae, но не ме учудва, забелязъл съм, че ти май не им харесваш особено парфюмите. Което е нормално де - вкуса не познава марки и граници  Simple Smile
На мен ми допадна доста заради това, че в развитието си парфюма става сладък и всъщност търпи съществена разлика между началото, средата/след няколко часа/ и в края - след около 7 часа живот на аромата. Тоест ако мога да го опиша най-точно за тези, които не са го тествали и им е любопитен, започва с подчертан тамян, който се допълва от подправъчни и леко билкови/зелени нотки. Сладостта постепенно набира скорост за сметка на тамяна, за да се стигне до там, към края тамяна да е слаб, само с подържаща роля. При Сахара Ноар тамяна си е доминиращ и мощен от началото до края.

sl - ще ми е интересно да споделиш/ако имаш желание де/ впечатленията ти от ScentStory 24 Gold, който по принцип си е за зима/есен.  Simple Smile Искрено се надявам да ти хареса.

# 316
Ааа не нещо си се объркал не съм разочарована въобще от L`Erbolario - Myrrhae, харесвам го. Имам обаче Амбър Абсолют Том Форд и отливка от Стандарта на КДГ и други тамяни не купувам, защото мъжа ми не ги понася /реагира страшно лошо на Сахарата например/, колегите ми също. Абсолютно са ми забранили да нося Том Форда на работа. Затова и не ми се дават много пари за Сахарата, защото трябва да го нося буквално няколко пъти в годината и то сама. Whistling

# 317
  • Велико Търново
Благодаря ти, Денси Hug

# 318
  • Germany
Денси , Сахара ноар на летище Франкфурт струва 108 евро. Имаш 2 часа да мислиш. Но при наличието на другите тамяни, определено бих го пропуснала, много сух, прашен и задушлив. Аз имам вече нов парфюм и съм щастлива- новата бронзова богиня ме плени от раз. Комбинацията от цитрусови корички и креместа основа стои прекрасно на кожата ми.

# 319
Дами, от снощи следя дискусията и не съм се намесвала до сега, но моля, има тема за сайтове, от които се купуват парфюми. Пренесете дискусията там, защото от тук ще трия независимо колко са важни и полезни постовете.

# 320
Денси , Сахара ноар на летище Франкфурт струва 108 евро. Имаш 2 часа да мислиш. Но при наличието на другите тамяни, определено бих го пропуснала, много сух, прашен и задушлив. Аз имам вече нов парфюм и съм щастлива- новата бронзова богиня ме плени от раз. Комбинацията от цитрусови корички и креместа основа стои прекрасно на кожата ми.
Благодаря ти, но пасувам при тази цена. Hug  bouquet
Честита Богиня, много е хубава. Heart Eyes

# 321
  • Belgium
Тъй.....Отговарям: Велвет орхид 30 мл. Ще се лансира в световен мащаб декември месец; Сахара Ноар на нашия пазар есента (септември,  октомври)   Peace

Ей това е хубава новина - ще изчакам да го взема за Коледа, че не искам буркани  Laughing

Бисквитка
, аз не усещам никаква разлика в О Премиер в новата бутилка. В Прити Шоп също твърдяха, че няма промяна във формулата на парфюма, само в опаковката и в предлаганите разфасовки. Но от тук не излиза особено изгодно.

Ковачева, честита Богиня, много е хубава определено  Heart Eyes

# 322
  • Велико Търново
Лу, при нас 50-цата е 175лв. По-евтино не съм я срещала, а от сайт не искам да поръчвам Confused

# 323
Честито и от мен! Имаш предвид "нова" от тази година или нова за теб?
Аз я намирам за прекрасна за лятото!

# 324
Писах в темата за Енцо какво са ми отговорили, за да не спамя тук.
Само ще отбележа, че на мен не ми признаха, че продават реплики. Не съм и очаквала да го направят, де.
Хората си стоят зад твърдението на сайта, че предлагат оригинали.
Ние тук преценяме, всеки за себе си, да се довери ли или не.

# 325
  • В сърцето на един мъж
Здравейте,

Искам да попитам има ли ограничение в количеството парфюми, които мога да сложа в куфара при пътуване със самолет. Не в ръчния багаж а в куфара?

Мерси

# 326
  • София
Искам да похваля Aqua Allegoria Mandarine basilic - вече 8-ми час! усещам парфюма, без никакво подновяване, и е страхотен! Прекрасна мандарина, малко портокал... Към третия час започнах да усещам и босилек, а в момента е лек аромат на сандалово дърво с остатъци мандарина и е много нежно и ефирно! Не очаквах такава трайност от тази серия на Герлен!

# 327
Току що си купих Mythic Oil Le Parfum от фризьорски салон Лорен на ул. "Цар Асен" 36 в София.
Това е отсечката между Парчевич и Неофит Рилски.

Пиша го, защото отдавна издирвам парфюма и никъде го няма, може да съм полезна на някого.

didishh, ограниченията са само за ръчния багаж, а не за останалия регистриран багаж. Там можеш да сложиш и повече парфюми. Друг е въпросът, че за този багаж няма сигурност дали няма да изчезне, или да бъде претършуван.

# 328
Момичета извинявам се, но май съм ви подвела за енцо и  става дума за друг сайт. Embarassed
Нещо съм се объркала-става дума за естилно- http://www.estilno.com/

# 329
Имам чувството че със Сахарата и разговорите около нея възбудих някакви ненужни спорове. ТФ снобски да, но твърдо бе за масовият носител. Мисля че са излишни по-нататъшни спорове - кой от където има възможност и желание да си поръчва,кой каквото иска да носи. На вкус и цвет....  Мир  Peace

Общи условия

Активация на акаунт