Парфюмни размисли и страсти - 182

• 58 109
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
  • София
ами тогава Sahara Noir е твоят тамян. Бих ти препоръчал да загрееш/тестваш с аромата на  L`Erbolario - Myrrhae - имат общи черти. Но все пак щом толкова ти харесва тамян, то Сахарата е товят аромат  - две мнения няма. Явно си луда глава като densi  Laughing
От пробата/каквато и да е тя/ получих усещане за напълно автентичен тамян - опушен, мистичен, топъл, дори бих го нарекъл - мрачен и сериозен, защото тамяна на Ерболарио в развието си става сладък, докато Сахара в развитието си запазва "църковното" усещане  Rolling Eyes

Много точно казано!  Peace Напоследък и аз се заглеждам по тамянени парфюми, но ги предпочитам в комбинация с други сладникави съставки, не преобладаващо "църковно" мрачно тамянени. И аз ги ползвам зимата, не мога да си представя да нося такова чудо пролет-лято.

Между другото имам виалче на TF Sahara Noir, на някоя среща мога да го донеса!  Hug

# 301
Deetron, съжалявам че може би ще те разочаровам, но аз лично не вярвам, че ти си пробвал истински Сахара Ноар на Том Форд.
Аз тествах в Милано този парфюм, който се продаваше супер ексклузивно само и единствено в Ринашенте и струваше точно 150 долара /111 евро/, колкото е и официалната цена на Том Форд. В Енцо парфюмите са много качествени и скъпи Дубайски копия, но не и оригинали произведени във заводите на марките. Peace
Не знам пробата дали е оригинална от бранда /поисках проба и ми казаха, че на ексклузивни парфюми никога няма проби, абслютно нарочно/ или е отливка, но вярвате ли че ексклузивен парфюм продаващ се само на едно място за 150 долара 50 мл, може да струва 133 лв., а пробата му 3.90 ст.?

Моля, Врабчо да не ме убеждава, че парфюмите са оригинали, защото за мен не са. Peace
И също така моля като разменям парфюм някакъв в съседната тема, да не ми се предлагат парфюми закупени от този сайт. Peace

Ааа, моля те, никой в нищо не те убеждава, купувай откъдето искаш, не е в моя стил да давам тон в живота на когото и да било. Но моля и мен да не ме пляскат през ръцете. И е доста грозно да правиш намеци, че тези, които купуват от Енцо предлагат едва ли не ментета. Спри се, леко прекаляваш  Stop

Тук пишем интелигентни дами, с опит и знания над средното ниво и не е нормално някой да влиза и да твърди (меко казано) подвеждаща информация с нетърпящ възражение тон, като че ли тук сме в първи клас всички... Naughty hahaha

И сега конкретно. Том Форд Sahara Noir не е ексклузив, а е от редовната серия на бранда (виж сайта им).
Не знам дали го има тук в Сефора и Ести, но е въпрос на време да бъде зареден. Цената му е като на Черната Орхидея, разрови се малко по сайтовете и виж  Mr. Green
Второ, виали на редовната линия има на доста места и Сахарата не е изключение. Не е някакъв ниш, нито пък се продава или се смята да се продава само на едно място. Грешно си разбрала, или пък много си искала да имаш недостъпен аромат и сега разпространяваш градски легенди тук Flutter.

Не подценявай хората, които пишем тук, ние също имаме достъп до информация и четем, някои дори доста повече от теб...  bouquet  Това, че не пишем често тук с тон на даскалици, не означава, че не знаем.

Айде стига, че слязох до нива, които не са мои.... 

За сайта Енцо, знаете, всеки си преценя. Ако някой се притеснява да разменя с мен, понеже си признах, че съм поръчвала два-три пъти от там, да си каже. Няма да му набутвам зорлем менте.... bowuu

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 09:52 от Анонимен

# 302
Разбрахме, че имаме различни мнения и не е нужно повече да разваляме темата с караници, затова няма да ти отговоря на директните обиди! Peace
Дано наистина заредят парфюма тук, защото в Сефора и ЕЛ има много често намаления -20%, а и най-мразя да харесам недостъпни парфюми, защото ми създават трудности и треперене при поръчки от чужбина. Wink

# 303
Ааааа мацки, там аут  Peace
Още днес ще ви кажа дали ще се вкара някога тук Сахарата.

# 304
Ааааа мацки, там аут  Peace
Още днес ще ви кажа дали ще се вкара някога тук Сахарата.

Чудесно, ще чакам информацията с нетърпение.

Поръчах си аз проба да го тествам, както и виал на Флоработаника. Ще пиша като пристигнат, какво и как.

За любителите на Mythic Oil серията да кажа, че тук на Иван Асен в един фризьорски салон вече се предлага парфюмът. Ако някой се интересува, по-късно ще дам подробно инфо за адреса.

# 305
  • Belgium

За любителите на Mythic Oil серията да кажа, че тук на Иван Асен в един фризьорски салон вече се предлага парфюмът. Ако някой се интересува, по-късно ще дам подробно инфо за адреса.

Не съм от любителите, но сподели моля те кой е салона (може и на лични), защото едната ми фризьорка е на тази улица и категорично заяви, че няма да зареждат такива "глезотии" на Лореал Проф, които никой нямало да купува  Mr. Green

# 306
  • София
Искам да благодаря на kovatcheva   bouquet за предложения от нея Essence на Narciso Rodriguez.

Отдавна искам нещо подобно, но не бях попаднала. За мен е чудесен парфюм, мирише на чисто и свежо.
Навява ми асоциация за чувството след баня, лекота и прохлада. Трайността ми при мен е голяма, вчера го усещах цял ден, без подновяване.  Peace

# 307
Силви, не знам дали съм много запозната, защото Чампака се опитвах да харесам отдавна и споменът не е съвсем пресен. Е не я харесах. Кадифената разносих за проба много обстойно наскоро и я помня ярко. Да, и в двата го има това бяло нещо, което изобщо не харесвам, и което не мога да идентифицирам точно. Искам да се закълна, че ми прилича на гардения, но не съм съвсем сигурна. Пък може и да е жасмин, все тая  Simple Smile Във всеки случай е бяло и непоносимо  Mr. Green И Кадифената не харесах, пак заради това бялото. В същото време са доста различни. В крайна сметка, бялото в Кадифената позаглъхва и отстъпва място на орхидеините трели, така добре познати от първообраза, докато в Чампака си остава бяло до края на света.
Мимси, много ти благодаря Hug  bouquet
Доста изчерпателно и описанително, при това леко стряскащо.  Laughing Чампаката е това, което усещаш. От едно семейство били с гарденията. Така четох, но не съм се ровила за повече инфо. Веднъж я изтърпях 3 дни в косата си, разбирай без да си измия косата, след две фъс от нея, повече не смея. Пръсках отгоре всеки ден Еликсира, обилно и вечер, като си лягах, пак избиваше пущината. Това е най-ужасяващото трайния парфюм, до който съм се докосвала някога. Харесва ми, отстрани, но не мога да го нося.
Ще ти се доверя напълно, защото имаме донякъде сходни вкусове, макар и моите леко да се промениха, последните няколко години. Например разкарах всички парфюми, в които усещам отчетлив тамян, но фен на бялото още не съм станала.

По този повод, maria_m, тъй като си от София, виж там тамянената серия на Ком де Гарсон/ Авиньон, Загорск...../, май не бяха и скъпи, както и L`Erbolario - Myrrhae, който Deetron ти предлага. Бях потресена миналата година, когато го пробвах и то върху ЛМ. ooooh!

Денси, ти хубаво си луда по Велвет орхидеята, ама нали не искаш половин София да мирише на нея. Стига си я хвалила Joy

Искам да благодаря на kovatcheva   bouquet за предложения от нея Essence на Narciso Rodriguez.

Отдавна искам нещо подобно, но не бях попаднала. За мен е чудесен парфюм, мирише на чисто и свежо.
Навява ми асоциация за чувството след баня, лекота и прохлада. Трайността ми при мен е голяма, вчера го усещах цял ден, без подновяване.  Peace
Много добре казано. Един от безспорните ми фаворити за лятото е, май откакто е излязъл.

# 308
Тъй.....Отговарям: Велвет орхид 30 мл. Ще се лансира в световен мащаб декември месец; Сахара Ноар на нашия пазар есента (септември,  октомври)   Peace

# 309
  • Велико Търново
Михаела, много се радвам, че ти е допаднал Есенс на НР - любим мой парфюм, който купувам всяко лято; сега съм дала предимство на Картие - Baiser Volé  Wink
Дами, спомням си, че коментирахте новата бутилка на Шанел о Премиер, но не помня - имаше ли разлика в аромата newsm78 В нашия МОЛ си предлага старата бутилка и се чудя да ли да го взема или да поръчам от новата Thinking

# 310
Събудихте ми и на мен любопитството с този тамян Blush Къде в София може да се намерят Ком де Гарсон?

# 311
Тъй.....Отговарям: Велвет орхид 30 мл. Ще се лансира в световен мащаб декември месец; Сахара Ноар на нашия пазар есента (септември,  октомври)   Peace
Браво супер, ако не я взема дотогава, ще я купя тук и тъкмо ще и дойде времето за носене. Hug

Аааа Годес, никой не мож' тук в София да пребори Ла ви е бел, така че нека хората купуват Велвета, тъкмо ще имаме разнообразие от два парфюма. Mr. Green

Минимална е разликата между новия и стария О премиер на носене, с хубаво напръскване. Вземай този който ти изпадне и ти е по-изгоден. Hug

KDG инсенс серията ги имаше в Салон Олфактив стария, но не съм ги гледала от години и не знам сега как е положението.

# 312
За Енцо-лично съм ги питала и ми отговориха, че парфюмите им са висококачествени реплики, Така, че реших да се намеся за да се сложи край на спора.  Wink

# 313
За Енцо-лично съм ги питала и ми отговориха, че парфюмите им са висококачествени реплики, Така, че реших да се намеся за да се сложи край на спора.  Wink
Ах леле, благодаря ти много! Hug  bouquet Как ги попита, пък и те честни, браво издигнаха ми се в очите.

# 314
Аз също им писах мейл току-що и ще дам веднага инфо като ми отговорят. Попитах ги директно за оригиналността, защото на сайта им се твърди, че продават оригинални парфюми. Да казват на отделни потребители, че са реплики означава, че заблуждават чрез сайта си.

Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт