Парфюмни размисли и страсти - 182

• 58 112
  • 756
  •   3
Отговори
# 270
  • София
От сайт ли? И откъде мога да си поръчам проби на Byredo ?

# 271
  • някъде под слънцето...
Тук има някакъв сайт, който е с друго име, но логото  асортимента и цените са съчщите
http://www.fapex.es/perfumes/?f=1-1-1-233
Не съм засичала Сахара по  нашите магазини, но ще я потърся,  иначе черната отхидея стотоцата  беще същата цена в нашия безмитен.

# 272
  • Belgium
Моите проби на Byredo ми ги даде любимият консултант в Salon Olfactive, но от тогава сън не ме лови, така че имай едно на ум, че може да имаш сериозен финансов проблем след сдобиването с тях  Mr. Green

И като стана дума за този магазин, да знаете че Volume I на Леге е фалирал и ароматите, които предлагаха, сега са в Salon Olfactive.

# 273
  • София
Това взех Нямам представа на какво мирише, просто ми се прииска да си взема нещо и да не от популярните аромати. Не ми се вярва да ментосат точно този, но знам ли. В българския вариант на сайта даже е малко по - скъп.

# 274
  • София
Моите проби на Byredo ми ги даде любимият консултант в Salon Olfactive, но от тогава сън не ме лови, така че имай едно на ум, че може да имаш сериозен финансов проблем след сдобиването с тях  Mr. Green

И като стана дума за този магазин, да знаете че Volume I на Леге е фалирал и ароматите, които предлагаха, сега са в Salon Olfactive.
Ах, във  Volume I  за парфюмите не знам, но дрехите бяха много мой стил Heart Eyes Колко платонични любови съм имала оттам.

# 275
  • Варна

И за да не съм съвсем оф, зачетох се за Велвет орхидеята, та оттам ми текна и мисълта. Така и не разбрах, обаче дали има толкова прилика с Чампака Абсолю, защото ако е така, Орхидеята не ми е нужна. Rolling Eyes Дано се намери някои запознат, за да сподели. Praynig

Силви, не знам дали съм много запозната, защото Чампака се опитвах да харесам отдавна и споменът не е съвсем пресен. Е не я харесах. Кадифената разносих за проба много обстойно наскоро и я помня ярко. Да, и в двата го има това бяло нещо, което изобщо не харесвам, и което не мога да идентифицирам точно. Искам да се закълна, че ми прилича на гардения, но не съм съвсем сигурна. Пък може и да е жасмин, все тая  Simple Smile Във всеки случай е бяло и непоносимо  Mr. Green И Кадифената не харесах, пак заради това бялото. В същото време са доста различни. В крайна сметка, бялото в Кадифената позаглъхва и отстъпва място на орхидеините трели, така добре познати от първообраза, докато в Чампака си остава бяло до края на света.

# 276
  • София
densi - най-малко искам да си говорим/пишем в тази тема за магазини, ориганалност и тн.
Каквато и да е пробата ми на Sahara Noir, все създава някаква ориентирна представа за парфюма и ако съм бил полезен дори само с това, някое момиче тук да не взема да лудне и го купи на сляпо - аз ще съм доволен  Simple Smile Аромата на доминиращ, макар и майсторски композиран тамян не е за всеки.  Simple Smile

Та, ако може да ми предложите мъжки еквивалент на Кадифената Орхидея, или друг мъжки парфюм със сладка нотка и прилична трайност?

galeta - за сладък, мощен и траен мъжки парфюм - сещам се за Versace Eros

http://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Eros-16657.html

# 277
  • Belgium

Ах, във  Volume I  за парфюмите не знам, но дрехите бяха много мой стил Heart Eyes Колко платонични любови съм имала оттам.

Дам, напълно те разбирам и аз имам няколко нещица от там и си ги обичам много.

Парфюмите не ги помня точно кои бяха, но си бяха нишови брандове. Поразгледах ги сега в новия им дом, но нещо не ме грабнаха.

# 278
  • София
Ели, така я видях в Милано, търсих я в няколко Сефори, защото имах талон за 20 % намаление, но само в магазини Сефора и исках да я купя заедно с Велвет. Моля те кажи ми колко струва на летището, ако знаеш?

Колкото Черната орхидея и т.н. от серията мисля беше, но колко точно - никакъв спомен.. Като ходя следващия път ще проверя и ще докладвам  Peace

А "онзи" сайт няма ли опция за връщане?  Rolling Eyes Защото ако има, всъщност няма проблем, като ти пратят менте - скоропостижно им го връщаш и така..

# 279
Офффф с тоя тамян направоооо....  Crazy
Обичам тамян....много тамян....

# 280
  • София
Докато чаках  описанието на Deetron  за

http://www.fragrantica.com/perfume/ScentStory/24-Gold-16009.html
Не се стърпях и го поръчах....
Днес е пристигнал, надявам се  да  ми хареса..., ако не ще изненадам ЛМ-

sl - искерно ти се извинявам !  Embarassed  bouquet
Без да искам съм пропуснал да напиша 2-3 думи за ScentStory 24Gold - първо, ще бъдеш шокирана от трайността и шлейфа - повече от отлични. А като аромат, гарантирам, че еднакво с мъжа ти ще го харесате, нищо чудно и да се карате за него Mr. Green, особено ако той си пада по по-сладки и вечерни парфюми...Общо взето е сладък дървесен аромат, в който ванилия, амбър и ууд си партнират чудесно, като ууд-а е на заден фон и изобщо не е нито стряскащ нито зъболекарски. Ако не е описан в пирамидата, вероятно много хора не биха помислили, че го има вътре...да кажем както е при Yves Saint Laurent - M7  Wink Поне върху моята кожа нотката на жасмин също се усеща отчеливо...Наистина имат общи черти с Aigner Oud.

# 281
densi - най-малко искам да си говорим/пишем в тази тема за магазини, ориганалност и тн.
Каквато и да е пробата ми на Sahara Noir, все създава някаква ориентирна представа за парфюма и ако съм бил полезен дори само с това, някое момиче тук да не взема да лудне и го купи на сляпо - аз ще съм доволен  Simple Smile Аромата на доминиращ, макар и майсторски композиран тамян не е за всеки.  Simple Smile

Та, ако може да ми предложите мъжки еквивалент на Кадифената Орхидея, или друг мъжки парфюм със сладка нотка и прилична трайност?

galeta - за сладък, мощен и траен мъжки парфюм - сещам се за Versace Eros

http://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Eros-16657.html
Точно така е, перфектно си казал! Ако някой поръча този парфюм насляпо ще направи огромна грешка това е много проценти сигурно. Парфюм- чудовище! Monster, ама не се е сетил Томи.

Силви, за мен не си приличат Велвет и Чампака. Харесвам страшно и двата, но Велвет много повече. Направо съм луда по него. Heart Eyes

И моите проби на Байредо са от Салон Олфактив.

# 282
  • София
Аз харесвам алдехиди (предимно модерните), но околните не винаги. Поне не и върху мен. Tired Не ми отивали на възрастта. Шиприте също.
Като казах шипри, напоследък все повече се улавям,че мисля за този хубавец. Цената му е ужасна.
Все пак, ако не купувам нищо цяло лято (козметично и парфюмно), може би ще преглътна "спестената" сума през есента.  Stuck Out Tongue
Калин е ужасен зарибител!!!
Няма да ходя повече там, освен за да купя горната роза. Crossing Arms

Днес успях да тествам най-сетне Жур Абсолю. На моята кожа е толкова сходен с Елексира .. направо съм изумена. Crazy Лично си го пръснах на китката иначе не бих повярвала. Един дерт по малко.

# 283
О Куражче, този парфюм с ужасната е ...... Мммммммм! Много добър!
Да Калин е зарибител!  Heart Eyes

# 284
  • Belgium

Да Калин е зарибител!  Heart Eyes

О, да  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт