Парфюмни размисли и страсти - 182

• 58 119
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Да кажеш, като го пръснеш  Hug
Peace Ще разкажа! Hug

# 256
Deetron, съжалявам че може би ще те разочаровам, но аз лично не вярвам, че ти си пробвал истински Сахара Ноар на Том Форд.
Аз тествах в Милано този парфюм, който се продаваше супер ексклузивно само и единствено в Ринашенте и струваше точно 150 долара /111 евро/, колкото е и официалната цена на Том Форд. В Енцо парфюмите са много качествени и скъпи Дубайски копия, но не и оригинали произведени във заводите на марките. Peace
Не знам пробата дали е оригинална от бранда /поисках проба и ми казаха, че на ексклузивни парфюми никога няма проби, абслютно нарочно/ или е отливка, но вярвате ли че ексклузивен парфюм продаващ се само на едно място за 150 долара 50 мл, може да струва 133 лв., а пробата му 3.90 ст.?

Моля, Врабчо да не ме убеждава, че парфюмите са оригинали, защото за мен не са. Peace
И също така моля като разменям парфюм някакъв в съседната тема, да не ми се предлагат парфюми закупени от този сайт. Peace

# 257
  • Стара Загора
Днес влязох в една парфюмерия, в търсене на мъжки парфюм. Едното от предложенията беше:
http://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Noir-Eau-de-Toilette-21553.html, хареса ми, а и в момента има 20 % намаление на този и някои други парфюми на Том Форд. Кажете няколко думи за него, най-вече как е като трайност? Пробвах и Velvet Orchid Tom Ford на кожа и като се прибрах, мъжа ми я подуши и от раз я хареса и попита с надежда и блеснали очи: Мъжки ли е? Ама аз си я харесах за мен, не за него  Stop.
Та, ако може да ми предложите мъжки еквивалент на Кадифената Орхидея, или друг мъжки парфюм със сладка нотка и прилична трайност?

# 258
Едва днес отворих прословутия и така обсъждан сайт, да не го споменавам, че някой ще викне накрая модератор Mr. Green. И си мисля няколко варианта:
А/ Ментета.
Б/ Зареждат от така сладурските намаления, като онова в София, две бутилки Tom Ford Private Blend на цената на една. Дали пък и те не са били някои дубайски или разните му там ментета. Thinking
В/ Само у нас няма ежегодни свястни намаления на всичко, като например 35-70% намаления на парфюми, за каквито пишат например потребителите на фрагрантика, а и не само.
Последното е защото стандарта ни на живот е много висок Mr. Green ooooh!

Трябва ли да си мисля, че дънките ми Maison scotch например, купени за 27Е от амазон, с продавач амазон, са фалшиви, щом у нас се продават за 300лв, пък не им и свалят цената, пущините. #2gunfire

И за да не съм съвсем оф, зачетох се за Велвет орхидеята, та оттам ми текна и мисълта. Така и не разбрах, обаче дали има толкова прилика с Чампака Абсолю, защото ако е така, Орхидеята не ми е нужна. Rolling Eyes Дано се намери някои запознат, за да сподели. Praynig
Открих и други интересни новости за мен, че съвсем съм се изоставила парфюмно, но само за ограмотяването, иначе знаете чувствам се прекрасно с наличностите, които ще ми стигнат за няколко живота. Laughing

# 259
  • София
Колко пък да е ексклузивна Сахара Ноар.. Има я на летището в Брюксел, продава си се съвсем свободно и на двата терминала  bowuu
С което въобще не искам да правя оценка на оригиналността на предлаганите в "онзи" сайт парфюми, всеки си има глава на раменете и си преценява  Peace

# 260
Ели, така я видях в Милано, търсих я в няколко Сефори, защото имах талон за 20 % намаление, но само в магазини Сефора и исках да я купя заедно с Велвет. Моля те кажи ми колко струва на летището, ако знаеш?

# 261
И аз се замислих относно това твърдение на densi
Цитат
поисках проба и ми казаха, че на ексклузивни парфюми никога няма проби, абслютно нарочно

Миналия месец си купих от Австрия градската кралица от този магазинhttp://leparfum.at/ в който ми дадоха доста проби на т. нар. ексклузивни аромати. Ако Kilian, Montale, Micaleff, Byredo не са ексклузиви, моля да бъда извинена.

# 262
Не не говоря за парфюми, който се продават есклузивно в някой магазин както в случая е Ринашенте, а не за нишови парфюми. Не знам защо ми каза така дамата на щанда на Том Форд, може би става въпрос само за този бранд, неговите екслузиви също нямат проби- виали. На нишови парфюми имам проби бол. Килиън нали ни изпраща тук в България дори на адрес?! На Джулиет всички също имаме целите комплекти проби. На Байредо също имам проби на много парфюми. На Монтал обаче никога не са ми давали. Говоря само за виали в кутийки или фабрична опаковка. Peace

# 263
Pipi_, Денси ти е обяснила вече за ексклузивните аромати. Някои наистина не предлагат проби.

Иначе относно "онзи " сайт наистина нямам представа за оригиналността на продуктите, защото както казах, днес за сефте влязох и разгледах. Само си разсъждавах за евентуални варианти.
Предполагам, че скоро ще го пробвам с поръчка на парфюм, който ми е на привършване и ще сравня, тъй като нямам съмнения за вече наличната ми, полупразна бутилка, тъй като е закупена от официалния сайт на бранда.

# 264
  • някъде под слънцето...
Докато чаках  описанието на Deetron  за

http://www.fragrantica.com/perfume/ScentStory/24-Gold-16009.html
Не се стърпях и го поръчах....
Днес е пристигнал, надявам се  да  ми хареса..., ако не ще изненадам ЛМ-

# 265
  • Belgium
Аз имах 2 парфюма от Енцо.

Знаех че ще влизат на БГ пазара от приятел, който върти онлйан магазин в Чехия.
И двата аромата са популярни, не особено скъпи и съм ги имала в оригинал.

Съвсем нарочно поръчах такива. И си бяха абсолютен оригинал, твърдя го със сигурност.

От тогава обаче не съм поръчвала и четейки многото негативни коментари, винаги предупреждавам хората да имат едно на ум. Брандове като Шанел и Том Форд по-скоро не бих поръчала от там.

# 266
  • София
Айде, от четене тези дни за сайта, а и в нета рових, вкл в чешки сайтове /там гледам рейтинга, не разбирам езика/ си поръчах една ролка и един Дюпонт Mr. Green Да видим

# 267
Освен аз да поръчам Том Форда! Mr. Green Whistling

# 268
Ти пък, толкова пари за експеримент  Naughty Joy
 hahaha Всички помним ментета на Орхидеята.

# 269
  • Belgium

Joy

Нещо интересно от Guerlain:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт