Парфюмни размисли и страсти - 182

• 58 180
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
  • Belgium
Ооооо La nuit е приказка просто. Много е хубав и мъжествен! Heart Eyes

Нали, нали?  Flutter Heart Eyes

А щом казвате и че е траен, си мисля, че скоро ще сдобия любимия с него.

Стига само Шанел е ползвал  Wink

# 241
  • София
Момичета, някоя да има впечатления от парфюмите на Мекс? Искам да си взема нещо по-евтино за всеки ден  newsm78

# 242
За мен са много нетрайни. Peace

Миме, аз съм го пробвала в чужбина. не те съветвам да се запознаваш въобще с него /Сахарата/, защото е кошмарно скъп, а е много хубав. Peace Така да се каже не си вкарвай таралеж. Peace

От няколко дни съм само с Лагента и ми носи голям кеф. Страхотен парфюм. Heart Eyes

# 243
Денси, той таралежът е ба лице вече щом искам да ги тествам. Къде по чужбината го има и колко пари е все пак? Мислех че ще е като останалите му аромати сумата, без приветата. Ще разпитам в офиса за съдействие....

# 244
  • Бургас/Пз
ani_d, ами то Шанел не е толкова скъп парфюм.
Особено Chance-Eau-Tendre. При мен е 88 долара за 50 мл и 110 за 100. Но е ЕДП.
В сравнение далията е 105 и 125.

Calvin-Klein/CK-One-Summer-2014- не е лош парфюм според мен. Доста добро отношение - качество-цена.
68 долара за 100 мл.
Може би един от най-добрите им аромати напоследък.
Аз лично имам предубеждение към американските парфюми. Може би не съм права. Embarassed
То аз и Живанши не долюбвам. Дамските им аромати ми се сливат в едно... Embarassed

Мелани, не знам къде е това при теб, но тук, където ги гледах цените са съвсем различни Далията на Живанши е 75мл парфюм за около 90лв , а Тендрето на Шанел е за 100мл към 150лв, което за мен си е голяма разлика. НаСК за 100мл е около 75лв. Явно цените са доста по-различни   Rolling EyesRolling Eyes
Както и да е  Mr. Green като успея да пробвам и СК ще реша тогава, имам още малко време да се почудя Simple Smile

# 245
maria_m, тук продават виал за проба. Не вярвам и той да е менте, но знам ли...
http://www.enzo.bg/tom-ford/sahara-noir-parfjumna-voda-za-zheni/#

Иначе го има тук с доставка до България
http://shop.nordstrom.com/s/tom-ford-sahara-noir-eau-de-parfum/3526393

# 246
  • София
Днес както щях да тествам Romantina на JHAG, взех че грабнах виалчето на Mad Madame и...май имам нова тръпка Embarassed Тооолкова да ми хареса, че чак не ми се вярва...A след като една колежка се изцепи, че й миришел на мъжки парфюм, го пожелах още повече  Mr. Green

Не знам защо, но ми напомня на един мнооого стар арабски суперевтин аромат, с който се поливах в ранните ми тийн години- Mahboobati...Не съм сигурна дали е самата миризма или просто усещането което ми носи. И така, нареждам го в уиш листа и се надявам скоро да ме радва  Laughing

# 247
Е не цената в Енцо е смешна. Вижте колко струва в чуждестранните сайтове парфюма за 50 мл. бутилка. ooooh!

# 248
Атти, къде си? Моля да кажеш за Silences Jacomo! Praynig Зелен ли е, наистина ли прилича на Шанел №19?

# 249
  • София
Ето ме Simple Smile
Зелен, горчив, лютив, студен... чудничък  Mr. Green
19-ката не познавам добре, не смея да сравнявам, но със сигурност са от една партия.

# 250
  • София
maria_m - моята пробичка е взех именно от ензо - Бижy е дала по-горе линк.
Една приятелка си купуваше козметики и я помолих да ми сложи в кошницата тази проба.
Не ми се иска да коменитраме магазина/много е писано за него/, ще споделя мнения за пробата - за мен, тя си e оригинална, защото аромата е много траен и силен, и не само. Който е помирисвал все едно кой парфюм на Том Форд знае, че не зависимо дали ни харесват или не, ароматите му носят винаги високо качество и богат, наситен аромат. Може би само най-леките като Neroli Portofino правят изключение като плътност и присъствие, но то там и целта е друга...Специално Sahara Noir се разви точно както densi го описа - предимно автентичен тамян, но опушен, мистичен, топъл. Върху моята кожа има развитие във времето, макар и не така осезаемо, но се променя плавно. При всички положения,  Sahara Noir е много специфичен, смел и подчертан аромат и ми се струва голям риск за купуване на сляпо, независимо колко хвалби чуете или прочетете  Mr. Green

# 251
densi,  ani_d , тези цени на Живанши нещо не ми се стурват нормални.
Шанел - 110 долара точно идва към 150 лв.
Но Далията - за ЕДП е 50 мл. 105, а аз ЕДТ - 81.
Ясно, че в Европа ще е по-евтино отклкото през океана, но 90 лв за 75 мл ми се струва странно. Thinking

# 252
Ето ме Simple Smile
Зелен, горчив, лютив, студен... чудничък  Mr. Green
19-ката не познавам добре, не смея да сравнявам, но със сигурност са от една партия.
Златна си! Аз пък познавам 19-ката, защото имах отливка и това е нещото, което ми се носи - зелен шипър! Но... след Жур Абсолю не ми се дават много пари и ровичкам за нещо бюджетно и от този тип. Мисля, че го намерих. Благодаря ти! Hug  bouquet

# 253
  • София
Дано да сме уцелили Simple Smile Да, точно зелен шипър е, много дефинитивен, че и цената му е добра май... Да кажеш, като го пръснеш  Hug

# 254
Ще взема да си поръчам няколко мостри от Енцо на Сахарата.  Носи ми се нещо хард, а тук вече май се изчерпах...

Общи условия

Активация на акаунт