Парфюмни размисли и страсти - 182

• 58 185
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас/Пз
Момичета, с толкова много аромати ме очаровахте и си записах, че ми се иска всеки ден да минавам през парфюмерията , за да пробвам , понеже като пробвам два парфюма и повече не мога.
Вчера пробвах Черната Далия на Живанши и Градините на Нил на Ермес, определено втория ми допадна много, първият също ми хареса, но не ми е летен, по-скоро може би за по-есенно време
Днес обаче пробвах ето този на Шанел и направо съм очарована http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chance-Eau-Tendre-8069.html , малко ми е над бюджета , който съм си определила, но ако кажете, че си заслужава за летен аромат, ще се прежаля.  Blush

Не можах да пробвам CK one summer 2014 http://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/CK-One-Summer-2014-23436.html,  но и той чака в списъка на летните парфюми Simple Smile

Накрая ще трябва да стесня периметъра до два-три парфюма и от тях да избера.  Mr. Green понеже не мога да си купя всички Simple Smile

# 226
ani_d, ами то Шанел не е толкова скъп парфюм.
Особено Chance-Eau-Tendre. При мен е 88 долара за 50 мл и 110 за 100. Но е ЕДП.
В сравнение далията е 105 и 125.

Calvin-Klein/CK-One-Summer-2014- не е лош парфюм според мен. Доста добро отношение - качество-цена.
68 долара за 100 мл.
Може би един от най-добрите им аромати напоследък.
Аз лично имам предубеждение към американските парфюми. Може би не съм права. Embarassed
То аз и Живанши не долюбвам. Дамските им аромати ми се сливат в едно... Embarassed

# 227
  • Седмото небе
Много благодаря за морските предложения, записах си и започвам да търся.   bouquet
И още 1 морско предложение от мен http://www.fragrantica.com/perfume/Davidoff/Cool-Water-Into-The- … -Women-17480.html Ама точно този вариант от 2013,не първия аромат,не другите варианти или таз годишния,а точно този Wink

# 228
Предложение за летен, морски аромат е новата Light Blue Escape to Panarea Dolce&Gabbana 2014. Трябва непременно да се пробва на кожа, защото има разлики и за мен те са големи с оригинала, който е най-мразения парфюм от мен евър. Това не ми попречи да пробвам на кожа и да се изненадам. Няма да ми стане харесван парфюм или да го купя, но си заслужава пробите. Сладък е и плодов, с малко цветя. Носи много силно усещане за дълги, сладки ваканции по Средиземноморието, за безгрижие и летни емоции. И е траен, с много красива кутия. Мъжкия също е добър и носи същите емоции! Сезонни парфюми запечатващи сопмени и преживявания. Дамски е сладък и отива към гурме и може да се носи и в по-студено време. Лимитки са по 100 мл.

Шанел Шанс О Тендър е добър летен парфюм, само го пробвай колко време ще трае на кожата ти. Зеления кристал обаче е много по-добър за мен. Peace също така пробвай непременно от Шанел Шанс О фреш. Прелестен! Heart Eyes Страшно траен и шлейфов.
А и ако ти харесала много О Тендър розовия пробвай също така непременно и Дейзи на Марк Джейкъбс, който е много подобен /според доста хора и напълно еднакъв/, но по-евтин мисля.

В тази тема не се предлагат парфюми! Peace Има си разменна тема.

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 19:51 от densi

# 229
Днес влязох случайно в една козметика и имаше тестери само, че реплики на известни марки. И аз нали съм в търсене на Парфюма реших да пробвам някои. Пръснах си от Еуфория/доста интересен, но определено много сладък, а и със силен аромат на диня или поне на това ми мирише на мен/, Императрицата/не ми допадна никак, нещо не ме грабна/ и накрая Шанел Шанса-пръснах си на врата и много ми хареса, ама много-невероятен аромат, после заваля и пак го усещах, а и досега го усещам. Разбира се имам предвид, че става въпрос за ефтинийки от 5 лв или нещо подобно. Гледах на някаква марка Роксан и Тренди.
Но смятам, че колкото да се запозная с ароматите става. Така, че май откровено съм тотално влюбена в Шанса.
От любопитство помирисах и Лейдито, за да видя има ли нещо общо с оригинала-почти са го докарали  Simple Smile
densi защо така недолюбваш лайт блуто, аз много го харесвам, но може би защото обичам по-особените миризми,допада ми
Единственото, което ме притеснява в който и да е парфюм е да не е сапунен.

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 20:22 от Miss_Bingley

# 230
  • София
foxysilver -   bouquet
Aigner Oud поне при мен е много траен и честно казано, дървесината е водещата нотка. Няма някакви драматични обрати и особено развитие...Радвам се, че ти е харесал.

Иска ми се аромат на море, морски бриз, морски вълни, нещо такова.  Simple Smile
Може ли да ми предложите нещо.  Hug

добавям и от мен идея - Blugirl Blumarine Jus No.1

http://www.fragrantica.com/perfume/Blumarine/Jus-No-1-Blugirl-8281.html

Много свеж, напълно истински морски аромат. Създава усещане за лекота и енергия, същевремнно е игрив и наивен по момичешки - идеално въплащава представите ми за дамски летен парфюм  Simple Smile

# 231
Deetron, радвам се, че си пробвал Сахара Ноар и го чувстваш като мен. За мен това е парфюм чудовище. Но ми харесва и ще го купя.

# 232
  • София
Deetron, радвам се, че си пробвал Сахара Ноар и го чувстваш като мен. За мен това е парфюм чудовище. Но ми харесва и ще го купя.

densi - опасна мацка си Twisted Evil
Направо те призвам за експериментатор номер 1 и докато го тествах се сетих за теб, че може би ти си една от малкото, които биха възприели и носили с желание Сахара Ноар  Grinning

# 233
Благодаря, за мен това е голям комплимент! Hug
Бих носила този парфюм не повече от няколко пъти в годината, но искам да го нося тогава! Цената му е кошмар, иначе вече щеше да е при мен.

# 234
  • Belgium
Момичета, пробвахте ли новият L`Homme Sport Yves Saint Laurent for men?

Да, изключително нетраен както на дамска, така и на мъжка кожа. Толкова безличен ми дойде, че дори не можах да го оприлича на друг мъжки аромат, а принципно обичам Sport разновидностите на мъжките парфюми.

YSL La Nuit de L`Homme Le Parfum
обаче ми грабна окото, тоест носа и ще се тества пак. Laughing

# 235
Ооооо La nuit е приказка просто. Много е хубав и мъжествен! Heart Eyes

# 236
  • София
Ооооо La nuit е приказка просто. Много е хубав и мъжествен! Heart Eyes

YSL La Nuit de L`Homme Le Parfum  - страхотия е! Допълвам densi - качествен и улегнал мъжки парфюм, с чудесна трайност. Поне за мен, от цялата серия L`Homme, този може би ми допада най-много. L'Homme Parfum Intense също е чудесен, но донякъде ми напомня на Paco Rabanne 1 Million...

# 237
Да се похваля, днес ми пристигнаха някои неща от ибей и разбира се, имам си нова любов. Много ми хареса Тралала на Пенхалигонс, дано скоро му падне малко цената. За мен той е част от тези топли аромати, които няма как да подмина. Заедно с Тралала си обичам Сеншуъс Едп на Ести и Ириа на Ив роше.
Днес пък разходих Ineke After my own heart, който досега някак си ме дразнеше и се ядосвах, че е далеч от това, което търсех. Но днес, в топлото, много ме радваше. Не умея да описвам ароматите, затова така с две думи, любов и още нещо.....

# 238
и от мен едно "фукане" Joy
къде съм бляла и все ги отминавах с намръщен нос тези от Agent Provocateur newsm78 newsm78 newsm78
от вчера имам нова Любоф:
http://www.fragrantica.com/perfume/Agent-Provocateur/L-Agent-11214.html
вярно,  Sickче много сте коментирали голяма част от ароматите им, но даже и не го прочитах
това ми е първият поръчан на сляпо парф. и определено не съжалявам-толкова променлив аромат, че чак не ми се вярва-с оглед на цената newsm78

# 239
Е сега с този тамян в Сахара Ноар ме хвърлите в дълбокото. От къде поръчвате проби?

Общи условия

Активация на акаунт