Парфюмни размисли и страсти - 182

• 58 028
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • Отвъд алеята зад шкафа
Някой има ли представа какъв е този Шалимар?

Сега ми вкарахте мухата с този Lys Soleia, има ли го още някъде по магазините да го пробвам и купя евентуално?

# 571
  • София
Pipi, определено не са имали основание да взимат онзи флакон. Явно някой не е действал много коректно и подозирам, че се е обзавел за чужда сметка с един парфюм. Ако е бил в нова опаковка с целофан, единствено е можело да я накарат да го извади от там и сложи в прозрачния плик. Или ако е надвишавала 1 л. общо течности да си избере какво да артиса.

Технически погледнато може да си прекараш 10 парфюма по 100 мл. в ръчен багаж (без никакви други течности/гелове) и никой нищо не може да ти каже, стига да са без кутии и в прозрачен плик. Както и преди писах, моите винаги пътуват така. Като знам как яко се тарашат куфарите (даже и опаковани), не рискувам да има нищо особено ценно по тях. Никога!
Може и в кутии да са.. Могат да те накарат да махнеш целофана и кутията, т.е да го отвориш пред тях, но после си го връщаш в кутията, няма проблем  Peace

Гарантирам, че никога куфар не ми е бил тарашен за седем години чести полети. Късмет може би, не знам.  Peace
И на мен, но пък пък случаите, в които съм чекирала багаж се броят на пръстите на едната ръка. За сметка на това мои колеги и приятели са имали такива близки срещи от третия вид  Cry

Хората често и не разбират, че им е отварян куфара, ако не липсва нещо.
Ахъм, ето едно "полезно" видео в тази посока  bowuu
http://www.youtube.com/watch?v=G5mvvZl6pLI

И да като нищо могат да накарат някого да си изхвърли парфюмите и напитките закупени от предишно летище, много от пътниците ги подаряват напървия срещнат, с табелка за идентификация.
Вероятно не на всички, летища е толкова стриктно
От 2014 са в сила нови правила. Преди не на всички летища ти слагаха течностите в запечатан плик (на летище София например, ако летиш с директен полет ти ги опаковаха в най-обикновено пликче. Същото на Мюнхен и Франкфурт), а сега са задължени независимо дали летиш един или 5 полета, съответно този запечатан плик (който не трябва да отваряш) не могат да ти го вземат на следващо летище, независимо дали сменяш терминали и минаваш нова проверка на багажа. Информацията ми е от летище София, не гарантирам доколко е достоверна, но аз проблеми не съм имала с така пренасяни течности, купени от летище  Peace А иначе sl е права, там и на летището и на гарата проверките са доста стриктни - както и би трябвало да бъде всъщност, все пак това се прави с цел безопасност, а не за да се скофти настроението на пътниците  Laughing

Но в крайна сметка всеки сам си решава  Peace

И понеже съм пред мулти-лема за решаване, да попитам за насоки. В чуденка съм какво да взема на морето.. Дълга ваканция, т.е. повече неща ще са (под формата на отливки и виалчета основно, че иначе трябва да взема допълнителен куфар  Mr. Green). По-конкретно приемам съвети какво се държи добре на морето сега, че от една година до следващата паметта ми услужливо изтрива тези файлове  ooooh!

# 572
Момичета, Императрицата на ДиГ има ли разфасовка от 50мл?
Никъде не съм виждала,а в Енцо видях, че има и 50мл., та се зачудих.

Онлайн пазарувам от Венера козметикс и съм много доволна. Императрицата обаче я нямат. Казаха, че не очакват доставка  Tired

# 573
Сега ми вкарахте мухата с този Lys Soleia, има ли го още някъде по магазините да го пробвам и купя евентуално?
Да има го на намаление при това в Мол София БЗ до касата отстрани или поне го имаше до преди няколко дни.
Много харесвам парфюма, Бронзовата Богиня също. Heart Eyes Нося ги по цяло лято.

# 574
  • Отвъд алеята зад шкафа
Кой беше Мол София  newsm78 На Стамболийски ли? Каква  е цената на парфюма с намалението? Ох, не знам дали ще имам възможност днес да мина оттам, че съм с двете деца и направо ми е кошмар да ги водя някъде сама.

# 575
Да, писала съм точната цена по назад в тази тема, но вече я забравих, защото имам парфюма и не ме интересува. Обади им се по телефона и ги попитай.
Намерих.

Цитат
На Аква Алегория Лис Солея Герлен, която в момента е на намаление в БЗ в мол София. Малкото шише 83 лв. мисля. Има и голямо. Намира се отстрани на касата, заедно с намалена Идилия.

# 576
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мерси Денси. Надявам се на следващата среща да се засечем най-накрая, че ми се иска да пробвам някои от твоите парфюми  Hug

# 577
Мерси Денси. Надявам се на следващата среща да се засечем най-накрая, че ми се иска да пробвам някои от твоите парфюми  Hug
Ще се засечем. Hug

# 578
  • София
Момичета, Императрицата на ДиГ има ли разфасовка от 50мл?
Никъде не съм виждала,а в Енцо видях, че има и 50мл., та се зачудих.

Мисля, че всички аромати от антологията са само 100-ци  Peace

# 579
Ох Eau du Soir  Heart Eyes,го мисля и аз. Реших ,че нямам типичен шипров прафюм и Eau du Soir, е идеалния за мен.Има го в американските сайтове изгодно и ако намеря кой да ми го донесе ,ще го взема.Виж Soir de Lune и без пари да ми го дават не го взимам Laughing.

По темата за алдехидите ,харесвам някои ,други не толкова.Любим алдехид ми е Галиано ЕДП, Шанел 5 ,също харесвам, особено съвременните му версии. Като ви четох се сетих и за Градската Кралица,трябва да си го припомня Thinking,че съм го забравила.
Имаше ли отчетливи ириси там? Наскоро ми свършиха Прада Ирис Абсолю и Виолетовата Блондинка,та може да си потърся друг ирис ,пък и с алдехиди да е, не пречи.Мисля си ,че алдехидите придават  онзи луксозен отенък на  типичен френски парфюм.

# 580
Много е хубав Eau du Soir Heart Eyesза един шипър в колекция  ама хубав става идеално Simple Smile
Аз пък си паднах доста по Тосканската кожа ooooh! Grinning

# 581
Обожавам Soir de Lune, имам го и го нося дори сега, през лятото. Е, страшен шлейф и аромат, винаги се забелязва.
Eau du Soir e по-голямата сестра, доста по-труден и своенравен, но мен си ме обича и омеква до нещо божествено, на което не мога да се наситя. Ще си го взема, но не знам кога.... Mr. Green
Сисли просто нямат равни като качество и изпълнение на ароматите и козметиката си.

# 582
  • София
Влюбих се тотално в http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Jour-d-Hermes-Absolu-23907.html  Heart EyesУникален е за лятото, нито е прекалено цитрусов /въпреки, че започва с як лимон, поне на моята кожа/, нито е много сладък, някак всичко е балансирано в него. Flutter В петък очаквам пратката от ензо с това нещо http://www.fragrantica.com/perfume/Clean/Fresh-Laundry-6763.html с надеждата, че точно такъв тип парфюми нямат ментета  Laughing. Да видим, дали ще е "носим" в жегите  Peace

# 583
Влюбих се тотално в http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Jour-d-Hermes-Absolu-23907.html  Heart EyesУникален е за лятото, нито е прекалено цитрусов /въпреки, че започва с як лимон, поне на моята кожа/, нито е много сладък, някак всичко е балансирано в него. Баш си е един грейпфрут мен ако питаш.Аз също много го харесах първоначално,купих го и сега ми е много цитрусов ,само това ми се набива и след трикратно ползване го зарязах.Дано твоята кожа е по благосклонна

# 584
  • София
Влюбих се тотално в http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Jour-d-Hermes-Absolu-23907.html  Heart EyesУникален е за лятото, нито е прекалено цитрусов /въпреки, че започва с як лимон, поне на моята кожа/, нито е много сладък, някак всичко е балансирано в него. Баш си е един грейпфрут мен ако питаш.Аз също много го харесах първоначално,купих го и сега ми е много цитрусов ,само това ми се набива и след трикратно ползване го зарязах.Дано твоята кожа е по благосклонна
Много съжалявам, явно си е баш до кожата  Sad А твоя нали е траен доста? Поне с такова впечатление останах от две пръскания.

Общи условия

Активация на акаунт