Парфюмни размисли и страсти - 182

• 57 922
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас/Пз
Ковачева, така ме запали с тази Бронзова богиня Simple Smile Цената , която си писала е за 50мл , нали?
Благодаря за препоръката за Нарсиско Есенсе. Много,много ми харесва. И на ММ също Mr. Green

# 601
  • някъде под слънцето...
Колко различно се развиват парфюмите върху кожите ни.При мен и двата са нежни и изискани.Лунната нощт определено е по шлейфов а О дьо соар стои по близко до кожата.Трябва да се напръскани а Ла маринската за да влачи шлейфа на Соар дьо лун.
Соар дьо лун има доста братовчеди(парфюми с които имат сходен аромат), до  сега не съм открила такива за О дьо Соар.
Определено съществуват много по трайни  мощтни и шлейфов парфюми.Тези две силите съвсем не са термоядрени бомби.И за тя съм получавала само суперлативи.

# 602
  • Варна
Момичета, Хабанитите на Молинард трайни ли са? И ако може и за тях да дадете мнение. Rolling Eyes
По нотки ме влекат много. Simple Smile

# 603
Ковачева, така ме запали с тази Бронзова богиня Simple Smile Цената , която си писала е за 50мл , нали?
Благодаря за препоръката за Нарсиско Есенсе. Много,много ми харесва. И на ММ също Mr. Green
Не парфюма е лимитка и е само в 100 мл. бутилка. Тук струва 90 и няколко лв.

# 604
  • някъде под слънцето...
Момичета, Хабанитите на Молинард трайни ли са? И ако може и за тях да дадете мнение. Rolling Eyes
По нотки ме влекат много. Simple Smile
Да доста.
Едт е спряна от производство,
Най носимста концентрацив за повечето е Едп, най хубава поне за мен е ппИмам ги и трите и да ми сред фаворитите, днес дори бях с едп
Каквото и да напишем, не са за без тест, колкото и силен експериментаторски дух да имаш.
Масовото мнение за Хабанитите,  е че са отровна задушаваща смрад.
За мен и обкръжението ми са прекрасни  и завладяващи.
Нямам и не познавам бялата Хабанита.Останалите са едни от най трайните парфюми, които познавам.Най шлейфов е Едт,  шлейфа и може да предизвика масово обгазяване.Пп стои по близо до кожата. Шлейфа на едп не е толкова смъртоносен

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 23:50 от sl

# 605
За мен са ужасна отрова, налага се противогаз и са супер трайни и трите версии. Бялата нова не познавам. Peace

# 606
Благодаря, денси и sl!
То да кажа, и аз не знам все още кои парфюми са "мой тип". Досега съм притежавала около 20тина парфюма, направих си профилче във фрагрантика и взех да ги сравнявам, но май не откривам толкова общи неща. Нали сега навлизам лекичко в тази сфера и още съм доста невежа, да го наречем. Но явно при мен харесването си е доста индивидуално от парфюм до парфюм. Сега определено нямам търпение да ги пробвам, а ако вземат и двата да ми харесат, ще съм в драма. Хаха!

# 607
  • Варна
Благодаря ви sl и densi! Уж не съм експериментаторка,но не знам защо за 1ви път поръчвам насляпо и то нещо бомбесто като ви прочетох!  Twisted Evil Докато чаках отговорите ви го поръчах, ЕДП версията .

# 608
Лошо. Confused Дано ти хареса, но чакай студ.

# 609
Екстремизъм в най-висша форма.  Laughing

# 610
  • някъде под слънцето...
Благодаря ви sl и densi! Уж не съм експериментаторка,но не знам защо за 1ви път поръчвам насляпо и то нещо бомбесто като ви прочетох!  Twisted Evil Докато чаках отговорите ви го поръчах, ЕДП версията .

Ако може да послужи за успокоение, тя е най  носима и най съвременна от трите.Излезе преди около две години.
В случай, че харесваш по леки парфюми densi ти е казала изчакай по хладно време.Ако си фен на парфюми за бързо поразяване и масово унищожаване и смело напредДнес едп беше с мен на 38 градуса и не видях след мен да има трупове на купове, даже и комплимент получих и то от човек, който мърмореше когато бях с отоманската кожа, който според мен е доста по мек.

# 611
  • Бургас/Пз
Денси, благодаря за бързия отговор

# 612
 Eau des Soir имам  и споерд мен това е парфюм за по специални вечери,освен ако не работиш "графиня".Ако си фен на аромата Eau de Sisley2 ще свърши същата работа,но по меко и ежедневно.Представете си офис с 4 жени ,едната стабилно полята с  Eau des Soir ,втората с Angel на Тиери М.,третата с Хабанитите на Мол. четвъртата освен да напусне друг вариант няма.Ха ха ха

# 613
Не работя графиня (макар че много искам), но не би ми пречило да си ползвам ежедневно Eau du Soir.
Въпрос на лично усещане.
Що се отнася до силните парфюми на работа, щом мирише на парфюм (дори и най-лошия) и на чистота, няма как да е зле. Лошо става като заухае на некъпано или непрани дрехи.

# 614
Ааа за мен О дьо Соар и 2-ката нямат нищо общо. Единия е шедьовър, другия доста обикновен парфюм, че и не ми трае много.
Нося си О до Соар на работа, обаче пръскам само по два- три пъти и то леко. Най-много обаче обичам да го водя на кино, театър и особено опера. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт