След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 165

• 38 550
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Момичета - любими мои,сърдечни и любвеобилни дружки!
Толкова радост донесохте за мен в този ден не мога да ви опиша.
До мен е малката ми принцеса и вече за стотен път е пуснала слайдът на Алекс - тя на лаптопито, а аз на компютъра.
Събрах си отново всички колажи,направени с толкова вкус и любов от вас за мен.
Малко е да ви благодаря - вие сте част от семейството ми и ви обичам всичките до една - и старите и новите, и тези дето сте тук и тези дето ги няма!
Прегръщам ви и ви целувам и си мечтая това все някога да се случи отново в реала!

Наде, HugАлекс HugТанче, HugЕли, HugКети, HugПепи, HugРуми, HugМарти, HugКате Heart Eyes Heart Eyes

И днес без шапка не излизайте навън...

# 46

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИМИ!

Много здраве и късмет. Винаги си остани такава, весела и засмяна, дива и щастлива.

HAPPY BIRTHDAY, DIMI!

# 47

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИМИ!

Много здраве и късмет. Винаги си остани такава, весела и засмяна, дива и щастлива.

HAPPY BIRTHDAY, DIMI!

Уау-уау ! Хриси! Hug Hug Hug
Направо ме разби с този слайд - ама хубаво ни беше в Станбул въпреки дъжда и другите истории около пътешествието ни!

# 48
Дими, да разбирам, че няма да ме замеряш с камъни заради руската песничка на слайда  Joy Joy Joy Внучката ти е такава сладурана, че не можах се въздържа да не я сложа и нея - на баба принцесата.  Grinning

# 49
Днес ще има два репортажа за новия филм на Нургюл от снимачната площадка. Единият е по NTV в 18:10 ч. Ето линк за он лайн гледане

http://cm.ntvmsnbc.com/ServerSite/wui/NTVCanliYayin/default.aspx

А другият е по CNN Тurk в 19:30 ч.

http://www.cnnturk.com/canli-yayin

# 50
  • Велико Търново
Здравейте ЛиНки,любимки! Hug Hug Hug Hug Hug

smile3508Ето и поредното раче почерпи,Димето,лична Йълдъръм кокона. newsm10 newsm51  love001

newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДИМЕ! newsm59

# 51
  • Велико Търново
КЕИЙ smile3525,с благодарност за разкошната темичка   love001 hug

# 52
  • Велико Търново
Дениии newsm51,добре дошла сред нас. wavey

# 53
  • Велико Търново

# 54
Дименце,мила,Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве,щастие,винаги да бъдеш толкова пряма ,истинска и пред никого да не скланяш глава!

Аз няма да ти подаря цветя,защото ти до себе си имаш едно прекрасно цвете. Аз ще те поздравя с това и ще открия дискотеката!!!!!

# 55
Димииии, нали не си мислиш, че ще минеш без поздрав от един основен персонаж в нашата тема, когото винаги съм свързвала с теб?  Laughing Естествено, пазех го за десерт заедно с тортата.  Grinning Надявам се да не изпълни номера с падането, че ще е язък за хубавата торта.  Peace Grinning Постарах се да го застопоря за известно време, нищо, че е малко наклонен.  Joy Joy Joy Да ви е сладко на всички, вземайте си бързо, докато мишкът не е паднал!  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 21:35 от alex_b

# 56
Сонче HugТони Hug,Хриска Hug
Алекс Hug ама много голяма торта носи това мишле бе  Joy Joy Joy Joy Joyведнага си взимам че да му намаля товара  Joy Joy Joy Joy Joy

http://youtu.be/Z7-sjqLO5Pg

# 57
# 58
# 59
Здравейте, мили дружки, калинки-лудинки! [/b]      Hug         Hug          Hug

ДИМИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!      bouquet          Hug     

Да си все така лъчезарна, духовита, щура и винаги влюбена ( без значение в кого или какво - важно е усещането, обектът е само повод ) 

Общи условия

Активация на акаунт