След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 165

• 38 547
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Ели Hug наслаждавам се на подписа ти.

Ако все още не сте закусили, може да се присъедините към тази компания. Надявам се Алекс да сервира и кафенцето.
Хубав и усмихнат ден от мен!

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 08:07 от .Rumi

# 31
# 32
  • Пловдив
Руми, ако седна на тази маса, няма да мога да стана.

Както изглежда Синеочкото на Ени ще се снима в сериал, който е римейк на корейския “Nice Guy”. Името на сериала е “Günâhkar” (Грешница) и през новия сезон ще се излъчва по FOX. Компания ще му правят GÜLCAN ARSLAN ( позната ни от "Обикнах едно дете", "Опасни улици" - оказва се, че ще напусне безкрайната кримка) и Hazal Filiz Küçükköse ("Морска звезда").

http://televizyongazetesi.com/seckin-ozdemir-gulcan-arslan-bulus … 8172#.U74dqEDIvTo

Скрит текст:
GÜLCAN ARSLAN

Hazal Filiz Küçükköse

# 33
Добро утро и от мен! Hug

Брей че оживено е било нощес и тази сутрин тук!  Grinning Ели, ти май сериозно си решила да се коригираш и по-честичко да се отбиваш в темата.  Grinning Hug От Надето тортичка, от Таня спешъл "огнена вода" - ако я подкарам така отсега, не знам до довечера докъде ще я докарам  Joy Joy Joy Затова ще се огранича до кафенцето към закуската на Руми, а другото ще си го запазя за довечера.  Grinning

# 34
  • На юг от тук
И пак си имаме празник.

ДИМЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 35
# 36
Брей, Мама-та пак започна да ми прави номера и да не ми дава да публикувам. Дано този път се получи. А аз исках само да сложа още малко чичеци за нашата рожденичка.  Grinning

# 37
  • София
Честит рожден ден и от мен, Дими,
Пожелавам ти много здраве, също здраве на тези, които обичаш, късмет и
СРЕЩИ,  които ще ти доставят радост и щастие.

нещо не ми се получи прикачването, не знам защо

# 38
  • Пловдив
Алекс, аз кога не съм си удържала думата!  Wink

Истината е, че отвътре ми идва днес, не се налага да се насилвам. Вероятно, защото тръстиката ми е през глава.  Laughing  Laughing

Обаче настроението ми е едно такова, сускунларско. Вече няколко пъти от сутринта слушам тази песен.

Beni Vur~ Ahmet Kaya~ Suskunlar ep. 23

Кети, Кати  Hug  Hug

# 39
Добро утро и от мен!
Кеии Hugза новата  тема  bouquet
Дениии, добре дошла сред нас Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДИМИ!
Пожелавам ти здраве,щастие и много сбъднати мечти!

Слънчев ден,момичета!

# 40
Здравейте ЛиНки  Hug Hug Hug
Кеии Hug Hug Hug новата ни тема е мнооого хубава  smile3525 smile3525 smile3525Да си я напълним само с хубави новини и  емоции  smile3521

# 41
Дими Hug Hug Hug Честиит Рожден Ден миличка  Hug Hug HugДа си жива ,здрава и мнооого щастлива  smile3525 smile3525 smile3525

И понеже и ти си фен като мене на едно синеоко хубаво  момче ще го доведа и него тука да те поздрави  smile3521Я го виж как се усмихва през мъглата специално за теб  smile3521

# 42
 wavey wavey wavey wavey wavey

Горещо е:

Скрит текст:

И понеже ми се причуха Сусовете  Peace Hug

Хубав ден!

# 43
Ели Hug мерси за инфото за Синеочко  smile3521Гуги превежда името на сериала като грях или греховен smile3521.Напълно съм съгласна с пишман преводача като грях е за мен тоя човек-грях ама от ония хубавите грехове Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyКолажа с Мурат е мнооого хубав и си напълно права да си сложиш подписчето на вратленцето -като малка финна целувка  smile3521Изгледах клипчето от Сускунлар -обичам го тоя сериал бе  smile3521
Алекс HugМарти Hug,Пепи Hug,Кати HugРуми HugКети HugТанче HugХриска Hug
Марти мерси за почерпката   и за сускунларските красоти   smile3521

http://youtu.be/Mk2jjCSeUHc

# 44

Общи условия

Активация на акаунт