Любители на Котки Тема 86

• 36 130
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Браво, Аделинда  bouquet
tartalette, от какво се предполага че е пустата екзема? Thinking
Докторите казаха стрес - тя наистина много преживя,пътува със самолет в трюма...съвсем нова държава изведнъж...И с разгонването,което само по себе си е изпитание,се получи това...
Затова и заклюихме с лекарите като свърши разгонването,да отидем пак за да видят раната и да преценим кога да я кастрираме.
AdelindaHug Heart Eyes
Tartalertte, дано по-скоро спре разгонването! Споко! Все някога ще спре! Wink

# 151
  • София
Така се гледа финал на световно  Mr. Green
http://prikachi.com/images.php?images/459/7467459y.jpg

# 152
  • София
Пази го. Идвам да го крада! Heart Eyes

# 153
  • Пловдив
hahaha много е съсредоточен...

# 154
  • Варна
Ето и от нас данъка Simple Smile

# 155
  • София
Heart Eyes За какво е това боди по нея?

# 156
А моята е все в торбички  LaughingАз затова вече не й купувам играчки - тя предпочита торбички и кончета ..и разбира се моите пръсти и опашката си hahaha

# 157
  • София
Влязла е в чехъл Heart Eyes бебе..Кога бяха малки, кога станаха големи котаци. Толкова бързо растат, а са така сладки като малки пухчета /е, Ели никога не е била сладко пухче Mr. Green/

# 158
  • София
А моята е все в торбички  LaughingАз затова вече не й купувам играчки - тя предпочита торбички и кончета ..и разбира се моите пръсти и опашката си hahaha
Laughing
Влязла е в чехъл Heart Eyes бебе..Кога бяха малки, кога станаха големи котаци. Толкова бързо растат, а са така сладки като малки пухчета /е, Ели никога не е била сладко пухче Mr. Green/
Боже! За очила ли съм, за връщане в първи клас ли? hahaha Верно, че е в чехъл. Laughing

# 159
Здравейте, момичета! Hug
Отдавна не съм влизала тук, но нещо ми "изстина" бг-мама Stop
Много нови сладури видях! Heart Eyes
Добре дошли! Hug

Поздрав от Смоуки Grinning

# 160
Прекрасни котковци виждам  Heart Eyes
Късметка как може да е толквоа сладка и чудесна, искам я  Heart Eyes Heart Eyes

Ние сме на покрива пък  Laughing
http://bmb2323.snimka.bg/animals/kote.825695.33614504.big
http://bmb2323.snimka.bg/animals/kote.825695.33614505.big
http://bmb2323.snimka.bg/animals/kote.825695.33614506.big

А после и върху тръбата от печката  Laughing

Обича да е на високо явно  #Crazy

Момичета, може ли да ми предложите някакво място, от което да потърся котешка люлка или някаква висяща къщичка, за предпочитане мекичка, за Белла, ако може и да е на някакви поносими пари Simple Smile  Hug

# 161
Добро утро! О четири дни, спонтанно, без особено замисляне, в момент на страшен стрес за цялото семейство, се сдобихме със Салина-Савана Мъртимър Стрийт или накратко Спящата. Видно е от снимката, че е улична, по-скоро беше, както и, че е на не повече от два месеца. Още не е ходила на ветеринар. Само я изкъпах, четох, че не препоръчвате, но аз все пак я взех от улицата. Следих й изпражненията за глисти- няма. Ходи редовно и, простете описанието, с нормална гъстота, зарива си нуждите в двора на определено място. Как ще е у дома и дали ще свикне да ходи в тоалетна обаче?  Сега е в къщата ни и денят й минава навън с мен и децата, но ще дойде в апартамента в София ... Rolling Eyes Уж, хапва без претенции, но определено варено пилешко месо и бульон й се усладила най-много.
Тя е малко нетипично коте, поне за мен. Спи по поне 20 часа на ден, задължително легнала в някого или върху играчка на децата, държи като спи да бъде гушната, ако лежи в някого или завита през нощта. Ако усети, че не е гушната, се буди и се намества в ръката ти така, че пак да я захлупиш с ръка .... Явно й харесва да ми спи свита в гушата, но за момента котешкото й дупе, го махам от устата си, защото не съм я обезпаразитявала вътрешно. За момента не дере мебелите, остри малки нокти, но някак ... вяло. По-скоро й харесва да играе с разни кубчета или части от конструктор, които се движат при потупване с лапа. Спи, спи, спи, буди се, прави един фурористичен игрови тур от 30 минути, пие вода и пак ляга, доволна и уморена. Храни се бая стабилно и за четири дни с мен се окръгли. Сама си иска храна и ме подканя да й сложа. Научи от раз къде седи нейната манджа и дояде ли й се, идва при мен бута ме с муцуна, мяуче и тича към празната паница. Пила ли е вода веднъж, повече от същата не повтаря. Обича да играе до децата. Не с тях, а когато те игратя на пода да речем, тя да се занимава с нещо до тях. Иначе бива возена в количка, завита с одеяло. Но както казах, тя спи през повечето време и май-май, това да бъде бебе, приспивано от бутане на количката напред-назад й харесва.

Надух ви главите, но поне се записах подобаващо в темата, както се казва.

А, да и да ви кажа- голямото ми дете й откри порода.  Mr. Green То, може и да е вярно, де, защото котето идва от домашна такава, но го взехме от улицата, изхвърлено, но видимо гледано и глезено от човек.  Confused Та, породата й била Европейска котка, но шегата на страна, окраската й е едно към едно с тази от снимката от Уикипедия. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B … D1%82%D0%BA%D0%B0

# 162
Тук повечето са европейки  Heart Eyes

Котето макар и на 2 месеца, винаги ще търси топлота и майчина ласка , затова се гушка толкова
много , това е добър знак - свикнало е с теб .

За тоалетната : Котките са много умни създания , научих котките си на тоалетна от малки
просто поставих легенчето с бентонита , хванах я с лапичка и заедно риехме  Mr. Green
Първоначално Фуфи не се сещаше първите 2 дена спеше в тоалетната си, но постепенно започна
да рови и се научи . А когато се  беше родила Вики - една  малка хитруша, която гледаше майка си и  се научи бързо ,досега при новите си стопани върши работата само в кот. тоалетна или банята .

За зимата поне я приберете вкъщи , трябва да и осигурите драскала и играчки, за да не почне от
скука да съсипва  мебели , както казах на тоалетна бързо ще се научи между 2 и 7 дена .
Питай вет-а за обезпаразитяване , той ще се съобрази с тегло и възраст и ще предложи подходящи препарати .  bouquet

# 163
Явно не стана ясно Simple Smile котето си е вече домашно, само през деня като ние сме на двора, излиза и то с нас, а после се прибира и живее вътре.

# 164
  • Be realistic - plan for a miracle.

Касита, страхотна история, а името на малката е просто уникално  Laughing Да си се гледате с много любов и разбирателство.

Обожавам гушливи котета. Моето напоследък въобще не иска да се гушкаме - зимата обичаше да спи в мен с часове, но предполагам отчасти е било, защото й е било студено  Mr. Green Сега пак е миличка с мен, отърква се в лицето ми, като я гушна се отпуска и мърка, но ме търпи към минута-две и започва да се извива да избяга. Иначе сме си приятелки и много се кефя на отношенията ни  Simple Smile
По-голямата любов в момента получава мъжа ми - само като го види, се спуска към него, отърква се, качва се сама в скута му, меси по блузата му, бута си муцунката в лицето му... абеее голямо щастие!
Една приятелка ми каза, че женските котета си имали предпочитания към мъжа в семейството, докато при мъжките котета било обратното. Понякога като се изнервя, че Фрея ходи да се навира при К. а при мен не ще, го заплашвам, че ще си взема едно бебе-мъжкарче, което ще обича само мен и ще видят тогава те!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт