Любители на Котки Тема 86

• 36 138
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София и Морето от време на време
Sway, надявай се!  Mr. Green
Имам два котарака и двамата са в конкуренция за вниманието на мъжа ми. Само го чакат да легне някъде и да се качат отгоре му. Почва се едно бутане с муцуна, галене, мъркане ...

# 166
  • Варна
Касита ,прекрасна е Спящата и какво хубаво име  Heart Eyes
Поздравления за добрината.Така мило ми стана от разказа ти за новия член на семейството  Simple Smile
Дано повече бездомничета имат този късмет  Praynig
Моят котарак е на 1г. вече и още ни търси да се гушка като спи.Беше на около десетина дни,когато го прибрахме.
За ходенето в тоалетна с Лъкито съм нямала никакъв проблем.Когато започна сам да си върши нуждите му сложих тоалетната и веднага разбра за какво е и нито веднъж от тогава не го е правил на друго място.Котката във входа,обаче...свикнала е да си ходи навън в градинката.Сега има 6 бебета и е прибрана вътре.Понеже не може да излиза ходи на първия етаж  Sad
Жената,която чисти входа се видя в приключение направо.Направих една тоалетна и я свалих долу.Показах и как да рови,скрих я зад едно диванче,което си седи там и съм спокойна.На сутринта отивам-умницата преместила бебетата в бентонита,мърка,кеф  ooooh!

# 167
Момичета, моля разпространето го, нека му намерим дом. Заслужава да бъде обичан в последните си дни... пък и никой не знае, може да изкара много много повече, ако види, че има защо да живее, а именно, за да радва своят любящ стопанин https://www.facebook.com/BulgarianAnimalLiberation/photos/a.1085 … ype=1&theater  Heart Eyes

# 168
Ние сме по-добре - яде до пръсване,опапа една косерва и крокетите си за деня.
Сега спи,като сложихме лекарството.Но ще изчакаме с кастрацията.Още е кльощава и въпреки,че екземата заздравява,не е напълно добре.

Честито,Касита,за котето!''Уличните'' котки в едно 80 процента наистина са европейски.Другите за съжаление са изхвърлените персийци,сиамци и т.н. и техните наследници.
Европейска котка си е порода,нашето слънчице е така написано в паспорта си.Дори можеш и на киноложка изложба да ходиш.

# 169
# 170
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Ах, боже!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Направо се опвам до нея. Crazy Laughing

# 171
Днес бяхме на ветеринар ето го и героя

# 172
Не е моя, но е толкова смешно-сладка , че нямаше как да не я кача  Mr. Green Mr. Green  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  hahaha

# 173
Голям смях! Котето ни се оказа мъжко Simple Smile Значи е Мъртимър Селинджър Стрийт или накратко Спящия. Здрав, около двумесечен, типичен представител на европейската котка. И да питам: като им давате ъъъ пауч ли се казваше, котетата ви пощуряват ли.

# 174
  • Варна
 Joy Вярно смях със Спящия, да видим с Късметка как ще е като идем ...
Не знам дали заради пауч-а, но си щурее, не е мързелива. После поспива и айде пак. Яде само Уискас обаче, другите ги отказва  Thinking

# 175
  • Варна
Добре дошли, Касита и Спящия! Hug Много взаимна любов ви желая!
До няколко дни все пак го обезпаразтете и вътрешно. Може да има и чак като станат много, да се появят членчета в изпражненията или т. нар. оризчета(ако случайно има тения). След като дадете хапчето, до ден-два, ако има въобще паразити, ще излязат с акото. В такъв случай ще дадете още 1-2 пъти хапчета, по схема-до пълно изчистване.

Моите пощуряваха предимно след като се наядат-почваха гонки. Laughing
Не му позволявайте да драска-възпитанието трябва да е отсега. Ако пуска нокти-тикайте му играчка, или ръката да е в готварска ръкохватка.

# 176
  • Somewhere beyond the moon and stars
Много е сладък, Касита! Много да се обичате!  Hug И въобще всички - много са ви сладки душичките.

Ние на малкия днес му купихме още топки... умира от кеф. И едно чесало за нокти, макар че май не схваща особено каква му е целта и малко го е страх, че е по-голямо от него.  Laughing  Ама ще се правя на луда и ще му показвам как се чешат нокти на него, пък белким разбере. Laughing

За Уискас-а съм чувала, че веднъж като започнат да се хранят с него и не искат друго?  Rolling Eyes

# 177
  • София
Joy Вярно смях със Спящия, да видим с Късметка как ще е като идем ...
Не знам дали заради пауч-а, но си щурее, не е мързелива. После поспива и айде пак. Яде само Уискас обаче, другите ги отказва  Thinking
Пада си по джънк фууд-а Grinning
Чувала съм, че евтините храни били по - силно овкусени и затова ги предпочитали. Не знам. Пикси си променя ежедневно вкуса. Пак започна да киха и този път може би ще се наложи да й правят изследване за полипи в носната кухина.

# 178
Късметка е много сладка, красива окраска има и е много пухкава  Heart Eyes
Добре дошъл и на Спящия  Hug

Стейси има нова придобивка, котешко одеалце, специално за нея /е, купено и със задна умисъл - да не оставя повече косми върху стола, който си приватизира  Mr. Green/
Скрит текст:

# 179
Да ви представя най-големия ми помощник  Crazy Crazy

Скрит текст:

- "Това парченце тук си го объркала"

Общи условия

Активация на акаунт