Любители на Котки Тема 86

• 35 478
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Изпратихме още някой! Cry
Но такъв е живота. Спестили сте болка с решението си.
За това трябва сила и силна любов и трезва мисъл! Hug

# 556
Та ти къде си и къде е Мърти, че сте разделени?

Мъртичко е "селянче", с децата е на гости при баба им. За децата- ясно мъчно ми е, но сега си имам и трето, за което да мисля. Даже мъжът ми, противникът на котето у дома, седнал да се чуди ще се оправят ли баба, внуче и коте.  Simple Smile

Дано има повече стопани като вас. Дано.

# 557
Миличкият Тайсън...под дъгата ще е щастлив и без болка...

Мойта лигня й е топло и се въргаля а тук а там...и си е харесала столът на бюрото и се разплува там  Laughing
ЧУдя се всички котета са толкова мързеливички или аз съм уцелила някаква специална промоция..

# 558
Тарталет   bouquet

Па може и промоция да е било  Laughing ама да ти кажа, в тая жега и нашата рижава бесотия прави проучване къде са по-студени плочките - в хола или в спалнята, мисля утре една баня да й тегля, тъкмо да се разсеем малко, а и на нея малко да й охладнее, че с тоз' ангоркси косъм, едва ли й е много свежо.

Касита  Laughing милата баба! Ще се оправят, няма накъде. И аз бях против за котка, куче исках, защото с куче съм израснала, а ММ - фен на писаните, беше против второ коте, ама ... на, пусти женски инат и Бамбина си изпросих  Grinning

# 559
  • Варна
iangelova ,много мъчно ми стана за Тайсън и си поревах.Разказът ти ме върна назад във времето  Cry
Разбирам какво си преживяла и какво ти е.Желая ти да си силна и да не забравяш,че си направила всичко възможно и най-доброто за него  Hug

# 560
  • София
Много съжалявам за Тайсън!  Cry   

# 561
  • София
iangelova, моля те приеми най-искрените ми съболезнования!!!
Сега внимавай за собственото си здраве и това на близките ти, дву и четири краки. Hug Heart Eyes Hug
Направили сте всичко. Hug
След време ще си спомняш само за любовта, която сте си дали един на друг. И че тази любов никога няма да бъде забравена или изчезнала. Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Скрит текст:
"ако бях котка, щеше да ме имаш завинаги.
Дори когато вече нямаше да ме има, в съня ти щяха бродят меки лапички…
Ако бях котка, аз никога нямаше да бъда нечия котка. Но ти завинаги щеше да си моят човек. "

Последна редакция: сб, 26 юли 2014, 23:58 от MayyaI

# 562
Ох, душички - как да не ви обича човек  Heart Eyes  Hug на всички!
Майче, уж се стараем да се усмихваме, даже за разтуха разглеждахме снимките на вашите пухчета  Hug , ясно, че Рим не е построен за един ден, но се подкрепяме тука взаимно, а ММ си имаше много специална връзка с това коте. Радвам се, че си имаме Бамбина, да й се не надява човек, тоз рижав темерут взе да ни се умилква и да ни се мазни.

Още веднъж - на всички ви ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ !!! Съзнавам, че ви натоварих и на някого припомних такива скръбни случки, но искам да ви кажа, че вашата подкрепа означава много за мен   bouquet Hug Убедена съм, че моето мило момче е на по-добро място и е сред други мили животинки, а аз съм в добри ръце при вас!  Heart Eyes omm

Разказвайте какво правят вашите пухковци и пухкалани  Heart Eyes

# 563
  • София
Ще разказваме. Hug
И. Не си ни натоварила. Hug
Всеки си е спомнил за своята болка.
Така още веднъж си спомняме и почитаме любимите си същества, които вече не са сред нас. Heart Eyes Hug

# 564
Здравейте,

Чисто нова съм тук, но от както ми препоръчаха темата ви следя.

Страхотни сладури имате! Радвах се на всяка снимка!

Hug Hug iangelova  Hug  Hug  моите съболезнования за Тайсън

Та... Имало едно време чисто черно сладичко котенце с бяла точица на вратлето. За зла врага милото животинче от рано останало без мама котарана, но било спасено и дохранвано със спринцовка. И така до двадесет и шестия ден от живота си. Това е историята на малкото сладко почти едномесечно котенце, което вече е унас. Дребничко е - около  150 грама. Не знам дали е момче или момиче. Когато е будно мяука постоянно. За щастие заспива сравнително лесно, сгушено в стоплените чорапчета с ориз и загънато с котешкото одеалце.

Но когато е будно мяука постоянно.

Идеи?

Режима на котето до тук е: спи около 3 часа, събужда се с гръмовно мяукане, следват малко приказки и опити за гушкане, галене, изпишкване, разхождане, опити за масажче на коремчето, всичко това гарнирано с мяукане и мъркане... Когато съм легнала и гушкам котето програмата се разнообразява с постоянните му опити да влезе цялото в устата ми. Приготвям мляко и го изпива, от време на време промяуква докато пие мляко, иска още, а спазвам досегашния му грамаж от 3 кубика (от спринцовка) мляко фризолак на хранене...

В понеделник сме на ветеринар...

И плановете са да присъстваме в темата честичко Wink

# 565
Все още е много мъничко и търси мама. Те са като бебетата-като я няма мама и плачат за нея. И понеже вече ти си неговата мама, иска да е постоянно гушнато в теб. Веднъж бях прибрала едно много малко бебе - щом го пуснех, веднага започваше да мяука. И като го гушвах, спираше. Толкова сладко ми ставаше Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Само за няколко часа се влюбих в  него, но моят мъж не ми даде да го задържим и го дадохме. Но винаги ще си го обичам този сладур!
Чакаме снимки на малкото сладкишче Hug

# 566
El_ena, Браво, мила  Heart Eyes  Hug
При отгледани две котила в къщи да ти кажа, че понякога са на сантиметри от мама и пак плачат за нея, топлото гушване наистина оправя работата. Ветеринарите най-вероятно ще ти препоръчат котешко адаптирано мляко, но си на много-много прав път! Добре сте ни дошли с дребосъка и чакаме снимки!   bouquet  Hug  Heart Eyes

У нас днес е по-ведра обстановката - Бамбина цяла сутрин се мъчи да се намести между нас, за да се гушка и да я чешем зад ушите, после се установи, че й се играе, та сега сме забили една "въдица" между възглавниците на дивана и тя си "лови". Прекрасен ден, котешки мами! :*  Praynig   bouquet

# 567
  • София
Приеми и моите съболезнования за Тайсън. Cry Hug

# 568
Благодаря, КашмирчеHug   bouquet

# 569
Благодаря за топлия прием  Hug  Hug

снимки ще кача като направя някоя не замазана

Гушкането не работи - котенцето не стои гушнато, а мяука и се опитва да стигне някъде - по-нагоре по ръката ми, по-нагоре към главата ми, някъде зад врата ми... Бута си главата в дланите ми и се опитва да суче, масажира с малките си сладки лапички и оставя подписи по ръцете ми с малките си нокти.

Всъщност гушкането става само, ако увия котето в кърпа... и всичко е гарнирано с обилна порция мяукане и опити да се измъкне. Е, поне белите му дробчета се развиват със сигурност и изглежда жизнено.

Общи условия

Активация на акаунт