Любители на Котки Тема 86

• 35 518
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Анч ,за саксиите пробвала ли си да сложиш кори от портокали?Отвратителна им е миризмата на цитруси.Сменяй често,защото изсъхват бързо.За няколко дни ще минат мераците да рови.
За хапането по ръцете...аз започвам да се правя,че плача и ме оставя на мира.Приятелят ми обаче нарочно го заиграва така и правят истински "битки" Tired
На Лъкито му взехме бебешки фитнес.Е няма такава игра,обожава го.Вечер го покривам и се превръща в палатка-любимото му местенце  Laughing

# 541
Записах час за кастрация на Монки, вторник от 9 часа. Това е първата операция за деня и вечерта ако всичко е наред ще си го вземем. Няма да спи в клиниката.

# 542
Шийра се появи  Party Още ме обича  Hug

# 543
  • София
Казах ти Hug

# 544
Радвам се, Касиии  Hug защо да не те обича, ти нищо лошо не си й направила  Heart Eyes

Аз да си изплача мъката - днес Тайсън ни събуди с пръхтенето си, много беше зле, като парцал - залита, докато върви, издърпах го изпод една секция, изобщо не се възпротиви, беше се оцъклил от ужас, просто го виждах как го напускат силите ... Метнахме го веднага в клиниката, преди малко звънях - интубиран, на кислород, най-вероятно ще остане там за вечерта, не ми се мисли какво ще става от тук нататък ...  Cry

Знаем, че не му остава много време, но се надявахме поне да не се мъчи толкова. Категорични сме, че няма да го приспиваме, за да ни по-леко на нас и да не го гледаме в последните му часове, но как ли ще му помогне това на него ??? Милата ми душичка той ...  Sad  Cry

# 545
# 546
Дано не се мъчи много животинчето. Sad

# 547
  • София
Радвам се, Касиии  Hug защо да не те обича, ти нищо лошо не си й направила  Heart Eyes

Аз да си изплача мъката - днес Тайсън ни събуди с пръхтенето си, много беше зле, като парцал - залита, докато върви, издърпах го изпод една секция, изобщо не се възпротиви, беше се оцъклил от ужас, просто го виждах как го напускат силите ... Метнахме го веднага в клиниката, преди малко звънях - интубиран, на кислород, най-вероятно ще остане там за вечерта, не ми се мисли какво ще става от тук нататък ...  Cry

Знаем, че не му остава много време, но се надявахме поне да не се мъчи толкова. Категорични сме, че няма да го приспиваме, за да ни по-леко на нас и да не го гледаме в последните му часове, но как ли ще му помогне това на него ??? Милата ми душичка той ...  Sad  Cry

Като те чета така и ...  smile3518

Симптомите на сърдечна недостатъчност, до голяма степен се припокриват с тези на астмата.
Имах котка астматик, 2-3 пъти в годината и биеха инжекции и минаваше курс с Enroxil.
За моята беше характерно, че освен всички "екстри", много и спадаше температурата.

Вероятно сте направили всичко възможно, за да подобрите качеството на живота му, но диагнозата сигурна ли е? Правен ли е мониторинг и ЕКГ?
Ако не, потърсете второ мнение и направете изследванията в друга клиника, понеже трудно се признават грешки от лекуващи /дори и при хора/.

ПП. Дано още дълго да ви радва, независимо от диагнозата  Praynig

# 548
Милото котенце Confused

# 549
Благодаря, милички   bouquet
И ЕКГ му правихме във Варна - забравих тях да похваля, страхотен човек е доктор Михайлова, ветеринар-кардиолог, но нямаше какво да се направи, освен лекарствата, защото необходимата сърдечна операция за Тайсън в България още не се прави.

И преди малко го гушнахме за последно и му обещахме, че повече няма да го боли  Cry Очакваше го още седмица живот ... ту на кислород, ту без него (дробчетата му тотално атрофирали, с възпалени стави...) - нямаше смисъл просто да се мъчи. Няма да ви описвам цялата картинка да не ви разстройвам, но ви благодаря от все сърце на всички за подкрепата Hug Да са ви живи и здрави животинките, и вие, и семействата ви покрай тях  Heart Eyes

Оставаме си с Бамбина и с всички прекрасни спомени от Тайсън. Пък той все пак остави цели 8 бебока, на които сега плануваме гости  Heart Eyes

# 550
Приспахте ли го? Важното е да не го боли повече Sad

# 551
Милият Тайнсън.  Cry Много мъчно ми стана. Днес ми е първата вечер без Мъртичко и тази новина ме разплака съвсем. Но, iangelova, наистина за него това е по-доброто. Желая ви сили.

# 552
Приспахте ли го? Важното е да не го боли повече Sad

Да, приспахме го, ние си знаем какво ни костваше това усилие. За нас също беше важно той да не страда, защото не го е заслужил с нищо. Аз съм спокойна, че той е на по-добро място - защото това си го е заслужил.  Heart Eyes

Касита, не плачкай  Hug извинявай, че съм те разстроила ... Още колко вечери ти остават без Мъртичко? Бързо ще мине и ще се нагушкате после едно хубаво ...

# 553
iangelova,  Hug Смешно или не, но твоето котенце поне е мило шанса хуманно и без болка да си отиде от този свят. За хора с проблеми като неговите, това у нас все още не е възможно. А и съдбата ли, господ ли, както искайте го наричайте, си знае работата. изпратил е Тайсън при Хора, които да се грижат до последно и адекватно за него.   bouquet Искрено ви се възхищавам, iangelova.

# 554
iangelova,  Hug Смешно или не, но твоето котенце поне е мило шанса хуманно и без болка да си отиде от този свят. За хора с проблеми като неговите, това у нас все още не е възможно. А и съдбата ли, господ ли, както искайте го наричайте, си знае работата. изпратил е Тайсън при Хора, които да се грижат до последно и адекватно за него.   bouquet Искрено ви се възхищавам, iangelova.

Praynig  bouquet  Hug  Heart Eyes и всички други подобни емотиконки, дето не ми се търсят сега ...

Ооо, да - обратното решение би било издевателство над животното, пък за хората ... опазил Господ, съдбата или който и да е, да се стига до там. Те и във вет. клиниката / пак да кажа, Хора с главна буква/ ни успокояваха, че сме направили много неща, от които други стопани биха се отказали и биха приспали животното много по-рано, което пък изобщо не го разбирам  #Cussing out , ама ... пак казвам, да са живи и здрави всички ...

Та ти къде си и къде е Мърти, че сте разделени?

Общи условия

Активация на акаунт