Любители на Котки Тема 86

• 35 449
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Таблетките за вътрешно обезпаразитяване  отиват в приюта в Богоров.
Благодаря ви!Недоумявам как не се сетих и сама  ooooh!
 Желая здраве и щастие и за вас и за любимите мъркащи пухчета!

# 617
  • София

Супер!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А мислех, че моята е нежна с мен. Laughing

# 618
  • София
[/quote
Аз им оставям нещата в зоомагазина до Хемус, но сега хората от Богров, които правят осиновителските уикенди там, са в отпуск.

# 619
Ето и брата близнак на Янко - пернишката луда плюш

# 620
  • София
Аз пък съм наказана. Задето си позволявам да ходя по почивки, се обзаведох с напикани кецове. Crossing Arms

# 621
Аз пък съм наказана. Задето си позволявам да ходя по почивки, се обзаведох с напикани кецове. Crossing Arms
Joy

Миличката! Така е, липсваме им, когато ни няма. Други поражения?

# 622
  • София
Joy

Миличката! Така е, липсваме им, когато ни няма. Други поражения?

Моята поражения не прави, нито пикае насам-натам. Ако ме няма повече от 5-6 дни, отначало се цупи, а после й спада гласа и почва да "грачи" от вълнение. Как ще я карам занапред-не знам. ooooh!

# 623
  • Пловдив
Нещо ви бях изпуснала напоследък, но се завръщам с малко "чужд" данък - малко интернет-котки на интериорен фон http://www.prohandmade.ru/mebel-i-interier/koshki-v-interere/

# 624
  • София
iangelova, стига ми това наказание, мерси.  Laughing Иначе толкова нямаше търпение да ми се лигави горката, че беше готова да влезне под душа, само да се добере до мен.  Heart Eyes

# 625
iangelova, стига ми това наказание, мерси.  Laughing Иначе толкова нямаше търпение да ми се лигави горката, че беше готова да влезне под душа, само да се добере до мен.  Heart Eyes

Много си й липсвала, да знаеш - такава жертвоготовност  Mr. Green

# 626
Брех, хубав Лъки  Hug Heart Eyes И очите са им еднакви.

И Янко си връща, че ме нямаше - очишка пак банята. Поне преди графикът му беше през 2 седмици.

# 627
Благодаря ви за добрите думи!
Тaня67 , благодаря за линка и напътствията. Ще поровя по-усърдно, ще говоря и с мой познат, който живее в Харманли (не се бях сетила за него преди). Но наистина както ти казваш, по малките населени места ветовете са си "кравари" и котките и кучетата за тях са си... висша математика.

По-притеснителното е, че говорих с баба ми и Мишо още го няма...
 Praynig Praynig Praynig

Ветеринарите на село може да са "кравари", ама правят повече кастрации от тези в "ГРАДА". Все пак не ядете ПЪРЖОЛИ ОТ КУЧЕТА И КОТКИ.

# 628
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ще помоля да не ми крещиш. Не го казах с лошо. Израстнала съм при баба си, виждала съм ветеринар да спасява живота на крава при раждане, и на теленцето й, което бешe заклещено. Безкрайно уважавам професията, независимо в какъв тип животни се специализира даден ветеринар. (+ това до 7-мата ми година баща ми работеше точно като "кравар", в кравеферма близо до Хасково, която вече отдавна я няма.)

И може да правят повече кастрации като бройка, но не и на кучета и котки. За това се съмнявам, че някой може да спори.

# 629
Не ти крещя, но самата дума "кравар" за човек, който е учил 5 години да лекува пациенти, които не могат да говорят и да кажат какво ги боли, е обидна. По-сложна професия от ветеринарната аз не се сещам.

А кастрацията дали е на котка или прасе не се различава особено, освен по чувствата, които изпитвате към животното.

Общи условия

Активация на акаунт