Любители на Котки Тема 86

• 35 455
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И моята. Да сте си заедно още дълго време!  Hug
Ще сме заедно!!! Heart Eyes

# 601
У нас това с пишкането в обувките вече за нищо го нямаме - веднъж бях направила незаслужено забележка, половин час по-късно - точно в моите!
addicted2U най-страшното те първа предстои - трябва да ѝ изчистя ушите, че все едно картофи е сяла в тях!  ooooh! жал, ми е да я тормозя, ама няма как - момиченце е, трябва да е хубава и чистичка ... Нали довечера пак ще чупи стойки на перваза пред кварталните ергени.  Tired
Майче страшна изненада е било пътьом!  hahaha

Има ушна краста, от нея може да има черна ушна кал .

# 602
Има ушна краста, от нея може да има черна ушна кал .

Ами не е черно, жълтеникаво е и вече май сама се е изтъркала  newsm78 за това специално сме я водили, не било краста, че и аз се уплаших, покрай болното мъжко, и с нея станахме параноици, 3 дни след последното раждане я бяхме помъкнали с котенцата на лекар, защото ни се стори, че е вдигнала температура и се шашнахме да не се е инфектирала нещо. След като установихме, че е добре, лекарите ни се посмяха добродушно и казаха "е, поне се похвалихте с малките, много са сладки"  Heart Eyes

В четвъртък заминаваме на малка почивка, Бамбина ще престои при една от щерките си - тъкмо да я видим и малката как е, обичат се със собственика ѝ, дано няма изцепки.  Praynig

# 603
Много е ми е трудно да вляза и да пиша тук ...
Останаха ни 7бр таблетки за Drontal cat XL за котка над 6кг ,които вече няма на кого да дам. Тези:
http://www.amazon.co.uk/Drontal-Cat-Xl-Worming-Tablet/dp/B003083 … ds=drontal+cat+xl
Срокът им на годност е до септември 2016г.Дават се през 3 месеца по една.
Бих искала да ги подаря ,така че ако чете тук някой стопанин на коте над 6 кг  нека се свърже с мен на лични.

# 604
mamamari - дай ги на някой приют, особено Богров който се издържа изцяло на дарения
има голяма нужда от противопаразитни особено за кучета .

# 605
  • Варна
Много е ми е трудно да вляза и да пиша тук ...
Останаха ни 7бр таблетки за Drontal cat XL за котка над 6кг ,които вече няма на кого да дам. Тези:
http://www.amazon.co.uk/Drontal-Cat-Xl-Worming-Tablet/dp/B003083 … ds=drontal+cat+xl
Срокът им на годност е до септември 2016г.Дават се през 3 месеца по една.
Бих искала да ги подаря ,така че ако чете тук някой стопанин на коте над 6 кг  нека се свърже с мен на лични.
Hug
Лекарства, лечебна храна, които не ни трябват и все още са в срок, ги нося във ветеринарната ни клиника, като изрично казвам, да ги дадат на нуждаещо се коте.

# 606
  • София
Момичета,имат ли неразположение малките мъници скед ваксина?

# 607
  • София
Момичета,имат ли неразположение малките мъници скед ваксина?
Не би трябвало, ако са здрави при ваксината.
Хеван на колко стана? Дай пак снимчици. Praynig

# 608
  • София
Ще го снимаме съвсем скоро,стана на 3 месеца Heart Eyes

# 609
Нямаше ме една седмица, бях по Рила.
Оставих двамата мъже у нас да се пазят. Нищо ново - Янко очишкал банята и дораскъсал тапетите.
Гледал леглото ми и мяукал жално.

Ето го и него в любимата му поза за плашене на гълъби.

Скрит текст:

# 610
  • Be realistic - plan for a miracle.
Здравейте,

Налага ми се да търся ветеринар, който да кастрира мъжко коте на 2 години и половина, в областта на Харманли. Търсих в интернет в Харманли, но никъде не намирам клиника там.
Става дума за котето на баба ми, един красив, рижав "Гарфийлд" Simple SmileКротък, умен, изключително нежен... с най-дружелюбната натура, която съм срещала в котка. Едно много специално животно, което самО се появи в живота ни в много тежък за всички момент. Живее в село на 3-4 км от град Харманли.
В момента съм доста притеснена, защото баба ми каза, че от 3 дни не се е прибирал. Той живее вкъщи принципно, но тя го пуска свободно да си обикаля двора.
Той не е кастриран и често зачезва така, а после се прибира с какви ли не рани, ошмулен, с окапала козина... Миналата година натисках баба ми и майка ми да го кастрираме, за да спре да обикаля селото и да се кротне по време на "разгонения сезон", но срещнах отпор -- нямало къде да го заведем, било занимавка да го караме в друг град да го кастрират, а баба ми как щяла да се грижи за него след кастрацията (понеже тя е с артрит)...
Аз самата съм в София и ходя при баба ми за по 1 ден месечно да я видя. Майка ми ходи по-често, но наистина няма възможност да го заведе тя.
Сега, при последното му изчезване, съм толкова притеснена, че само да се появи, ще намеря време и начин дори с цената на проблеми на работа, и ще го заведа на кастрация.

Та, въпросът ми е... Имате ли представа дали в Харманли има читав ветеринар да го кастрира? Или някъде в околността, докъдето можем да идем с кола и да се върнем същия ден?

Ето го Мишо, в цялата му прелест...Върни се миличък!...

# 611
  • София
Какъв красавец е този Мишо!  Heart Eyes Като златен е на слънцето  Simple Smile  Дано се върне жив и здрав

# 612
  • София
Ох, милият красавец!  Heart Eyes Да се прибира по-скоро!  Praynig
Jerry F, Янко е много страшен.  Laughing Heart Eyes

# 613
  • София
Sway, много е красив!  Дано се върне скоро!  Praynig

Иначе успях да намеря 1 клиника и 6-7 имена на ветеринари в Харманли. Дори ти написах линковете и без да исках затворих прозореца и всичко се затри.  ooooh!  Та не е като да няма.  Wink Само това ми остана, защото беше последният копиран линк (мисля, че е в Харманли), а под него има клиники в Хасково:

http://spravochnik.baubau.bg/%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B … 0%B2-rid2143.html
 Laughing
Може би и Хасково ти е вариант, защото е само на 30 км, а все пак има някакъв избор. Има и друго - в по-малките населени места обикновено за ветеринарите пациенти са само кравите и овцете. Кучетата и котетата са глезотия.  Sad 

Дали в някоя от фейсбук групите не могат да помогнат с информация?  newsm78 Например да са работили с някой ветеринар от Харманли по програмите за безплатни кастрации. Или ако има някоя природозащитна местна организация, която може да ти даде препоръка?

Вижте на какво клипче на Мару и Хана попаднах. Направо му съчувствам. Дори на любимите си кутии не може да им се наслади, заради "разни натрапници" :

Hug за хубавия Янко!

# 614
  • Be realistic - plan for a miracle.
Благодаря ви за добрите думи!
Тaня67 , благодаря за линка и напътствията. Ще поровя по-усърдно, ще говоря и с мой познат, който живее в Харманли (не се бях сетила за него преди). Но наистина както ти казваш, по малките населени места ветовете са си "кравари" и котките и кучетата за тях са си... висша математика.

По-притеснителното е, че говорих с баба ми и Мишо още го няма...
 Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт