Любители на Котки Тема 86

• 35 460
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Моето дете е голяма глезана тук - и нейната ''баба'' много се грижи за нея и тя се размазва от кеф.

Сутринта се разплака от глад,защото аз не станах на време а някой ми затворил вратата тя да дойде  да ми души и пипа лицето.
Обаче ''баба'' я нахранила.

Сега си играе с торбичка.Такова тичане ,късане и врене е...

Laughing
Весел ден на всички котелюбци и котаци  Sunglasses

# 571
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
iangelova Hug съжалявам за Тайсън, мир на душицата му!  Sad

el_ena , добре дошли с мъника!  Hug
Имах един спасен сладкиш, много-много красив, Леополд. Аз го пускам вън от кашона да си поиграе и поразтича, а той просто ме превземаше  Laughing. Мяташе се на крачолите на анцуга и от там нагоре, нагоре, и докато не се покачеше на главата ми не мирясваше. Всичкото това съпроводено с прилично озвучаване. hahaha Той и на главата ми не можеше да си намери място  Laughing. А аз се оптивах да го гушкам. Като стана на два месеца и малко му намерих осиновителки, едни близки на комшийката тийнейджърки, които наскоро бяха загубили техния си котарак. Последните ми сведения бяха, че господинчото, вече 5-6 годишен  Crazy, е неописуемо мързелив, поспалив, гушкав и доста космат дундьо, който си живее като царче  Grinning. Да им е жив и здрав още дълги години. thumbsup
Топличко, адаптирано млекце на три часа, разтриване дупето с мокро памуче да свърши ония две работи и цуни-гуни, да се чувства обгрижен!  Peace Laughing

# 572
  • София и Морето от време на време
Съболезнования и от мен за Тайсън.  Бил е много обичан и обгрижван.  Взели сте много трудно,  но хуманно решение.   Hug
Когато е ясно, че заболяването няма лечение и състоянието вече е такова, че носи само болки и мъки, това според мен е най-правилното решение, колкото и да е трудно и тежко за нас хората.

# 573
tartelette - торбичките май са им любими на котките... Wink Предишният ми котарак, също като твоята глезана сладка, обичаше да си играе с торбички - запълваше много време с това занимание. И понеже ми напомни сега на последното хранене пошумолих с плик на мъничето и май му привлече вниманието, защото спря да мяука за кратко.

Да не би да съм му обърнала режима някак - през нощта беше като часовник, настроен да звъни на всеки три часа, а предпоследното му хранене беше в 8 и последното - сега...

Доста ме притеснява, че не ака - нито с мокро памуче, нито с мокра марля, нито с мокър пръст.. правя масажчета на коремчето, но до сега нито веднъж не е.. Но пък пишка обилно

profi_1   Hug - прекрасна история.. много е хубаво, че Леополд е щастливо коте при любящи собственици.

# 574
El_ena, това с изхождането им е проблем, дори да са си при родните майки. А като се сетя какъв екшън беше у нас да научим 6 бебока да "цвъкат" само в котешка тоалетна ... Чак не искам да се сещам Утре нали сте на вет? Ще ви посъветват най-добре как да процедирате с акането, а то може и за това да мяука - ако му е тежко на детето  Hug 

Ние изкъпахме Бамбина - голяма забава беше, мъчи се да се катери по стените и вратата, като разбра, че няма да стане, гушна маркуча на душ-слушалката, опули едни комбали, и така я къпахме - окачена на душа!  Joy Бързаме да излизаме, после ще дам и снимков материал!

# 575
 iangelova чакам снимките с нетърпение Wink както няма да откажа и съдействие при обучението за ползване на котешка тоалетна, когато стигнем до там Wink

Да утре сме на ветеринар, как мина днешния ден в залисия около котето - не усетих... дано така мине и нощта - безпроблемно и тихо..

# 576

Еееееето ни отново след рекламите!  hahaha Този поглед си го преведохме като "Аз само да изсъхна, как ще ви препѝкам обувките"

# 577
Ооооо, каква сладурска снимка Heart Eyes Обаче не ми изглежда чак толкова изпплашена - явно защото най-страшното е минало Crazy

# 578
  • София

Еееееето ни отново след рекламите!  hahaha Този поглед си го преведохме като "Аз само да изсъхна, как ще ви препѝкам обувките"

А моята тинейджърка никога не ми препикава обувките. newsm78
За сметка на това, непрекъснато играе с тях и ги гушка.
Днес, като минах 20 м пеша и единия сандал се разпадна. Rolling Eyes
Голяма игра ще да е била снощи... hahaha

# 579
У нас това с пишкането в обувките вече за нищо го нямаме - веднъж бях направила незаслужено забележка, половин час по-късно - точно в моите!
addicted2U най-страшното те първа предстои - трябва да ѝ изчистя ушите, че все едно картофи е сяла в тях!  ooooh! жал, ми е да я тормозя, ама няма как - момиченце е, трябва да е хубава и чистичка ... Нали довечера пак ще чупи стойки на перваза пред кварталните ергени.  Tired
Майче страшна изненада е било пътьом!  hahaha

# 580
  • София
... Нали довечера пак ще чупи стойки на перваза пред кварталните ергени.  Tired
Майче страшна изненада е било пътьом!  hahaha
Те, ергените ще я вземат и мръсничка. hahaha hahaha hahaha
Изненада си беше. Добре, че бях с колата. Laughing

# 581
Хмммм, защо са й мръсни ушичките newsm78 И аз да съм, и аз я вземам, дори и с мръсни уши!!! Heart Eyes Mr. Green

# 582
Монки като бебе също беше с мръсни уши. Опитах да почистя, безуспешно и го оставих така. След време ми направи впечатление ,че са му супер чисти. Нито веднъж не съм го видяла да ги чисти. Thinking Даже успява и очите да си почисти сам / не всеки път де/. Да припомня ,че е персиец. Скоро ще пусна снимки. Heart Eyes

# 583
Хмммм, защо са й мръсни ушичките newsm78 И аз да съм, и аз я вземам, дори и с мръсни уши!!! Heart Eyes Mr. Green

Ами ушна кал някаква си, питали сме си докторите - напълно нормално било, ама пък сега като се загледах - сякаш не е толкова мръсна, май няма да ѝ го причинявам, на себе си също.  Whistling

Майче - че аз да няма да им я давам  Laughing

Vela - давай да го видим момчето!

# 584
  • София
Моите и двете са с големи уши и произвеждат много ушна кал. Чистя ежеседмично с тампон на Пикси и с клечки за уши на Ели. Има специални лосиони за почистване на ушна кал. Не им е любимо занимание и сама не бих могла да се справя, но мъжа ми държи, аз бъркам в ушите. И двете обаче нямат косми в ушите Peace

Общи условия

Активация на акаунт