Любители на Котки Тема 86

• 35 497
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Ами отмени часа за кастрацията напр. , а когато излекувате екземата ще запишеш нов  Peace

# 91
Липса на Б12 гадна и сериозна работа,интересно как са я установили ,  уж веганите страдали от нея  newsm78

# 92
Сложихме го профилактично..защото ми се накараха как я храня с нисък клас храна,тоест тъпкана със соя.Тя сега е в доста окаяно състояние -както при всяко разгонване.Да си призная,купувам на ''детето'' храна от супермаркета...защото ми е по-лесно Embarassed
Сега купихме храна от ветеринарите - мирише съвсем различно и дори и в това си състояние,Багира хапна.

Прави сте,ще отменя часа - така или иначе се страхувам че няма да е приключила с разгонването,а и екземата показва,че й е паднал имунитета.По-добре да се стегне и тогава.

# 93
Според мен лекарите можеш да питаш , кога да кастрираш , но аз лично бих кастрирала при тези които лекуваш , за да ти обърнат достатъчно внимание и е да не те гледат на криво  , няма как да го скриеш .

# 94
Според мен лекарите можеш да питаш , кога да кастрираш , но аз лично бих кастрирала при тези които лекуваш , за да ти обърнат достатъчно внимание и е да не те гледат на криво  , няма как да го скриеш .
Днес питах - доктор Лалев ни прегледа днес и като говорихме за разгонването,той каза че е най-добре да е приключила.Отделно също да изчакаме да завехне екземата,тъй като ако не се оправи,ще трябва да й се слага ваксина.Но сега като слагахме лекарството,ми се струва че е по-добре.
Май ще се доверим на Ситивет,прочетох много из нета - има добри мнения,а и днес ми хареса как се държаха с моето екземирано диваче  Laughing

# 95
  • София
Тук не мога да се съглася.  Peace
Моля ви! Как да нямат ?!?

# 96
  • София
Koтките няма усещане за високо .
Моля ви, как да нямат?

# 97
# 98
  • София

Днес питах - доктор Лалев ни прегледа днес и като говорихме за разгонването,той каза че е най-добре да е приключила.Отделно също да изчакаме да завехне екземата,тъй като ако не се оправи,ще трябва да й се слага ваксина.Но сега като слагахме лекарството,ми се струва че е по-добре.
Май ще се доверим на Ситивет,прочетох много из нета - има добри мнения,а и днес ми хареса как се държаха с моето екземирано диваче  Laughing
Естествено, че е по-добре да не е разгонена.
Ако екземата е на място, където ще се "реже" в никакъв случай, не приемайте операция! Peace
Но, ако е на друго място, какво му е съображението на д-р Лалев??? Тя, екземата, в зависимост от какво е причинена, може да продължи ен брой месеци! Peace  

# 99
  • София
Е, сега ако ще си цитираме статии от журналисти, дето са видели котка само на картинка -това е друг въпрос. Peace

# 100
Айде сега пак кардинални изказвания .Чудя се за елементарни неща , защо изказванията ми се възприемат като радикални и накрая се окажа права. Котките не могат да преценят, на дърво ли са /височина безопасна за тях/ или на 9 етаж / височина опасна за тях /. Забелее ли се в нещо пада , край . Няма какво да го дъвчем и обсъждаме . Това намерих да докажа, че съм права , това давам , друго за сега не мога да намеря, което не значи ,че не съм права. Доказателствата са хиляди котки паднали от тераси и прозорци. Ако вашата не е паднала ОК , може и никога да не падне , може и утре да се узтупка. Точка .

# 101
  • София
adelinda, не обичам да споря. Peace Всеки има свой собствен опит.
Котките по най-различни причини могат да паднат от тераса. На мен ми се е случвало 4 пъти: след като котка е гонила птица, или защото я привлича нещо на другия балкон.
Това съвсем не означава, че нямат чувство за височина.
Пример: моята котка до като беше "млада" скачаше на безумни височини. На 13 г г, като я взема на ръце и излеза на балкона, който е остъклен от всякъде, трепери от страх, до като не се подпре с лапи на остъклението. Като я водя при моя приятелка, която е на 1-я етаж, излиза съвсем спокойно. Сама или на ръцете ми. Иска ми се да потвърдя думите ти, но практиката ми показва други неща. Не само със сегашната ми котка. Peace   

# 102
Думите не са мои , само цицат Далече не съм толкова умна , нито пък опита толкова богат  за скромния ми живот. Да и моята котка трепери като я държа на прозореца, не го прави ако седи сама, няма ми толкова доверие , колкото на нея си , ако ще говорим с опит.

# 103
  • София
Димите не са мои , само цицат Далече не съм толкова умна , нито пък опита толкова богат  за скромния ми живот. Да и моята котка трепери като я държа на прозореца, не го прави ако седи сама, няма ми толкова доверие , колкото на нея си , ако ще говорим с опит.
Peace

# 104
  • София
Айде сега пак кардинални изказвания .Чудя се за елементарни неща , защо изказванията ми се възприемат като радикални и накрая се окажа права. Котките не могат да преценят, на дърво ли са /височина безопасна за тях/ или на 9 етаж / височина опасна за тях /. Забелее ли се в нещо пада , край . Няма какво да го дъвчем и обсъждаме . Това намерих да докажа, че съм права , това давам , друго за сега не мога да намеря, което не значи ,че не съм права. Доказателствата са хиляди котки паднали от тераси и прозорци. Ако вашата не е паднала ОК , може и никога да не падне , може и утре да се узтупка. Точка .
особено като видят нещо летящо и забравят къде се намират. Никога не оставям прозорци и врати на терасите отворени. Гледат само през затворен прозорец. Много ме е страх да не паднат или да не избягат и за мен това правило е като закон.

Общи условия

Активация на акаунт