Любители на Котки Тема 86

• 36 130
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • София
В Лидл често пускат хубави неща за дома, за градината. А тази седмица ще предлагат аксесоари за домашни любимци - играчки, гребени, постелки ...

Да ви кажа, че имам паничките за хранене. Ужасно дрънкат докато се храни котето. Предупреждавам хората, които се дразнят от подобни шумове. Аз съм я махнала от употреба.  Laughing

# 136
Ето ни и нас най-накрая. Нещо бях болна и не можах да се включа по-рано.
Янко на терасата, понеже му е жега и на леглото отваря едно оче,че го притеснявам
Скрит текст:

Днес по път за един магазин наблизо видях в един магазин, неработещ от  5-6 месеца, 3 рижавки котенца на около 2 месеца. Бяха добре охранени, сресани. Явно се грижат за тях. Да не ги мисля милите. То том няма и кой да питаш.

# 137
Здравейте!
Ние все още сме много разгонени.Жал ми е много да я гледам така  Sad ,но поне екземата заздравява.
Горкото ми коте ,само и повтарям как като се свърши,ще я кастрираме и това ще престане.
Вече 8 дни е така.Имам чувството,че това й е най-дългото разгонване ...

Иначе за информация за кастрациите - в Ситивет ни дадоха цена 70 лева за всичко за женско коте.

# 138
На Янко коремчето какво е къдравко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Голям чаровник е Hug
tartelette, дано да й минава екземата по-скоро и да е здравичка и с имунитет за предстоящата операция Praynig

# 139
На Янко коремчето какво е къдравко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Голям чаровник е Hug
tartelette, дано да й минава екземата по-скоро и да е здравичка и с имунитет за предстоящата операция Praynig
Благодаря!
Аз подозирам,че екземата не е само заради стреса,ами и заради разгонването...Днес я видях,че хапва малко.Иначе тя почти не яде,като е в това състояние.Дори баща ми й е взел някакво делукс пастетче,но няма да й го давам сега.Няма да го погледне,докато не се свърши с това.
Не знам как да й вдигна имунитета,като тя не яде Sad

# 140
А вие записахте ли час за кастрация или ще чакате да излекувате напълно екземата?

# 141
addicted2U Hug

# 142
А вие записахте ли час за кастрация или ще чакате да излекувате напълно екземата?

Имахме час принципно за вторник,но го отменихме.Ще изчакаме малко за да мине и екземата и разгонването.Изпосталяла е ужасно.
Сигурно краят на тази седмица ще можем да приключим с всичко това.

# 143
tartalette -  Не се притеснявай ,  просто трябва да проявиш търпение .
Много внимавай с прозорци и врати , дори и кротушка да е - ''Дивото зове'' ,  дано и екземата мине
бързо . Praynig

# 144
  • Варна
tartalette, едно по едно! Hug
За мен е много важно при планирана операция котката да е здрава!

Според мен трябва да се въведе задължително маркиране на кастрираните женски котки-дали ще е чип, дали ще е рязване на уше! Толкова ги обичам пустите му котки, че постоянно мисля за евентуалното някога. Ами напълно възможно е добре гледана женска да попадне на улицата, да има късмет да я намери някой добронамерен и да я прати на кастрация пак. Току що прочетох за отворени котки, които все пак са били кастрирани някога! ooooh!

Според мен не би трябвало да се допуска нерязане на ушенце при кастрация при безплатно кастриране.
А ако на някой му е толкова важно за ухото, да намери начин да събере пари-това е грижа.

# 145
Моя приятелка развъждаха и им се свидеше да дават за касртации , с 2 женски , ту даваха накрая едно котило хвърлиха. Примолих се на общината, че дойдоха хората и и ги кастрираха , те полу/дворни  . Резнаха ушите, и малко се намръщиха , но цикъла постоянен от нежелани котенца спря. Много съм благодарна на докторката   bouquet Heart Eyes  bouquet

# 146
  • Варна
Аделинда,  bouquet

# 147
Браво, Аделинда  bouquet
tartalette, от какво се предполага че е пустата екзема? Thinking

# 148
Браво, Аделинда  bouquet
tartalette, от какво се предполага че е пустата екзема? Thinking
Докторите казаха стрес - тя наистина много преживя,пътува със самолет в трюма...съвсем нова държава изведнъж...И с разгонването,което само по себе си е изпитание,се получи това...
Затова и заклюихме с лекарите като свърши разгонването,да отидем пак за да видят раната и да преценим кога да я кастрираме.

# 149
Охх, милата душичка!

Общи условия

Активация на акаунт