Любители на Котки Тема 86

• 36 294
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
А, не всички са мързеливци. Моят е вече на 2 год и 2 мес. и още е страшно игрив и активен. Тичаме, тичаме, гониме играчки, няма умора. Но това всъщност е много приятно. Голяма занимавка е.
За да не драска мебелите (особено кожени) му купете непременно драскалка, а мебелите пръскайте по ъглите известно време със спрей за отблъскване.

# 241
Мира, не се притеснявай за Късметка! Аз цяла година страдах от мисли, че на Янко му е тясно у нас. Та ние имаме тераса, стая, кухненски бокс и баня. Ама ето си го - палав, пъргав на година и половина вече. Повече спи сега, ама си пощурява по веднъж на ден.

Брех тези тапети около едната врата не мога да ги опазя - 4 път лепя парче. Голям зор да се качваме точно до тавана от там.

Ние си имаме график нощно време. Янко заспива сега лятото под някое легло, иначе спеше до мен на леглото. В 3.00 като моят приятел се размърда да си прави кафе моментално отива при него и почва едно бутане с глава, едно мъркане, като почнат да го галят кротва тихо върху гърдите му, така че да не може да пие кафе.
В 6.00 историята се повтаря при мен. Но ако и двамата сме будни почва едно колебание при кой да отиде и обикаля почетно и двамата Laughing

# 242
Добро утро от мен и Късметка Simple Smile

Писаната расте с дни, стана една щурава и хапе все по-силно  Crazy
Замислям се да я дам на един приятел с къща. Ще мие мъчно, но мисля че тя се мъчи тук, няма де да се набяга като хората.

Период ли е това щуреене или характер, как мислите?
И според мен си е период това, котето е малко още - иска игра, любопитно е, разучава. Нашата вече е на около година и пак си беснее.
За да не хапе си има начини - трябва да разбере още от сега, че това не е позволено. Котките бързо се научават кое може и кое не. Високо и силно НЕ върши работа в повечето случаи.

Ако все пак решиш да я дадеш да расте в къща с двор, е добре да бъде кастрирано  Peace

# 243
Данък :

Скрит текст:
Фуфи - тюлен

- Фуфи маймуна  Laughing

# 244
О0о, добре че мойта е още малка и не е открила маймунските си способности Simple Smile
Много як тюлен си имаш Heart хаха

# 245
Благодаря за коментарите за Дара! Много сте мили! Hug

Късметка и Дара наистина си приличат.  Shocked

Дара е палава, много игрива, беснее, катери се, хапе ръце и крака, яде листата на цветята, но сме в период на дресировка.  newsm78 Mr. Green
Мисля, че е малка все още, играе ѝ се и го намирам за нормално. Майка ѝ е съвсем кротка и спокойна. Мисля, че с възрастта ще се кротне.  Twisted Evil

Спа при нас първите две вечери- няма наспиване. В три се събужда, хапе, ближе ми косата, главата, бузите, катери се по нас, драска половинката по гърба. Сега спи в кухнята, оставям банята и терасата отворени.  Peace Да дивее, ако иска.

Вчера вечерта, докато си играеше, отидох към банята и цялата беше наежена, настръхнала, викнах кротко  и благо, уплаших се да не ми скочи. Нормално ли е?? Предолагам, че беше такава заради лудорията преди това.  newsm78

# 246
kisha -  Не ,  не се тревожи  рано или късно ще си покаже магариите  Mr. Green

Анч - Нормално е , мойта Фуфи е над 3 години и още се ежи , търчи и дивее безпричинно, това поведение вече не ми прави впечатление , просто  ако не искаш да ти пусне кръвчица по-добре не я закачай  Mr. Green Хаби излишната и енергия с игра или купи механична - движеща се мишка .

# 247
  • София
Е, добре, де, моето бебе и сега е абсолютен мързеливец, а като порасне и го кастрираме, то явно ще се срасне с някоя мебел.  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha

Каси, йода е йодова тинктура, т.е. йод в спирт. Не мисля, че трябва да мажеш йод+спирт(ако съм те разбрала правилно). Ще си изсушиш много кожата.  bouquet Peace

Скрит текст:
Ето ни и нас. Да не ни забравяте. Wink

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 18:20 от MayyaI

# 248
Може ли от едно ходене до тоалетната/ чиста , измита / до мирише? newsm78 Ама много мирише.

# 249
  • София
Може ли от едно ходене до тоалетната/ чиста , измита / до мирише? newsm78 Ама много мирише.
Май не е нормално. newsm78 Някаква промяна в поведение?
Каква тоалетна ползвате? И кое мирише? Голямото или малкото ходене?

# 250
Ако котето е мъжко, некастрирано и над 5 месеца ще мирише и още как  Mr. Green

# 251
  • София
Оххх, тя моята е женска, а така смърди по малка нужда. ooooh!
Още от "бебе". Laughing

# 252
Още от "бебе". Laughing

Зависи с какво я храниш , аз храня с  месо и понякога среден/висок клас гранули и докато
не си навреш носа в тоалетната нищо не усещаш . Mr. Green

# 253
  • София
Още от "бебе". Laughing

Зависи с какво я храниш , аз храня с  месо и понякога среден/висок клас гранули и докато
не си навреш носа в тоалетната нищо не усещаш . Mr. Green
И аз й давам месо, кашкавал, сирена, риба, но винаги иска и гранули. Преди на РК, сега се е "влюбила" в "кото...", забравих им името, но съм писала за тях. Пак е висок клас. Peace

# 254
Ако котето е мъжко, некастрирано и над 5 месеца ще мирише и още как  Mr. Green

Задължително ли? И какво е спасението освен редовно чистене? Само кастрацията ли?

На моето момче да давам ли гранули? Да рискувам ли изобщо дори и с висок клас или да давам от солетите за чесане на венците, които между впрочем са подути от растящи дъвкателни зъби, а предните централни са миниатюрни все още.

А и каква тоалетна купувате? Не ми препоръчаха силиконовата и аз взех обикновена, отново по съвет, Бенто май се казваше.

Общи условия

Активация на акаунт