Любители на Котки Тема 86

• 36 296
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
vip_pl - Изгледай няколко епизода на My cat from hell по Animal Planet .

Вероятно си допуснала грешка в запознаването им , не е установен ''ред'' а мацката иска
да командва . Ако още има мерак за игра у нея опитай се и двамата да ги заиграеш , трябва
да са заедно за да свикнат . Като намерихме Томчо и мойта му хъскаше много, а той беше бебчо,
но някак си се разбраха и сега тя командва успешно , той няма 2 години и е много игрив и като
започне с по-грубите игри и започне леко да ме ръфа , тя веднага се намесва и му перва един
шамар , а той горкият става по-нисък от тревата  Laughing

# 271
  • Плевен
Благодаря Ви за посрещането момичета   bouquet
Когато взехме Сашко, беше на 40 дена. На третия ден вече го къпеше и гушкаше, дори му даваше да суче. Всичко започна след нейното разгонване, което беше много страшно, дори избяга по терасата в съседния блок и се наложи да викаме " Гражданска защита ", за да я свалят. Незнам кастрация дали ще реши проблема  newsm78 А и малко ме е страх предвид възрастта и.
Тя е 100 % глуха и с говорене няма да се получи. На нея дори и се радвам повече, първо в нейната купа сипвам храна, той стои и чака. Почти винаги лежи върху мен, когато съм седнала, а той е на земята.
Не ми се мисли, ако и той започне да и отвръща, защото вече е по-голям от нея, а има да расте още.

# 272
А Сашко кастриран ли е?

# 273
  • София
Благодаря за успокоителните думи. Аз така и като родих второто дете се чувствах- като в небрано лозе.  Mr. Green Усещам, че се поокопитвам вече и след първоначалната еуфория от имането на котето, последвало от миг депресия, сега си връщам самообладанието.

viv_pl, опит с котки нямам никакъв /почти/, но не мога да не кажа, че са наистина красиви животни, и двете.
Ако ти пусна снимки на стария ни диван ще ти върна депресията Mr. Green

# 274
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
viv_pl, добре дошли със Снежинка и Алекс   Heart Eyes Heart Eyes Hug

Кастрирай, не се чуди! На 7 годишна възраст не е късно да я кастрираш.  Peace
Нищо чудно, ако последното й разгонване е било тежко да има някакви други проблеми, така че не се мотай, а отивайте при вет възможно най-скоро.
Малкият като почне да ти маркира къщата и прави бели там където най-малко очакваш бързо-бързо ще се подсетиш и за неговата кастрация. Peace

# 275
  • Плевен
А Сашко кастриран ли е?

Не е кастриран все още, и започна да си показва възмъжаването върху на детето ръката. Незнам дали ви се е случвало, хапе я и я обкрачва.

Той е сигурен, че другия месец е под ножа, но за нея се притеснявам. Но както каза profi_1, може и да има друг проблем.

# 276
Ако котето е мъжко, некастрирано и над 5 месеца ще мирише и още как  Mr. Green

Точно ,на 7 месеца е. Забелязах от около месец ,че миризмата на урина му е станала по- остра. Не е кастриран още.

При нас силикона не сработи. Монк не го хареса и категорично отказа да си влезе в тоалетната. Сега го бъркам с бентото, няма да го хвърлям я.

От два дни е на пилешки воденички и е на седмото небе от щастие. Преди малко си похапна доволно пица с шунка. Открихме ,че обожава кетчуп. Абе шантаво коте. Налита на човешка храна. Laughing

Последна редакция: пт, 18 юли 2014, 14:48 от vela

# 277
Здравейте,момичета!
Да попитам:с какви четки сресвате козинката на котаците?
И още един въпрос:как събирате космите по диваните?Аз мъча с прахосмукачката,но....търся някаква четка...Знам ли...Че да бръмча през час ми се вижда глупаво  Tired
На моя сладур козината пак му пада много...И съм изпаднала в транс  Whistling

# 278
Здравейте,момичета!
Да попитам:с какви четки сресвате козинката на котаците?
И още един въпрос:как събирате космите по диваните?Аз мъча с прахосмукачката,но....търся някаква четка...Знам ли...Че да бръмча през час ми се вижда глупаво  Tired
На моя сладур козината пак му пада много...И съм изпаднала в транс  Whistling

По диваните нямам много. Толкова му е топло ,че само спи на ламината или на плочките. Laughing Ще купувам фурминатор ,и на Монк му пада много козината . Ама то няма как при персийците козина бол.
Ако някой предложи алтернатива на фурминатора ще съм доволна. Милото днес гледаше някакви гребени в Лидл, но не посмях да купя. Скъп е фурминатора , и с една приятелка ще си направим партия, и тя е с персиец.

# 279
  • Be realistic - plan for a miracle.
Наистина е скъпичка инвестиция, но напълно си заслужава - без него потъваме в косми до ушите, въпреки, че Фрея е късокосместа. 2 пъти седмично старателно ресане и - я видя косъм, я не. Да не говорим, че липсват опитите й да си изплюе червата - с едно звучно "хъъъъъъъъъ!" се опитва да плюе космени топки, не че някога е успявала, но ако не е Фърминатора, все някога ще ни възнагради с някоя изненада на пода... Tired

# 280

Е, ти ме успокои.

# 281
  • София и Морето от време на време
Ако котето е мъжко, некастрирано и над 5 месеца ще мирише и още как  Mr. Green
... Открихме ,че обожава кетчуп. Абе шантаво коте. Налита на човешка храна. Laughing

Хаха ... Преди 10-11г оставяме Чочо на съседката да го храни, ние за 15 дни на море. И всяка вечер звъним да питаме как са. И едната вечер получаваме следното оплакване: "Купих му консерва риба в доматен сос, сипах му я и да яде, докато пуша една цигара. Като влизам какво за видя: омел доматения сос до капка, риба - изобщо не я докоснал. Каква е тая вашата котка???"

# 282
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Силвестър обожава доматения сос на рибните консерви. Направо откача, като докопа нещо такова. Последния път изблиза доста от доматения сос и на една консерва боб, която бях отворила. Crazy В мига, в който я надуши, вече се беше метнал при мен на кухненския плот и виеше неистово, докато се опитваше да ми я измъкне от ръцете.  Joy Накрая като по-умна отстъпих и му отлях от соса в неговата си паничка да си го ближе. На всичкото отгоре консервата беше от долнопробните и доматения сос по-скоро ми приличаше на менте кетчуп, ама на него си му хареса.  hahaha

# 283
  • Варна
Още котки дошли! Добре дошли! Hug
Ще помоля само за по-често показване на снимки, че се замотах кой кой е. Mr. Green  Flutter

Когато някоя от моите си е наумила да прави беля, много възпитателно действа като я подгоня с вестник!  Mr. Green
Освен изброените възпитателни мерки, не забравяйте и да подрязвате ноктите. Връхчетата, беЗ да навлизате при живеца.

# 284
  • София
Добре дошли на новите котки. Hug
Аз на моята само като вдигна показалец и бяга и се крие.
Не, че не прави калпазанщини.
Скрит текст:
Ама мен ме знаете: бой, бой, бой с пръчката и после строг тъмничен режим. hahaha
Сега да не ме вземете на сериозно! Laughing Шегичка от преди.
viv_pl, две котки никога не съм имала. Знам от вет, че и при тях едни са доминиращи, други-подчинени. Няма как, трябва да кастрираш поне мъжкия, защото скоро ще си имате бебета. Peace

Е, ти ме успокои.
Аз пък мога да пусна снимки на новия диван и креслата. С цел депресия. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт