Лятото дойде,Януарчето в мама си расте 4

• 24 658
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро!
Диди, дали би било удачно да отида със сина си, или ще е по-добре самичка?
Може да си чукнем среща някъде, тъкмо да се запознаем Simple Smile
Любов, честити сини гащи! От какво може да е тази бяла точица?  newsm78
И аз бих искала да знам къде си прави ФМ и за какви парички Simple Smile

Добро утро и от мен  Hug

Не виждам какъв е проблема да си със сина си. Обадих се на посочения тл. за контакт да уточним дата, че пише четвъртък, а 27-ми е неделя, и се разбрахме с момоичето да се чуем слеобадем да ми потвърди кога точно ще бъде срещата.

Разбира се, че ще се видим преди това, само да не се окаже четвъртък 24-ти, че ме няма в София Sad

# 376
Здравейте днес бях на ФМ всичко ни е перфектно освен една бяла точица на сърцето, посъветваха ме да ида на биохимичен скрининг и май ще ида за да съм по спокойна. Може ли да ми кажете колко пари беше в майчин дом?
А относно пола ще е момченце, калпазанина много риташе в началото, след това се прозяваше и накрая си захапа пръста  Grinning.

Аз ходя на ФМ само ри Иван Сигридов, к-ка Малинов. Това е най- добрия д-р ( за мен), искрено го препоръчвам, особено ако се съмнявате за някакъв проблем. Той на всеки преглед прави ФМ, нищо, че е само ЖК например. Не виждам как БХС ще вдигне облаците в ситуацията с бялото петно на сърцето, д-ра се съмнява в генетичен проблем ли? Според мен се консултирай със Сигридов,  по- добър е от Марков.

Цената на прегледа е 50лв, за консултация.

# 377
Здравейте днес бях на ФМ всичко ни е перфектно освен една бяла точица на сърцето, посъветваха ме да ида на биохимичен скрининг и май ще ида за да съм по спокойна. Може ли да ми кажете колко пари беше в майчин дом?
А относно пола ще е момченце, калпазанина много риташе в началото, след това се прозяваше и накрая си захапа пръста  Grinning.

Аз ходя на ФМ само ри Иван Сигридов, к-ка Малинов. Това е най- добрия д-р ( за мен), искрено го препоръчвам, особено ако се съмнявате за някакъв проблем. Той на всеки преглед прави ФМ, нищо, че е само ЖК например. Не виждам как БХС ще вдигне облаците в ситуацията с бялото петно на сърцето, д-ра се съмнява в генетичен проблем ли? Според мен се консултирай със Сигридов,  по- добър е от Марков.

Цената на прегледа е 50лв, за консултация.

Аз ходих при Павлова, за бялото петно ми казаха не било притеснително, но ме съветва да си направя БХС за да изключат съвсем да има генетичен проблем, по принцип не съм се стряснала защото ако имаше проблем нослето нямаше да е нормално тила също, но въпреки това мисля да го направя БХС

# 378
Не съм я чувала,но няма значение. Направи го, но това е само оценка на риска основно за Даун и още няколко подобни. Според мен ФМ е по-важна. Може пък нещо да не се е виждало добре, ехото 3д ли беше или 4д? Писах ти за този д-р, защото той се занимава само с фетална морфология, т.е. много добре вижда и действа адекватно. Сигурна съм, че всичко ще е наред, каквото и да правиш Simple Smile.

# 379
  • хасково
Здравейте,мами!
 Честито на всички узнали пола на бебчетата, аз съм на ФМ на 24.07 ,живот и здраве, дано съм добре,че първата дата я отложихме, наложи се да вляза в болница заради повръщането. При мен няма отшумяване, ужасно е това гадене 24 часа. Момичета, знам че греша, но не пия фолиева киселина да съм изпила 5 таблетки, много ми е лошо от всички лекарства, лекаря ми се кара но не мога да поема нищо през устата. Искам да ви попитам нещо за болничните, на колко дни имаме право и 45 -то дни отделно ли се включват, обадиха ми се от човешки ресурси и а шефа ми настоява да не се връщам на работа,за да могат да си вземат човек по заместване,сега ми е толкова зле че не ми се мисли за работа, но ако се почувствам по- добре, предпочитам между хората, но така поставен въпроса нямах избор. Сега се притеснявам дали ще ми стигнат болничните, до тук съм ползвала 56 дни до 09.08

# 380
Здравейте,

кой беше писал, че ще прави втория БХС и после амнио., ако се наложи newsm78 сега има нови неинвазивни тестове, които дават 100% точност, но в БГ са доста скъпички.

За Сигридов и аз съм чувала само хубави работи, но много се чакало за час при него. А и аз мислех, че се занимава само със забременели от АРТ? Той не беше ли преди при Стаменов в "Надежда"?

Станкова82, ти си поемаш риска за фолиевата, иначе за болничния имаш право на 180 дни, а тези 45 преди раждането са отделно.

Приятен ден от мен

# 381
За ФМ аз ходих при д-р Арабаджикова и останах доволна . Цената на прегледа е 40 лв. Simple Smile

# 382
За ФМ аз ходих при д-р Арабаджикова и останах доволна . Цената на прегледа е 40 лв. Simple Smile

Тя във някоя болница ли е, че е толкова евтино?

# 383
Здравейте на всички бъдещи и настоящи мами smile3525
Аз бях три дни в болница, отидох на друг лекар д-р Динов от Благоевград, тук много хора му се доверяват и той ме попита имам ли болки, казах леки от време на време ме прерязва в яйчниците, казах му за течението, което беше с миризма еднократно, попита ме какво пия- казах дуфастон, магне B6 и фолиева. Гледа в монитора и каза бебето има пулс, но изостава със седмица и половина, имаш рискова бременност и контракции трябва да влезеш за наблюдение. Бях само на папаверин и ношпа инжекции, взеха ми кръв, на 3ти ден ми опипа корема и каза всичко е наред можеш да си ходиш и не ме погледна на ехограф. Сега съм ужасно притеснена и не знам къде да ходя на претглед и кога и какво да си мисля. Sad

Стаси, потърси спешно лекар в София ако имаш болки и не се колебай ,защото явно този в Благоевград е не е в ред.Ако си в 13 седмица бебето вече е с плацета и не би трябвало да имаш много сериозни тревоги- да опъване и болка -това е нормално - матката се разтяга, но ако имаш съмнения отиди в Софиял Пиши ми на лични да ти припоръчам някого.

# 384
мами, ама тая среща е стара? пише 2013? и аз искам да се вклча

# 385
Здравейте мами и от мен. Отдавна не съм писала, но ви чета ежедневно с голям интерес. Бяхме на море и сега на работа  Sad
Иначе , относно ходенето до 00 през нощта съм дежурна, поне по 2 пъти.
За кремовете, аз ползвам Мустела, една приятелка ми го препоръча.

Искам да попитам маамите забременели ин витро, къде ходите на прегледи, при този който ви е правил ин витрото ли? И колко често ви вика на преглед? Аз ходя при моята лекарка в Щерев, но имам чувството, че е доста заета и няма време да обръща достатъчно внимание. Чудя се дали да не я сменя, също така ме вика на около месец, ако не и малко по-дълъг период.

Усмихнат ден на всички   bouquet

Здравей и аз съм като теб след ин-витро и то в Щеревл И аз си ходя там при лекарката, но съм доволна - обръща ми внимаие жената, но при мен имаше много проблеми в началото и тя нямаше избор. Аз си мисля обаче да отида и при друг някого от държавна болница, защото в Щерев не може да родиш по-рано от 36 седмица - връщат те - нямат неонатология. Пиши на лични ти при кого си да обменим инфо.

# 386
Здравейте мамита,
Добре дошли на новите мамита Simple Smile. Аз минах ЖК, направиха ми кръвни изследвания, цитонамазка, някава флора, зъбен статус, екг и БХС. Всичко е наред, но не е ставало въобще дума за ФМ. Не ми е казоно даправя, а тук вс май ще правят или вече са правили. Нз какво да правя. Следващ час имам на12 август.
Хубав ден Simple Smile

# 387
Здравейте!!! Аз съм нова в този форум,но ви чета от доста време.Реших и аз да се включа.Все пак ще ставам януарска мама като всички вас....Терминът ми е 24 януари. Леко бременеене на всички мами тук.

# 388
Добре дошла, Габи Павлова.
Тръст, ти къде се губиш? Ще се запишеш ли във ФБ групичката ?
BONITAS, на мен доктора ми каза чак към 20та седмица ще се ходи на ФМ, може и при теб да е така...
bbbebsssi, и аз искам да знам като Любов, къде си я направи ФМ, че е толкова ефтина?
На мен БХС ми излезе само 54лв. ...
Станкова, 180 дни имаш право на болнични за една година. И мен ме помоли шефката същото, за да наемат човек, който да ме замества докато ме няма. Много е неприятно това с повръщането, в коя седмица си вече? Добре е, че си влезнала в болница, след като нищо не можеш да поемеш през устата...

# 389

Тя във някоя болница ли е, че е толкова евтино?

Не в частен кабинет е Simple Smile)  Просто явно не иска да товари мамитата Simple Smile знам ли , но останах доволна всичко прегледа , всичко ми показа и обясни ..  Мога да ви кажа телефонен номер ако искате Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт