Лято в Албена 2014 г. - (Тема 2)

• 51 715
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
Записвам се и аз да следя. Някой беше питал как е тази година в Добротица - прекрасно, както винаги, спокойствие на плажа, дори и на басейна беше така, поне докато аз почивах там. А храната е истинска изненада тази година, беше превъзходна! Който е резервирал мисля, че ще остане доволен. Спокойна и слънчева почивка на всички.

# 31
И ние сме с резервация за хотел Елица . Моля Ви дайте отзиви за храната и хигиената  Praynig

# 32
  • София
Тера, благодаря за включването!
Ние сме в Добротица от 15-ти и вече нямам търпение  Simple Smile
Там ни спечели точно спокойствието, особено на плажа. Предполагам защото хотела е по-малък не сме имали усещане за навалица нито на плажа (ходим на свободната зона с наш чадър), нито в ресторанта.

# 33
И ние сме с резервация за хотел Елица . Моля Ви дайте отзиви за храната и хигиената  Praynig
Храната тази година беше много вкусна.Стаите почистват всеки ден,кърпите сменят когато искаме,спалното бельо веднъж седмично.

# 34
Храната тази година беше много вкусна.Стаите почистват всеки ден,кърпите сменят когато искаме,спалното бельо веднъж седмично.

Благодаря !  Hug
Да разбирам ли, че сте доволни от престоя си ? Има ли достатъчно място на шезлонгите на басейна и плажа ? За дайкири бара/ бара до плажа / какво Ви е мнението ? Има ли достатъчно сенчести места ?

# 35
Хайде, Морските, нещо замлъкнахте! Grinning Сигурно сте на плажа, което е радостно! :35

# 36
Ами то от Мездра има влак ,който пристига 11:40 ,ама е с прекачване .

Точно него съм набелязала, само това прекачване нещо не ме радва особено.

И ние в Компас от 26.07  Sunglasses У наше село не спира да вали, не знам как е по морето и тая вода успява ли да се стопли изобщо.

# 37
  • софия
Мерси за темата   bouquet
И ние сме от 27.07,но като гледам времето май няма шанс да се стопли водата Sad

# 38
Да споделя и аз мнение:
Бяхме за 5 дни в х-л Оазис  Sunglasses
Стая за 4-ма ... Стандартно голяма с Единични и двойно легло, предложиха ни кошарка за бебока, но отказахме и по-добре, защото нямаше да има как да се завъртим Simple Smile Банята не беше първа младост, но ставаше ... Забележката ми е, че ни почистиха веднъж стаята и смениха чаршафите (два пъти го пропуснахме, защото камериерката дойде към 15ч и децата спяха  Crossing Arms )
Храна ... Както обикновено (били сме и в Боряна, и в Компас, и в Панорама) не намирам разлика Wink
Басейн ... Мъничък е, но пък в детския не са били повече от 3-4 деца наведнъж, а в големия по 2-3 възрастни и шезлонги имаше  Peace
Анимация ... Стараеха се младежите, но на мен лично тук не ми хареса Simple Smile
Детски кът ... Стаичка с играчки, която за 4 деца е ОК. Има и пред лобито катерушки и пързалки.
Много ми хареса това, че ресторанта и Айс бара са буквално на главната и като седнеш все едно си излязъл, а в същото време си вътре  Naughty

# 39
Да споделя и аз мнение:
Бяхме за 5 дни в х-л Оазис 
Много ти благодаря за споделеното мнение.   bouquet
До сега не съм била в Оазис, а имам резервация за тази година и се притеснявах малко.

# 40
  • София
Водата в морето е топла,но много гнусна. Аз и преди бях изказала мнение, че ме е гнус от българското черно море.
Иначе е фул с хора и малки деца.
По- късно ще пиша за цялостното си впечатление от всичко тук в Албена

# 41
Това лято ще почиваме в Албена за 6 път.
Първата година бяхме в Магнолия, като за първи път гледахме цените да са по-ниски, не повторих повече там. Ужас, в ресторанта няма места, много хора, малко храна, чакаше се с часове за някакво месо, десерти никакви. Стаите ужасни, басейна претъпкан. Базата се използва  предимно от руски деца, шум по всяко време.
В "Елица" е една идея по-добре, но там прихванахме някакъв вирус, не съм доволна.
В "Нона" липсва междинно хранене, няма басейн  и анимация.
В "Боряна" сега ще сме за трета година.
Стаите от миналото лято са реновирани, ресторанта е чудесен, разнообразна храна, вечер приятна жива музика, богат избор от десерти и плодове. Междинно хранене от 10,00 до 16,00. На практика храна има от 7,30 -16,00 и от 19,00 до 21,30.
Басейна е прекрасен, има и малък за малки деца, анимацията е на български, има и много забавления за възрастни.
Ползвате шезлонги и чадъри както на басейна така и на брега.
Правя си резервацията директно чрез "Албена тур", до 31,10 се получава 15% отсъпка, плащането е 100 % до 14 дни след потвърждането й, настаняването става само срещу номера който получавате при потвърденото плащане.
Персонала и администрацията са прекрасни, управителката на хотела г-жа Иванова както и персона забелязвам, че всяка година е един.  

Последна редакция: сб, 12 юли 2014, 11:15 от MAMA NA jORI

# 42
  • Сливен
Нона също има междинно хранене,но е на бара на Елица

# 43
Нона също има междинно хранене,но е на бара на Елица
Да,така е,но два хотела да ползват една база, за цената която заплатихме не си заслужаваше.

Последна редакция: сб, 12 юли 2014, 13:05 от MAMA NA jORI

# 44
Водата в морето е топла,но много гнусна.
Какво точно имаш предвид под "гнусна"?

Общи условия

Активация на акаунт