Лято в Албена 2014 г. - (Тема 2)

• 51 677
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Гита Ог , много благодаря за изчерпателната информация! Приятна почивка:hug:

# 61
Поздрав от Албена!От вчера сме в Ком!Много приятно съм изненадана!Добра храна,чисто,перфектни басейни!Чистят стаите и сменят кърпи всеки ден.Морето е чисто,водата 23 градуса.Единствената поразия от наводнението която се вижда са двата канала в пясъка на плажа.На басейна шезлонги има по всяко време,но на морето  в 9.30 всичко е пълно до края.Ресторант Рай е супер!Има всичко без твърд алкохол.Албена се е Албена!

# 62
Поздрав от Албена!От вчера сме в Ком!Много приятно съм изненадана!Добра храна,чисто,перфектни басейни!Чистят стаите и сменят кърпи всеки ден.Морето е чисто,водата 23 градуса.Единствената поразия от наводнението която се вижда са двата канала в пясъка на плажа.На басейна шезлонги има по всяко време,но на морето  в 9.30 всичко е пълно до края.Ресторант Рай е супер!Има всичко без твърд алкохол.Албена се е Албена!

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 17:37 от MAMA NA jORI

# 63
Здравейте, момичета имам нужда от помощ. Тази година за първи път ще почиваме в Албена, колебая се между Примасол Ралица Супериор Акваклуб и Вита парк, моля запознатите да ме посъветват къде ще е по добре, ще бъдем само аз и детето. Благодаря ви предварително Simple Smile
 Още едно въпросче относно аквапарка имате ли информация дали ще успеят до 01,08

# 64
Поздрав от Албена!От вчера сме в Ком!Много приятно съм изненадана!Добра храна,чисто,перфектни басейни!Чистят стаите и сменят кърпи всеки ден.Морето е чисто,водата 23 градуса.Единствената поразия от наводнението която се вижда са двата канала в пясъка на плажа.На басейна шезлонги има по всяко време,но на морето  в 9.30 всичко е пълно до края.Ресторант Рай е супер!Има всичко без твърд алкохол.Албена се е Албена!

В хотел "Ком" мои познати ходят няколко години подред. Винаги са били много доволни, единственото което може са се отчете като недостатък, че е много далече от брега.
Има шатъл през тридесет минути........надолу сутрин е много приятно......на връщане със шатъла.А пък и пеш не е чак толкова далече.

# 65
Здравейте, момичета имам нужда от помощ. Тази година за първи път ще почиваме в Албена, колебая се между Примасол Ралица Супериор Акваклуб и Вита парк, моля запознатите да ме посъветват къде ще е по добре, ще бъдем само аз и детето. Благодаря ви предварително Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 17:37 от MAMA NA jORI

# 66
Поздрав от Албена!От вчера сме в Ком!Много приятно съм изненадана!Добра храна,чисто,перфектни басейни!Чистят стаите и сменят кърпи всеки ден.Морето е чисто,водата 23 градуса.Единствената поразия от наводнението която се вижда са двата канала в пясъка на плажа.На басейна шезлонги има по всяко време,но на морето  в 9.30 всичко е пълно до края.Ресторант Рай е супер!Има всичко без твърд алкохол.Албена се е Албена!

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 17:36 от MAMA NA jORI

# 67
Записвам се и аз да следя. Някой беше питал как е тази година в Добротица - прекрасно, както винаги, спокойствие на плажа, дори и на басейна беше така, поне докато аз почивах там. А храната е истинска изненада тази година, беше превъзходна! Който е резервирал мисля, че ще остане доволен. Спокойна и слънчева почивка на всички.
Благодаря, бях питала в предната тема. Чакаме с нетърпение почивката си Flutter

# 68
Здравей! Според мен в Ралица е една идея по-добре, защото заради къщичките, легловата база на Вита парк е по-голяма и е по-пренаселено в ресторанта и баровете. Пък и от тази година Ралица е изцяло реновиран. А и басейнът е по-голям, както и снек бара, в който и предлагат палачинки, гофрети и дюнери, а не само готови снаксове, както е в този на Вита парк. Но пък Вита парк имат промоция до 03.08. - плащаш една нощувка по-малко, което според мен си заслужава.
За Аквапарка май никой не знае със сигурност, но надали ще се изложат втори път.

# 69
  • на път
.....
За Аквапарка май никой не знае със сигурност, но надали ще се изложат втори път.

Вчера минах оттам да видя как вървят нещата - работят усилено, пързалките са монтирани, борят се с басейните и тръбите. Не ми се вижда обаче реално да отворят след 2 седмици. Минахме и през Ралица Супериор Аквапарк - стаите гледат право към строителната площадка - не ми е ясно как почиват тези хора там ... Ние имаме резервация от 4 август и ще я отказвам ако не отворят аквапарка и не приключат строежите.
Иначе на Албена всичко е спокойно и наред - водата в неделя беше топла и тиха, няма водорасли, има много простор (не са пълни хотелите).

# 70
  • София
Само да се запиша  Sunglasses

Хубава почивка на всички, които са там в момента или им предстои!

# 71
Привет от Албена Simple Smile Слънце, кристално чисто море, приятни вълни иии страхотен хотел. Тази година се спрях на хотел "Малибу", посрещането беше супер, стаята е страхотна, храната разнообразна и много вкусна. Най- хубаво от всичко е, че хотелът се намирана три минути от плажа Wink и на толкова от централната улица Simple Smile) Мисля, че това ще бъде моя хотел поне още няколко лета :crazy. Някой беше писал за анимацията че е шумна, но не е така. Много приятни млади хора, анимация на български и съответно страхотно настроение. Управителката на хотела също е много точен човек Simple Smile Весело лято на всички :*

# 72
  • София
Момичета,имате ли идея колко струва посещението на фитнес?

# 73
Здравейте Simple Smile Искаме началото на август да посетим за първи път Албена с мъжа ми и 4-годишната ни госпожица. И понеже ще ни е трето море за тази година бюджета е ограничен. Насочила съм се към хотел Компас заради ползването на ресторант до плажа. Виждам в сайта на Албена, че има 2 цени дадени и на двете пише двойна стая, но не пише каква е разликата. Можете ли да ми кажете?
От икономичните хотели кой е най-добър, дали е добро решение Компас? И ресторанта на плажа как е?

# 74
  • Русе
Здравейте Simple Smile Искаме началото на август да посетим за първи път Албена с мъжа ми и 4-годишната ни госпожица. И понеже ще ни е трето море за тази година бюджета е ограничен. Насочила съм се към хотел Компас заради ползването на ресторант до плажа. Виждам в сайта на Албена, че има 2 цени дадени и на двете пише двойна стая, но не пише каква е разликата. Можете ли да ми кажете?
От икономичните хотели кой е най-добър, дали е добро решение Компас? И ресторанта на плажа как е?

В момента има промоция за Компас/Панорама и от там идват двете цени(с промоция и без). По-икономичен хотел е само Алтея, но Компас е по-добрия вариант.

Общи условия

Активация на акаунт