Лято в Албена 2014 г. - (Тема 2)

• 51 737
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Не искам в нищо да ви убеждавам, само споделям къде и кога съм била,доста хотели в Албена сме посетили.
Тази агенция както казах ми е напълно непозната, от тук някой беше сложил линк към тази оферта за м.юни и резервирах въпреки че и аз се усъмних в ниската цена.
А що се отнася до кол центъра в Албена  - аз пък на тях не вярвам. Имало е случаи когато са ме подвеждали с информация-Г.Вълчев по-точно. И не съм убедена че те са наясно с всичко в курорта.
Установявала съм , че дават умишлено невярна информация./когато съм говорила с тях преди години, отдавна не кореспондирам с тях/

Напълно те подкрепям, всеки си обещава каквото си иска , за да си продаде стаите и като отидеш в хотела те не знаят хората кой какво е излъгал... за това най добре да се резервира директно през управителя на хотела било то кол център или тур агенция - лъжат като замаяни

# 676
  • София
И в офиса на Албена лъжат, тази година се опитаха да ни минат със 140лв. Въртяха сукаха, чак звъняха УЖ до хотела в Албена, за да ни уверят, че това е цената. (Дори "приспадайки" 5% от оналйн резервацията сумата беше със 140 отгоре). Прибрахме се и резервирахме онлайн. Миналата година пак се пробваха по същия начин, но като станахме да си ходим и много бързо се сетиха, че може да ни фактурират на цената в интернет. Тази година обаче до последно отстояваха абсурдно завишената цена.  Rolling Eyes Е, повече в офиса на Албена турс няма да стъпим (може би в Албена също).

# 677
  • Луната ни пази
Аз до сега абсолютно винаги съм резервирала през сайта. Само първата година свекърва ми ми резервира на рецепция в хотела и те така оплетоха резервацията, че ако не се бях развикала, щях да спя под звездите. И за сведение, объркацията не е от страна на свеки. 5 нощувки от дата до дата, платени надлежно на рецепция, крайната дата отбелязана, ама началната.... !!! Че малката тогава беше на годинка, колата се развали на входа на Албена, въобще красота. Но тогавашната управителка на Компас прие проблема присърце. Първо щеше да ме настани в стаята, която се полага на нея и викна камериерка, която да я почисти, но в следващия момент "недоволни" туристи от липсата на дискотеки в курорта напуснаха и почистиха тяхната стая и ме настаниха там. От тогава си знам,само онлайн. В интерес на истината от колцентъра са ми давали доста по- висока цена от системата онлайн за същия хотел, период и конфигурация.

# 678
Относно вируса, понеже нападнахте една дама заради коментара й, не вземам страна , но около мен видях четирима повръщащи за пет дни. Не знам от храната ли, от водата ли, от жегата ли, а допускам и вируса да е.
Ние много внимавахме какво ядем - без таратор, сокове от машина, вода само бутилирана, без майонеза и сосове и така.

# 679
Относно вируса, понеже нападнахте една дама заради коментара й, не вземам страна , но около мен видях четирима повръщащи за пет дни. Не знам от храната ли, от водата ли, от жегата ли, а допускам и вируса да е.
Ние много внимавахме какво ядем - без таратор, сокове от машина, вода само бутилирана, без майонеза и сосове и така.
Или пък от препиване (+ преяждане и жега) ....  Laughing Това за децата не важи, между другото.
Относно таратора, не помня как е било минали години, но в Ралица т.г. беше без вода, което е доста удобно.

# 680
  • София

И ние внимавахме, но това не ни помогна. Преди си мислех, че Албена е от чистите ни курорти, обаче се оказа, че съм била в дълбока заблуда.

# 681
...
 Преди си мислех, че Албена е от чистите ни курорти, обаче се оказа, че съм била в дълбока заблуда.

Миналата година и аз така мислех...

# 682

Ако е от храната ,ще се натръшка целия хотел. Спомнете си новините с групите натровени деца...1-2 да им се размине, всичко друго е натръшкано.
А със стомашните вируси е друг въпроса. Който е с по-лабилен имунитет го лепва със всички екстри. Затова при едни протича само с гадене, при други и с Т и повръщане и разтройство. Някои ги държи ден, други опират до болница. Въпрос на организъм е и на лична хигиена. Непрекъснато виждам деца копаещи в пясъка с една ръка, а в другата държат нещо за ядене. Да не говорим за купищата чинийки и кутийки по шезлонгите пълни с храна, все едно е обявено бедствено положение. Пък после точно тези майки обвиняват храната в ресторанта, че им разболяла детето  или тях самите Stop.

# 683
Когато се разхождахме Панорама, Компас и Алтея според мен бяха затворени  newsm78 Такава пустош беше...да не би да ги реновират тях тази зима?

# 684
Ако е от храната ,ще се натръшка целия хотел. Спомнете си новините с групите натровени деца...1-2 да им се размине, всичко друго е натръшкано.
А със стомашните вируси е друг въпроса. Който е с по-лабилен имунитет го лепва със всички екстри.
С това съм съгласна напълно.
За съжаление Албена е единствения чист курорт.

# 685
Когато се разхождахме Панорама, Компас и Алтея според мен бяха затворени  newsm78 Такава пустош беше...да не би да ги реновират тях тази зима?

Изобщо не ми се вярва да ги реновират. Затворени са понеже вече е края на сезона.Преди години си спомням Компас и Панорама ги затваряха след 20.08

# 686
Те и в разгара на лятото едва успяха да ги понапълнят, постоянно вървяха промоции. Така, че е нормално да няма хора в тях в края на сезона.

# 687
Интересно кой хотел възнамеряват да реновират за другия сезон. Някой дочул ли е нещо? Доколкото съм чувала, Елица е доста вехт, Мура и Славуна не знам как са. Вита парк май също му е ред. За другите горски се съмнявам, защото трябва да остане нещо и в ниския ценови клас. Те всъщност Компас и Панорама не са лоши като база, ама плачат за втори ресторант и още някой бар.

# 688
Доколкото съм чувала, Елица е доста вехт, Мура и Славуна не знам как са.

Мура и Славуна плачат за ремонт според мен  Peace
И аз ще следя кои ще "реномират"  Mr. Green да ги сефтосаме идното лято.
Ралица със сигурност ще повторим  Peace

# 689
  • В.Търново
Те и в разгара на лятото едва успяха да ги понапълнят, постоянно вървяха промоции. Така, че е нормално да няма хора в тях в края на сезона.
Да направят малко по-нормални цените според качеството и ще напълнят хотелите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт