След проливния дъжд дъгата изгрява, две чертички тя ни подарява!-Тема 79

• 21 662
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Аааа, Елена, не чак толкова е смешно, даже за скептик като моя милост. Попадала съм на подобни твърдения и според мен има доза истина. Дори разни ритуални танци по пълнолуние може би са свързани с овулацията ("яловите" моми излизат по пълнолуние на самодивската поляна и после зачеват, обаче колко ергени са им правели компания - не се споменава Wink). Идеята е, че пълнолунието не е случайно избрано, в някакъв момент от еволюцията вероятно наистина сме били според фазите на луната.

А представяте ли си всички жени в племето да са в цикъл едновременно Grinning

# 106
Е, стига, ако не забременея утре колко предсказания ще отидат на вятъра:
Скрит текст:
1. този матрак, 2. ще зачена на пълнолуние, 3. ще зачена само след една инжекция
Демек, опечена работата, аз отивам да танцувам и пия за последно.
Нения, не, това не искам да си го представям  Mr. Green

# 107
Ехааааааааааааа и аз се включвам в групата да заченем на пълнолуние.  luvbed и след две седмици  EFP

# 108
Elenna, Честит рожден ден на патерици!!! Желая ти много  здраве и любов, а скоро ще получиш и най-хубавия подарък!

Estlar, дано матрака се окаже късметлийски!!!   luvbed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 109
Cristi мила, ако можеш да ми промениш датите Ц 11.07 О 22.07 Т 8.08

Момичета аз вече съм много тъжна, чета ви всекидневно и съпреживявам всичко с вас, но душичката ми е свита. Незнам какво става уж всичко ми е наред, а резултат нулев. Всеки месец тръгвам с огромна надежда, но завършвам със разочарование.. Насъбирам всичко в себе си и незнам да не избухна. Неискам да се отчайвам, държа се, не се оплаквам, но днес реших да споделя с вас с надеждата поне малко да ми олекне.

Честито на всички момичета с положителен тест, желая ви успех и късмет   bouquet

# 110
  • София
По дяволите, пак ще изтърва промоцията! Моята О я чакам на 18-ти  Crossing Arms

Обаче мацки, аз лееко откачам по пълнолуние и ставам подчертано зла, то е едно безсъние - о̀чи като плочи, то една нерва ме друса, та и тогава да беше ММ сигурно щеше да бие отбой  hahaha

lil_desi извинявай, че не помня ако си писала - от колко време опитвате? Като казваш, че всичко е наред, ходила ли си на АГ, как следиш овулация?

# 111
::lil_desi извинявай, че не помня ако си писала - от колко време опитвате? Като казваш, че всичко е наред, ходила ли си на АГ, как следиш овулация?::

Няма проблем, аз си трайкам Simple Smile само присъствам духом. Опитваме от 4 месеца, ходих на АГ миналия месец каза че всичко било наред, невижда проблем, нямам кисти. А относно О следя с мерене на БТ  и с тестове за овулация, но за сега не съм видяла две ярки черти само втора бледа, което за мен значи че е отрицателен.

# 112
  • София
Лил деси, но според мен овулация си имаш, защото имаш двуфазност при БТ. Позволих си да ти погледна графиките от последните месеци... Спазваш ли правилата при правене на тези тестове?

# 113
Лил деси, но според мен овулация си имаш, защото имаш двуфазност при БТ. Позволих си да ти погледна графиките от последните месеци... Спазваш ли правилата при правене на тези тестове?

БТ меря сутрин, старя се в един и същи час около 6,40ч с живачен термометър 10 мин ректално. О меря пак в един и същи час в 17ч, като 2,3 часа преди това не ям и не пия нищо. Но наистина до сега тестовете за О са само с бледа втора Sad

# 114
  • София
Не трябва и да си пишкала 2-3 часа преди теста.

# 115
Не трябва и да си пишкала 2-3 часа преди теста.
Да забравих да спомена и това го спазвам Simple Smile Сега ще изчакам да ми свърши лелката и мисля да се ориентирам при АГ да си каже мнението

Благодаря за съпричасността момичета   bouquet

# 116
  • София
Според мен е сравнително кратък периода от 4 месеца за притеснение, но можеш да си пуснеш хормоните примерно.

# 117
Здравейте, милички!  Heart Eyes
Стискам палци на всички, които ще зачевате на пълнолунието.. и след това  Heart Eyes И на тези, които вече са заченали  Hug

Аз днес бях на лекар - за жалост си дадох последните пари за частен преглед, защото  направленията били свършили..  Tired
Разбрахме се. Другата седмица пускам пак пролактин - дано излезе добра стойност. След това отивам при него. Започваме лечение за корекция на ТСХ, а най-вероятно септември ще направим лапароскопия.
Искам да минава времето и да става каквото ще става!  Praynig

Засега това е от мен. А! Щях да забравя - от днес започнах хранителен режим за покачване на теглото  Crazy Дано съм все така въодушевена и го спазвам, за да имам ней-сетне резултат. Режима комбинирам с бягане - късметлийка съм, че живея до стадиона!  Mr. Green

# 118
Според мен е сравнително кратък периода от 4 месеца за притеснение, но можеш да си пуснеш хормоните примерно.

Последно преди 6 месеца правих много изследвания с хормони и какво ли не, всички бяха в норма. Мина си вече време и след  АГ-то ще пускам пак за успокоение Simple Smile

# 119
Не че бебепрaвим този месец, кaкто знaете, но и нa мен ми се пaдa овулaциятa сегa покрaй пулнолунието. Обещaлa съм зa Исускa, нaли помните.  Mr. Green
Деси, други изследвaния прaвили ли сте? И aз си мисля, че е рaно зa притеснения зa четири месецa, но всеки имa рaзличен прaг нa търпимост. Успех ти пожелaвaм.

Общи условия

Активация на акаунт