След проливния дъжд дъгата изгрява, две чертички тя ни подарява!-Тема 79

• 21 659
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
ех че хубаво като споделяте как ще казвате или са разбрали мъжете  Grinning

Аз се накиприх с нови обувки

за офиса,
ММ каза с усмивка че ги заслужавам, остава ми още един изпит но той е по-скоро проект който трябва да се предаде и аз почти съм го довършила, само трябва да се пооформи  Heart Eyes

Но най-доволна съм защото си имам две хубави, хубави черти на ову теста, леки болки в дясно и ММ знае (тъй че да се готви амаха  Crossing Arms Grinning) Ех т^ва надеждата голЕмо нещо е, да знайте  Grinning

мацето, не са от най-удобните , но исках да имам нещо в такъв цвят за офиса  Peace

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 15:15 от ❤ Azira_smile ❤

# 91
  • София
❤ Azira_smile ❤   Hug браво за теста   bouquet

Тея обувки са много хубави, удобни ли са?

Аз днес мисля да заведа ММ по магазините, в Кенвело има бански по 10 лева и рокли за по 20  Joy

# 92
  • София
Estlar, гуш!!!  Hug Нормална реакция, гледай да клониш към оптимизъм  Simple Smile Simple Smile
 Azira_smile ❤ , сигурно е късна овулация  Simple Smile
dzveronika... всичко си има лечение, ще я проконтролирате и фиксирате тази лигавица Simple Smile За туморните маркери имаше едни, които улавят ендометриоза.
Нения ... лелеее и мен много ме е страх от бойлери  Laughing Да си идва по-бързо ТМ, да оправя положението  Joy

Аз сега ставам след тежко нощно дежурство и съм супер раздразнителна и крива, много ми се спи. Трябва да оправяме багажите и бягаме към морето.

# 93
витаминка, тебе те чакам съвсем скоро да се похвалиш-сигурна съм  Crazy Hug Ами имала съм на 18 ден две черти, ама беше преди доста месеци ...
Щях да забравя, може ли да пусна следващата тема  hug Афро

# 94
Днес ама хич не ми се рабори!!!
Предложение за следващща тема:
"Хей чертичка, хей ги две, те ме радват от сърце"

# 95
  • Пловдив
И аз се чуда къде сте. Вие тука бебеправете без мене

# 96
Афродитка, прекрасна тема отново, благодаря!
Рансън, Клара, каква я мислехме, каква стана, а! Прекрасно, момичета! Желая ви лека бременност и здрави хубави бебета!  bouquet
Естлар, вече звучиш по друг начин! Hug Разнежвам се. Crazy
Захарче Flowers Four Leaf Clover
Пуснахме изследванията в Малинов. Бяхме в София точно по време на града, но на околовръстното, и ни се размина без поражения.
Антителата ще са готови днес или утре, а хромозомните - след 4 седмици. Вълнувам се.

Спокойно, Есенче, всичко ще е наред!!! Друго няма да бъде  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover за теб, повече  Heart Eyes
Голдън, беше зачезнала   bouquet
Доклад от Нектаринка, какви ли ги върши  newsm78
Маняна, на правилния път си! Да бъде успешно лечението и да се маха гадта след това  Hug
Азирка, харесват ми цветята, дето си постнала с кафето  Heart Eyes

# 97
А моите цветя вече ги няма - повечето bishop Удари ни една кратка и хубава буря с парченца градушка (някои от които колкото шепата ми Shocked) и досега чистих балкона от пръст и листа и останки от цветя, добре че някои все пак оцеляха, но доста ще се възстановяват (ако не повтори де) Confused Взимам един душ и хуквам при док да видим дали ще види това, дето се надявам, че трябва да види Crazy Най-вече да каже какво правим оттук нататък, че нещата са леко сложни newsm78 Доскоро  bouquet

# 98
Пак ли?
Аз толкова смело сутринта върнах останките от китки обратно на балкона. Тук поваля, но кратко. Писна ми от това динамично време, всякаквите супер клетки и подобни. Нито зимата беше зима, нито лятото е лято.

Стискам палци за прегледа.

# 99
Здравейте момичета, аз докато се обърна и вие сте изписали страшно много. Едвам наваксах с предната тема, а сега се информирах и дотук с кой какво става Simple Smile. Вчера имах рожден ден и виждам че е имало 2 положителни теста и една инжекция Прегнил! СУПЕР много се зарадвах, дано да продължи тази тенденция.

Исках да отговоря конкретно на Дива, че да, в разни смесени добавки и антиоксиданти често слагат CoQ10 в малки дози, но реално доза под 100 мг трудно може да даде ефекта върху яйцеклетките, който уж казват, че има. Лошото е, че добавката в тези дози е и доста скъпа. Тук може да прочетеш информацияна английски, даже пише че 100 е минималното, а може и до 300 мг, като безопасно се води до 1200 дори на ден: http://www.advancedfertility.com/blog/coenzyme-q10-and-fertility/ Аз не исках да давам толкова пари и си купих по 100 мг 60 таблетки.

И все пак да ръсна малко розова магия, а пък и още ме държи специалното настроение от вчера (мъжът ми ми направи невероятни изненади) и се надявам да е още по-заразно това ръсене:  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 100
  • София
елиии  Hug newsm28 newsm79 newsm75

Аз съм с положителен тест за О вече  Heart Eyes довечера мъжо пак ще пострада  Sunglasses

# 101
 newsm79 newsm79 newsm79
Елена, смуча, че утре съм в О, доказано, че и отиваме на наречено легло (от около година една приятелка ни беше казала, че на нейния матрак се хваща от въздуха и всеки път къде на майтап къде не се опитвахме да спим върху него, но не ставаше. За утре е заплют.

# 102
мацето85, Суууупееееер. Ама много е хубаво като се падне положителния тест точно преди уикенда. Нашето бебе е резултат от един такъв предпразничен тест за овулация, а пък тогава се падна и една снежна буря и нямаше къде да ходим събота, неделя и понеделник. Сега не знам какво е времето в София, ама ако е горещо и не става за ходене насам-натам: перфекто! Стискам палци!
Естлар, хехе, много яко. Аз лично вярвам в такива наречени работи и то много. Може би и преди съм споделяла. А иначе: страшно много ми харесва нагласата ти. Колкото и да звучи странно, мисля, че това е повратен момент. Не че страховете, притесненията, параноята и хилядите съмнения някога ще изчезнат напълно, те само ще се трансформират в глупости, които сега не може и да си представиш Simple Smile Но, хубаво е че звучиш по начина, по който звучиш!

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 18:13 от elenna

# 103
А и още нещо за тези в овулация: утре е пълнолуние. Като виден представител на зодия рак, силно вярвам в ефекта на луната върху жените и плодородието, а има и предостатъчно данни за това. Тук пък какво пише: "Учените са обърнали внимание, че при маймуните и висшите примати, обитаващи на воля, овулацията настъпва в пълнолуние, а менструацията- в новолуние. Значи природата сама се е разпоредила така, че зачатието да става по време на пълнолуние, което е най-благоприятното време за зараждането на нов живот и когато организма е на пика на своята активност. При хората се съхранява същия принцип. "
http://mistichno.com/articles/articles/2009/06/06/%D0%BF%D0%BE%D … D0%B5%D1%82%D0%BE
Малко да ви разсмея поне Simple Smile

# 104
  • София
elenna ехаа екстра значи след 2 седмици ще видим дали си познала  Wink ще трябва да има много  EFP

Общи условия

Активация на акаунт