След проливния дъжд дъгата изгрява, две чертички тя ни подарява!-Тема 79

• 21 647
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Добро да е  bouquet
Аз трябваше да излизам, ама нали съм тарикат момиче - минах с един телефонен разговор Mr. Green Та сега се излежавам с кафенцето и мързелувам доволна от себе си Laughing
Тази сутрин естествено продължих традицията с тестовете, че все ми се струваше въображаема тая ми ти черта #Crazy Да, ама не
Скрит текст:
Сега вече се зарадвах мъничко и се страхувам повече Crazy

# 46
Добро утро, дами!   bouquet

Аз се чудя какво е това затишие, а вие рано-рано сте се изнесли в новата тема  Flutter
Много е хубава, дано я изпълним само с добри новини!   bouquet

# 47
Афродитка, прекрасна тема отново, благодаря!
Рансън, Клара, каква я мислехме, каква стана, а! Прекрасно, момичета! Желая ви лека бременност и здрави хубави бебета!  bouquet
Естлар, вече звучиш по друг начин! Hug Разнежвам се. Crazy
Захарче Flowers Four Leaf Clover
Пуснахме изследванията в Малинов. Бяхме в София точно по време на града, но на околовръстното, и ни се размина без поражения.
Антителата ще са готови днес или утре, а хромозомните - след 4 седмици. Вълнувам се.

# 48
Един гол запис от мен да си ви следя Simple Smile

# 49
Autumn, не бъркай истеричните кризи и опитите да прикрия  с малко хумор паническия си ужас, недоумение, страх, нервност, обезвереност и същевременно някаква възраждаща се надежда с добро настроение. Същата съм си, просто гледам да изкарам само някаква весела част, ама отвътре ми е... А това потискане на емоции определено не води до добро. Ще си проличи след някой друг ден докъде ще ме доведе безумието.

# 50
Добро утро, милички.
Danito:) няма за какво да ми се извиняваш, дано другите две да са на другия вид тестове.   bouquet
TIAta много хубаво да си изкарате   grinning039
shinzou разкажи ни нещо повече за теб, е ако желаеш разбира се.
Estlar   bouquet
Лек ден.

# 51
  • София
Добро утро и от мен
Afro благодаря за темата,красива както винаги  Hug
Мечтичка ако се притесняваш че няма да ти свърши до операцията изпии 1,2 ампули в.Ц за период от 2,3 дена и ще изчезне лелката,аз последния път с 2 ампули я съкратих от 9 дена на 6  Joy
Рансун вече официално честито и на теб и без притеснения   bouquet
Голдън добре съм мила,благодаря ти  Hug,няма за разказване и при мен,чакам лелката до 2,3 дена и след това започвам лечение за тъпите бактерии и след това  newsm78..офффф и аз не знам вече

# 52
Ransun, да ти имаме страховете!

# 53

Добро утро! Благодаря за новата тема, нека ни донесе мн радост и двучертичкови тестове  Heart Eyes newsm76 thumbsup

При нас ММ го хвана някаква настинка и е като парцал-чудя се да се ядосвам ли , ко да правя  no тоя месец отива бавно , бавно към нулата надежда  Crossing Arms

Рансън, чудни чертички   love001

Аз отивам на пазар и после ще се крия на сянка вкъщи Party

# 54
Нямам предвид "добро настроение" или промяна някаква в теб, направи ми впечатление включването ти в списъка и израза "пишете ме бременна", които не бях чела от теб от пребиваването ми в темата. Какво се крие под това ти си знаеш най-добре, мога само да се досещам. И все пак, мен това ме разнежва.

# 55
Добро утро!!!

Ransun,еее вече е от ясно по-ясно,че чертичката не е въображаема!  bouquet
Тиата,завиждааам,много хубаво да си изкарате и стискам палци лелката да те подмине.  Hug  bouquet
Есен,успех с изследванията! Praynig Hug
Естлар,suzimi,и трите сме в О по едно и също време...дано да има резултат след 2 седмици.. Wink
Аз общо взето приключвам с опитите този месец,каквото било било...Wink
Хубав ден на всички!

# 56
  • София
Ransun прекрасни черти като за добро утро  Hug

Mañana и аз съм в кюпа с О. Въпреки че тестчета не засекли все още, днес или утре очаквам. Този месец реших и БТ да меря, не било толкова страшно, даже било интересно  Sunglasses. Ще видим дали има разминаване с тестчета и БТ  newsm78

Есенче да споделиш после как са минали изследванията  Hug

❤ Azira_smile ❤ какво му има на ТМ? моя болен здрав никога не отказва  Joy миличкия знае че около О аз командвам парада Wink

# 57
Ами маце, всещи човек е различен нали знаеш, то точно заради умора го лепна нещо и му падна имунната система... Ся го тъпча с мед и витамини...
манана, радвам се че си добре  Hug

Щях да пиша за приема на НАК (ен ацетил цистеин аминокиселина) дали повлия тоя месец на ову-явно предния е бил просто изключение-да имам плътни черти на 13ден на ову теста, тоя път -мне, ама аз си го пия, даже на ММ давам  Flutter

# 58
Есенна, еми как ще си ги чула като аз от октомври миналата година смятах, че нямам шанс да забременея естествено  Laughing Това е най-странното в цялата ситуация, изведнъж се оказа че мога. Опитвам се да не се броя за "фертилна" до доказване на противното, за да не се надъхвам прекалено. От друга страна си повтарям, че трябва с малко повече оптимизъм да подхождам, изреждам си три четири потенциални проблема, които разрешихме в този период, че сега шансовете ни са по-големи от всякога, ММ хвърчи наляво надясно с една ухилка, все едно е в кърпа вързано още от този месец, същевременно казва "не смея да се надявам". И него го гони кукувицата. Предполагам ще свикна с тази идея както свикнах и с другата предния път - бавно и славно. И докато свикна току-виж пак сме опрели до инвитро  Mr. Green (Това последното да се игнорира).
Азира, НАК влияе добре на О, би трябвало да е обратен ефектът.

# 59
Здравдейте и от мен.Мерси за хубавата тема Афродитка   bouquet
Cristi можеш ли да ме добавиш в късметлийското списъче
Последна редовна менструация- 29.06-4.7 ..Прополагаема Овулация 14-15 Юли..Ще правим опити утре..   Hug
Да ви поръся  с розов прашец,кака ми Роси има бебенце Виктория..  newsm51 smile3535 newsm49 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт