След проливния дъжд дъгата изгрява, две чертички тя ни подарява!-Тема 79

• 21 648
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро момичета

Кристипърви ден ма М 11.07, очаквана О 25.07, дата на следваща М или тест 08.08  Mr. Green
Маняна, Suzimi и Естлар  fingerscrossed ще чакаме вълна от тестчета след 2 седмици значи

# 61
Да, аз не казвам че нак не е добро, просто явно тоя месец или е ановулаторен (което е норм. защ. скоро не съм имала такъв) или е с по-късна ову (днес е 18 ден) или нещо се разбута от стрес и умора  Rolling Eyes Ще видим... опитвам се да гледам по глобално и да не се ядосвам, да сме живи и здрави, пък явно не е било писано тоя месец...

Най-сетне си смених картинките, нещо мн малки ги изисква тоя форум  Rolling Eyes

теди честито бебче!
мая мм че вкусно, заедно с на маняна ги взимам  Heart Eyes Heart Eyes

# 62
Момичета, какъв Q10 пиете. Гледам, че са много видове и грамове и се чудя какво да си купя?

# 63
  • София
Добрютро, и от мен едно късно петъчно кафенце Simple Smile

Естлар, радваш ме - отново си в пълна бойна готовност! Simple Smile

Goldengirl, тук съм си аз, много мило, че си се сетила Simple Smile Чета стриктно, но реално нямам много за разказване и не цапам излишно ефира със себе си. Чакам си срядата за втория преглед в Инвитро центъра в Токуда, да проверим каква лигавица съм отгледала до тогава и дали имам доминантен фоликул.

Момичета, то тази работа с гоненето на яйцето при мен май се оказва излишна, при условие че не правя добра лигавица и съм с кофти тръба... Докторката ми каза, че няма смисъл от втора цветна снимка, щом има проходимост на първата (макар, че минаха 5 месеца от нея) Явно тръбата пропуска, но не е функционална и направо няма смисъл да възлагам надежди на нея  Tired

# 64
дзвер, тогава какъв е плана  Hug с леко закъснение  Embarassed Честит рожден ден, нека имаш много сбъднати мечти и радостни мигове  Heart Eyes мерси за кафето!

Аз харесвам този Q 10, но не знам до колко е силен като милиграми   bouquet http://www.doppelherz.bg/produkti/sarce-kruvoobraschenie/dopelkh … 0-v-vitamini.html

# 65
  • София
Азирка, за сега твърд план няма, ще видим лигавицата, ако е много зле аз ще настоявам да я отглеждаме с нещо. Докторката естествено казва, че следва направо да пристъпим към инвитро, но аз не съм съгласна за момента. Ако успеем да оправим лигавицата и тогава пак не става - ок, но на прима виста без да сме изключили, че проблема може да е именно там, не смятам че е най-разумното решение. Лошо само, че с тази предполагаемо ендометриозна киста не знам дали и с какво мога да се натъпча за лигавицата, смотаната киста ако действително е такава ще започне да расте и тя  ooooh!

Ти го издействай ТМ поне веднъж, нищо че е болен Simple Smile (е освен ако не е много зле де), от кой ден я дебнеш тази О, да не е била ранна?

# 66
Клара, Рансън, знаех сиииииииииииии  Hug

На моя махмурлук вчера му се случи и избил бойлер, та цял ден с майстори се занимавах. Мъжо като си дойде в неделя ще завари пълен погром - цветята на терасата унищожени, банята изкъртена наполовина (хазяина от нямане на къде купи нов бойлер, но не пасна на куките на избушения). Забавничко ми е  Laughing
А така да ме е страх от бойлери, вчера като се разсвистя тоя клапан и като шурна тая вряла вода... напълних гащите  Crazy

# 67
Нения, аз съм с газово котле на балкона... Първите месеци ме беше страх да минавам покрай него. А до ден днешен като започне да издава звуци или трябва да го регулирам и ми трепери душичката...

# 68
Есенна, еми как ще си ги чула като аз от октомври миналата година смятах, че нямам шанс да забременея естествено....
Именно...мед ми капе, вярвай ми. Сега това не е за четене от хора с лабилна психика
Скрит текст:
От както сподели развоя от операцията, не спирам да ви мисля и да си представям какво е чувството, емоциите, през които преминавате. Това ми е дефект от малка - просто има персонажи, които много ме вълнуват, влизат ми под кожата и в следствие на това ги сънувам, мисля за тях, представям си реакции, мисли, жестове, случки, емоции. И да каже човек, че страдам от скучен живот, не! И Естлар, ти си ми една от набелязаните. Затова и подпитвам за емоциите, как е духа и ала бала. Ще продължавате да си говорите с мен, нали?  Flutter  В своя защита ще кажа, че има хора, които съм срещала за много кратко в живота си и все още ги сънувам, предполагаемите им деца, съпрузи и т.н. Crazy

# 69
дзвер, ще се отчетем сигурно, ама ми се искаше да беше здрав, да имаме повече шансове от 1 път ... Дебна я от 11 ден, че миналия беше на 13 ден и се обичаме от 12 ден, ама то нямаше кво да се оплоди  Confused героите Ша са измрели вече  ooooh! Все се надявах да имам следобед 2 ову чертички, ама нейсе ... ще видим днес, др път имам и усещания , леки болки и за това си мисля за ановулаторен цикъл; Тоя месец подпуках тестовете за ову като семки  Rolling Eyes дет вика естлар, като кукувица съм и аз  Crazy

# 70
Дзвере, извинявай че не си спомням, ама лапаро правила ли си? Наличие на шоколадови кисти до колкото знам е свързано с напреднала форма на еднометриоза, което от своя страна предполага лечение. В книгата на Стаменов пишеше по спомен, че има няколко варианта за действие, които включват лапаро за махане на някои от срастванията, инвитро и спиране на цикъла за определен период и съответно комбинациите им.  newsm78

# 71
Естлар добре дошла в отбора на филмосаните момичета още от сега  Crazy И докато се "филмираш" значи имаш шанс.....и НЕДЕЙ си крий емоциите, не казвам пред щяло и нещяло да ги показваш....може като си самичка или с ТМ, но не ги крий....от това само се страда, всякакви положителни или не толкова са по-добре вън от тялото по какъвто и да е начин...освобождаваш си психиката и намаляваш стреса...най-баналното което си чувала, обаче елементарно и действа  Hug
Есенче като прочетох "лабилна психика" и си помислих, че ще споделиш нещо страшно или направо като във филм на ужасите  hahaha
Майче сори за лелката....толкова се надявах.....  Hug Нищо другият месец   bouquet
Дзвер на какво се дължи тази малка лигавица....няма ли добавки или нещо което да помогне за нея? Стискам силно палци да откриете проблема и да има решение  Hug На мен също ми каза Томов, че ми е уголемена, но даже прекалено....какво е обяснението на твоя лекар?  newsm78
Азирка дано е късна О и да успеете с  fertilization
Нения представих си ТМ като влиза и  smile3555

# 72
Клара, страхотни две черти си имаш! Честитоо и на теб - добре започна юли, сега е ред на Естлар, Дзверонка,  Есенна и Афро Simple Smile  Стискаме ви плаци момичета, филмите са хубаво нещо - само дане не гледате много повторения Simple Smile Hug

Целувам ви и малко прашец и от мен - днес започвам официално 4 календарен месец , а за лунарните - ами обърках се там Simple SmileSimple SmileSimple Smile Crazy

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

хубав ден на всички    bouquet

# 73
  • София
Ооо, Азирче, споко душа! Като почнеш да препишкваш от 5-ти ден по два на ден, тогава може да се пишеш изкукуригала   Mr. Green (този период премина вече и това не мислех да си го признавам бай дъ уей  Laughing) Остави го да си почине тогава човека и като засечеш положителен тест го тръшкай тогава  Laughing

Мая, лапаро ми правиха през Ноември, заради хидросалпингс на дясната тръба, оказа се, че и лявата е била срастнала и са й направили пластика. Външни сраствания обаче не е имало ни-как-ви, което мен ме хвърли в тотално недоумение.

А скапаната киста я видяхме за първи път на контролния два месеца и половина след лапарото, не я е имало преди това. Прегполагат, че е ендометриозна, но АГ каза, че ще я наблюдаваме за сега и няма да спираме цикъла.

За 5 месеца е порастнала с много малко (само 5 мм), но това може да се дължи именно на същата причина, която е отговорна и за тънката лигавица. Та ако почна да тъпча хормони за лигавицата и ако (казвам ако, защото ендомериоза се доказва само с хистологично изследване) тая гад е ендометриозна, тя също ще започне да расте.

Мечтичке, какво стана с твоите планове за лапарото, аз май изтървах нещо при теб?

А относно лигавицата - никой не можа до сега да ми обясни защо е такава нефелна, при положение че хормоните са ОК...

Общо взето съм на вълна хиляда и едно "защо"  Crazy

# 74

Общи условия

Активация на акаунт