След проливния дъжд дъгата изгрява, две чертички тя ни подарява!-Тема 79

• 21 655
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Е, те това е трагикомичното в случая. Покривам се в някой ъгъл с книжка.

# 661
привет момичета тук съм наглеждам ви от време на време ,радвам се за всички вас и си поплаквам с вас.просто няма какво да кажа или напиша имам други проблеми с който се боря,опитвам се да не мисля и толкова за бебета нещо се чувствам обсебена от идеята и не ми се отразява добре.дано да пиша някой ден с добри новини.
  bouquet

# 662
Здравейте!  wavey

Рансън,много съжалявам ! Силни прегръдки ! Hug Hug

Деси ,тихичко честито !   bouquet  bouquet  bouquet

МЕчтичка ,стискам палци всичко да е наред!  Praynig

Аз вече съм с 10 дневно закъснение и смесени чувства.  Crazy Чакам си прегледа и се надявам всичко да е наред. Много ми се спи и всяка удобна минута това правя  Laughing Иначе други по изявени симптоми за сега нямам .

Много прегръдки за всички !  Hug Hug Hug Hug Hug

# 663
Клара хайде мила не остана....кога е прегледа?  Hug
ваня/kalpazanka77 нали знаеш, че най-добрият начин да устоиш на едно "изкушение (мисъл за бебе) е да му се отдадеш  Rolling Eyes Колкото повече се опитваш да не мислиш, толкова повече дефакто мислиш за бебета нали?  Flutter Отдай се на емоциите и след време сама ще намериш начин да се разсейваш и да осъзнаеш, че докато се появи сладурчето трябва да си живеем живота пълноценно... (колкото се може)  Hug
Естлар ама то и това е "симптом" ....по кое време си миеш зъбите ?  hahaha
Тиата сори за лелката....дано не идва в близките 9 месеца  preggo
Сузими дано да греши и да не идва  Hug
Мацки на мен ми се  luvbed че 2 не виждам  Blush Как ще издържим цял месец с ММ не знам  #Crazy Даже както се казва още имам леки болки и дискомфорт, а като легнахме да гледаме филм и....заспах и само такива глупости сънувах  Embarassed УЖАС ....ще е дълъг месец....  Joy

# 664
  • София
Току що си поръчах 15 теста за овулация от продавалника, а те пък взеха че ми подариха и два за бременност с пожелание да не поръчвам повече! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Следващия месец ще падне тестване, някой ако може да разясни при 30 дневен цикъл от кой ден да започна и по кое време на деня? Ииии май бях чела, че не трябва да пия вода 3-4ч. преди тестването!? Hug Praynig

# 665
Desy,честито,лека бременност до финала!
Хайде дано наистина си счупила каръка!

# 666
  • София
Привет момичета,бях на малка почивчица и едвам ви изчетох
Деси честито мила,колко хубава изненада след толкова отр.тестове   bouquetнека всичко да е леко до край  Hug
Нектаринка нямам представа за кръвното,но би било опасно ако е по време на бременност,потърси лекарско мнение....или май беше опасно ако е високо  newsm78 не знам мила  Hug
Естлар това определено е симптом,дано ама нали знаеш какви кукавици сме с всичките ни бременни симптоми-мозъка работи на пълни обороти
Азукар прекрасни стеее   bouquet
Тиата кажи на леля ти че се виждате за последно  Hug,ти ли попита за тестовете за О. newsm78,че пиша от тела и не виждам предните постове.....прави ги следобяд,поне 2 часа преди това не пии много вода и можеш да ги почнеш от 11,12 ден
Аз започвам хаповете тая вечер  Whistling...10 дена пакк на сухотааа  Joy,но пък дано изчистя гадинките
Мечтичка кофти работа 1 месец.....а пък аз мрънкам за 10 дни...ще минат мила,и дано идват хубавите моменти.....ти пък от раждане ще те е страх...не се излагай аз раждах 18 часа пък кво още съм жива  hahaha.не е важно как,колко ще раждаш важното е да сте здрави,другото се забравя  Hug

# 667
  • София
Mel, мерси за информацията, да аз питах за тестовете за О.
А базалната температура от първия ден на цикъла ли я меря или от деня, в който спре менструалното кървене? Извинявам се за въпросите, обаче съм се нахъсала май 2015 г. да раждам! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
горко му на моя водолей у дома с две телета Joy Joy Joy

# 668
Аз я меря от първия ден.

# 669
Деси, честито и лека бременност!
При мен нищо интересно, до лелката има време, да видим какво ще стане този месец.

Лека нощ на всички!

# 670
мел-аз съм много далеч от бременност  hahaha мисля си че мътя яйцето тези дни-от вчера ме пробождат яйчниците като за ПМС -поне знак че нещо работи там  Mr. Green Ама пък може и да ме урочасаш така  Whistling ще видим краят на месеца.. Flutter Айде 10 дни ще издържиш-само да нямаш повече гадинки и т.н.-искам всичко да е наред при теб  Hug
Тиата-еми...явно при теб лелката  най-нахално е дошла-сорка за това...но сега лято а-у другия месец само тестове с по две черти предричам  Crazy
Атланта-кога ще се тестваш? ще има кой да ми прави компания началото на август-че сънувах едни работи, та чак настроение за тест имам  Mr. Green
Уф, аз все се каня да си меря БТ ...но така и не започвам....може би ще трябва  newsm78 а сузуми-може ли да речем не от първия а от трети/четвърти ден?
ЦалуФки  Heart Eyes

# 671
Добър вечер милички..Честити  две чертички на Деси ..и пухкав бебчоо на финала,не искам да предричам,но си мисля че ще имаш син,женска интуиция просто..но ако исакш щерка-пожелавам ти я!    Crazy
Рансън съжалявам милчика,така се зарадвах отначао за тебе..Дано другият месец да е вашият..  Cry Hug
Добре дошла Ками,дано да си за кратко тук... Praynig Hug
От 1  седмица ми е отпаднало,уморено,и ям с 300 зора..Имам кафеникаво зацапване от 3 дена,не знам дали е от овулация,не знам изобщо вече какво,да мисля,освен да си чакам лелката на 28... Това е днескашен тест,най-обикновен от преди малко..http://prikachi.com/images.php?images/67/7483067U.jpg  newsm45 Weary .... Цял ден плача,слушам тъжни песни,не знам какво ми става..

# 672
  • София
Теди, я горе главата, представи си, че си бременна, нали не искаш бебчо да усеща негативните и депресивни състояния! Усмихни се, спри с тъжната музика, излез навън и виж какви хубави неща има около теб!
Ние тук всеки месец сме бременни съдейки по симптомите на всички чакащи, никакво отчаяние да не чувам! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 673
Подкрепям Тиата с две ръце  Mr. Green дайте ми още няколко дена и аз ще съм в клуба на забременелите  Crazy
Теди -кой ден си от МЦ?  newsm78

# 674
23  ден...  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт