СЕДМОКЛАСНИЦИ пред прага на гимназията-тема 53

• 52 420
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Кафе, да мине данданията и ще пиша  Peace.

# 46
  • Варна
Успех на трето класиране и от мен!  Peace

# 47
Тя ме застреля с информацията, че имало 400 неприети деца с бал над 30,00  Shocked.
Вчера четох някъде, че след първо класиране е имало общо 184 неприети деца. Много ми е интересно как броят им е набъбнал до 400 след второ класиране и то при условие, че има свободни места даже за трето класиране? Иначе е ясно, че не са приети най-вероятно не толкова заради нисък бал, колкото поради липса на достатъчно изброени желания.

# 48
  • София
И аз подадох документи със сина ми.
Бяхме го записали там, където беше приет на второ класиране и трябваше да изтегля документите му. Хич не й стана приятно на директорката, много конфузна ситуация се получи, въпреки че се извиних около пет пъти и през цялото време спазвах добрия тон..., за разлика от нея Confused ooooh!.
Тя ме застреля с информацията, че имало 400 неприети деца с бал над 30,00  Shocked.
Е, това ако е така, значи да си търсим училище извън София или? Simple Smile

# 49
  • София - Рим и обратно
Абе пълни глупости.

# 50
  • София
Дидева, аз четох същото.
Копче, не знам, по-скоро мисля като Кафе с мед  Mr. Green! Аз съм вече на черешата..., ама не ми се вярва. Успех на твоето момче  Hug.

# 51
Какъв ли ще е балът на мястото в 91 НЕГ... newsm78 Ние не се решихме да рискуваме с 3 класиране.

# 52
  bouquet Благодаря за темата.

На самите сайтове на училищата се обявяват свободните места за 4 класиране.

Това ми се вижда много сложно! newsm78  Може би това става след 21.07. Трябва да отварям подред, ако ме интересува, да ходя по училищата.УжасТ : Grinning!Какво пречи да ги качат отново в сайта на РИО. Но защо да е просто, когато може да е сложно! Simple Smile

# 53
kopche, предполагам, че в професионалните гимназии има място за вас. И то не едно. Надявам се такива места да сте посочили! Simple Smile

# 54

Това ми се вижда много сложно! newsm78  Може би това става след 21.07. Трябва да отварям подред, ако ме интересува, да ходя по училищата.УжасТ : Grinning!Какво пречи да ги качат отново в сайта на РИО. Но защо да е просто, когато може да е сложно! Simple Smile

Аз се обаждах в РИО, казаха ми, че местата за 4 класиране ще бъдат качени на сайта им.

# 55
  • I want it all and I want it now.
Според мен в момента има доста  свободни места на трето класиране  Peace
Така,че всички ще бъдете приети.

Успех.   bouquet

# 56
  • София
Е как ще са много? Не знаем колко деца ще се борят за тях.

# 57

Аз се обаждах в РИО, казаха ми, че местата за 4 класиране ще бъдат качени на сайта им.

Благодаря!

# 58
 GrinningЗа четвърто класиране се надявам първо на обещание и после да се теглят документите! Grinning

# 59
Замислям се, дали тези 400 незаписани деца с бал над 30.00 не са същите онези приети в АК, ПЧМГ, ТУЕС, НГДЕК, училищата по изкуствата и отказалите се от софийско училище за сметка на друго в родния град.

Общи условия

Активация на акаунт